- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Normalde dolabı da böyle istemedik. Üst tek krem altda bordo olsun demiştik arası da böyle mal olmazdı o zaman çok canımız sıkıldı ya
Keşke önceden Size sorsaymisim babam harekete geçmeden önceaynen ferahlar daha geniş durur. tasarımcıyım bana güvenebilirsin
Yok dolabı beğendik aslında. . Sadece arası hem boyuna hem de renkler cok kötü hiç hoşumuza gitmedi yani tek renk beyazda olur diye düşünüyoruz olmaz mj ?sıkıntı arasında dolapta değil
arasını kaplayabilirsiniz ya da üstüne bir kat daha fayans olabilir
tek renk olsa idi bu kadar göz yormazdı
hatta bir ara ayna modası vardı bakın hoşunuza giderse fayans üstüne uygulanabilir mi bir sorun
keşke :) ben kendi evimde tüm mobilyalarımı ve duvarlarımı dahi beyaz yaptım. Çok ferah ve aydınlık duruyor ev. Karşı daireden bize gelince sanki tünelin ucundaki ışık gibi ev açılıyor, parlıyor. O yüzden açık renk çok önemli dar mekanlarda:)Keşke önceden Size sorsaymisim babam harekete geçmeden önce
uısta mı değiştirip böyle yapmış ya?Normalde dolabı da böyle istemedik. Üst tek krem altda bordo olsun demiştik arası da böyle mal olmazdı o zaman çok canımız sıkıldı ya
Aynen öyle değiştirmek mesele.. Şuan baktım çok güzeller ya ve çok uygun fiyatlı. . Acaba yıpranır miki hemen ya ona kafam takıldı. .tekrar kırdırıp tekrar yaptırmak hem masraf hem emek. evet çok göz yorucu ama dayanılmaz değil. eğer çok takıldıysanız bu mevzuya, internette fayans için yapıştırma folyolar var ısıya ve suya dayanıklı. tezgaha bile oluyor, bence onları bi araştırın instagrmda görmüştüm ben satış sayfası. genişliği standart, metresi de dilediğiniz gibi oluyor. metre başı 20 tl mi ne öyle bir şey. bence onlardan yaptırabilirsiniz
Sormayın ya bi de dik dik yaptırmış resmen cinnet geçirdikbaban da pek zevksizmişmermer uyumsuz , o fayansların şerit halinde olması aşırı kalabalık gösteriyor. cok kötü
Sanırım folyo yaptırcaz malum çok masraflı olcak diğer türlü. . Peki hangi marka aldınız koctastan fln alsak diyorum olur mu sizce ?inanılmaz göz yorucu, en kötü ihtimalle folyo kaplayın, iyilerinden alırasanız hiçbir şey olmuyor, ben banyo dolabımı kapladım o kadar rutubetin içinde olduğu halde hiç deforme olmadı, sürekli de siliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?