çok mu kötü?

değiştirilsin mi?

• evet

OY: 19 44,2%
  • kalsın;idare eder

OY: 17 39,5%
  • Yoo;gayet iyi

OY: 7 16,3%

• Ankete Katılan
    43
Normalde dolabı da böyle istemedik. Üst tek krem altda bordo olsun demiştik arası da böyle mal olmazdı o zaman çok canımız sıkıldı ya

sıkıntı aslında dolapta değil fayansta

arasını kaplayabilirsiniz ya da üstüne bir kat daha fayans olabilir

tek renk olsa idi bu kadar göz yormazdı

hatta bir ara ayna modası vardı bakın hoşunuza giderse fayans üstüne uygulanabilir mi bir sorun

Yok dolabı beğendik aslında. . Sadece arası hem boyuna hem de renkler cok kötü hiç hoşumuza gitmedi yani tek renk beyazda olur diye düşünüyoruz olmaz mj ?

Keşke önceden Size sorsaymisim babam harekete geçmeden önce
keşke :) ben kendi evimde tüm mobilyalarımı ve duvarlarımı dahi beyaz yaptım. Çok ferah ve aydınlık duruyor ev. Karşı daireden bize gelince sanki tünelin ucundaki ışık gibi ev açılıyor, parlıyor. O yüzden açık renk çok önemli dar mekanlarda:)

Normalde dolabı da böyle istemedik. Üst tek krem altda bordo olsun demiştik arası da böyle mal olmazdı o zaman çok canımız sıkıldı ya
uısta mı değiştirip böyle yapmış ya?
futbol takımı renkleri gibi alacalı bulacalı olmuş.
arkadaşların önerdiği gibi o borda kısımları beyaz fayansla değiştirtin.
o zaman daha az göz yorucu olacaktır

aslında renk güzel ama hem dolaplar hem de fayans aynı tip iki renkli olunca gözü yorucu olmuş biraz. bi de dolaplar krem, fayanslar beyaz. o da batıyor. ama yine de hiç beğenmedim denilecek kadar değil. boşa masraf yapmayın bence. bi oturun on sene sonra bakarsınız :)

tekrar kırdırıp tekrar yaptırmak hem masraf hem emek. evet çok göz yorucu ama dayanılmaz değil. eğer çok takıldıysanız bu mevzuya, internette fayans için yapıştırma folyolar var ısıya ve suya dayanıklı. tezgaha bile oluyor, bence onları bi araştırın instagrmda görmüştüm ben satış sayfası. genişliği standart, metresi de dilediğiniz gibi oluyor. metre başı 20 tl mi ne öyle bir şey. bence onlardan yaptırabilirsiniz

Aynen öyle değiştirmek mesele.. Şuan baktım çok güzeller ya ve çok uygun fiyatlı. . Acaba yıpranır miki hemen ya ona kafam takıldı. .

Durumunuz müsaitse fayansı da mermeri de değiştirin, bir kere yapılır böyle şeyler, uzun yıllar da kullanılır.

Komple beğenmedim şahsen, ama zevk tabi ne diyeyim. Mutfağı en çok kim kullanıyorsa onun içine sinecek şekilde yaptırın.

fayanstaki çizgiler iç içe girdi bakarken bende. Astigmat kaynaklı tabi bu bendeki kusur ama çok detay göz yoruyor bence. her yeri kıpır kıpır, şık olmaktan uzak olmuş malesef.

inanılmaz göz yorucu, en kötü ihtimalle folyo kaplayın, iyilerinden alırasanız hiçbir şey olmuyor, ben banyo dolabımı kapladım o kadar rutubetin içinde olduğu halde hiç deforme olmadı, sürekli de siliyorum.

Sanırım folyo yaptırcaz malum çok masraflı olcak diğer türlü. . Peki hangi marka aldınız koctastan fln alsak diyorum olur mu sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…