Cok mu laubaliyim sizce?

Başka ülkelerde kaldırabilir bir durum mu bilmiyorum da konu sahibi Türk değil mi?
Bu tarz konuşmalardan rahatsız olunacağını bilemeyecek kadar psikolojik hastaysa nasıl yönetici olmuş?
Bilmiyorum bir tek bana tuhaf geldi galiba.

ya yok biz de öyle şak diye tespit yaptık da bunun karar mercii elbet biz değiliz
benim gördüğüm hissim yatkınlık babında
ona yatkın, duygusal bir boşluğu var manasında demek istedim.

Tanidım her yengeç böyle bana çok zıt karakterler hele erkekleri daha kötü hiç çekilmiyor 🥴

Bu arada kıza niye hakaret ediyorsunuz mesajların neresinde karşı tarafa yürümüş veya oynaklığı var okuma yazmanızda yok heralde sonra ben gerizekalı mısınız diyince banlaniyorum

Ben de koç burcu olarak yengeç, akrep, balık burcu olupta iyi anlastigim insan olamadı cidden, erkekleriyle hiç olmadi. Bir de ikizler.
😬😬😬

Eltim yengeç iyi anlasıyoruz daha doğrusu olduğu gibi kabul ettim ne kadar bana uymasada bir sekilde anlaşma yolunu bulduk 😁
benımde eltım yengec bende uzaya fırlatılmıs roket gıbıyım yanı yayım :D bır sekılde anlasma yolunu bulduk :KK53:

bacım kim kaldı allasen :D
Favori burcum kova olmuştur hep, en iyi arkadasim ve en iyi flort ettigim kovadir 😁 Eşim de kova. 😬

Eltim yengeç iyi anlasıyoruz daha doğrusu olduğu gibi kabul ettim ne kadar bana uymasada bir sekilde anlaşma yolunu bulduk 😁

Belli bir mesafe icindeyken ben de anlaşirim karsi tarafta anlaşmak niyetindeyse, ama "arkadaşlik" ya da duygusal anlamda olmuyor. 🙄🙄

O da bir çeşit kompleks olmalı değil mi?😅

Aynen öyle. Direkt cümlelerine yansımış.

Oynak denilecek bir hitap da yok ortada. Söz konusu kişiler lise, üniversite arkadaşları falan olsaydı şu an "yanlış yapıyorsun" diyen birçok kişi gayet normal bulurdu bence bu konuşmaları. Ben normal bulurdum mesela.
Sorun karşıdaki insanların iş arkadaşları olması ve konu sahibinin yönetici olması.

Aynen öyle. Direkt cümlelerine yansımış.

Oynak denilecek bir hitap da yok ortada. Söz konusu kişiler lise, üniversite arkadaşları falan olsaydı şu an "yanlış yapıyorsun" diyen birçok kişi gayet normal bulurdu bence bu konuşmaları. Ben normal bulurdum mesela.
Sorun karşıdaki insanların iş arkadaşları olması ve konu sahibinin yönetici olması.
çok haklısın.özel hayatımızda yıllardır dost olduğumuz ya da akraba olduğumuz insanlarla whatsap ta ne yazıışmalarımız oluyor.manyakmısın da diyoruz hacı da diyoruz aşkitom da diyoruz sorun iş hayatında olması zaten sadece

Yönetici olarak iyi değilim zaten. Ama çok abes buluyorlar mi bilmiyorum karşılaştırmak için koyduğum 2 mor ekran görüntüsünde birinde müdürümün müdürü diğeri müdürümün müdürünün müdürü (59. dogumgununu kutladigim)
canınızı sıkmayın. yöneticilik öğrenilebilen , geliştirilebilen bir şey. çalışkan olduğunuzdan ve taktir gördüğünüzden bahsetmiştiniz. biraz profesyonel yardımla bunu kolaylıkla aşacağınızı düşünüyorum

Yerim
Isiririm canimcim🤮 bence igrenc bu yazismalar.. bunlar is arkadaslarin dimi? Ne alaka? Yaa sonrada deniyor is yerinde yok dedikodu oluyor yok su bu.. mesafe sifir

Yerim
Isiririm canimcim🤮 bence igrenc bu yazismalar.. bunlar is arkadaslarin dimi? Ne alaka? Yaa sonrada deniyor is yerinde yok dedikodu oluyor yok su bu.. mesafe sifir

Yerim ısırırım yazan kizi ankaradan biraz tanıyorum ama çok samimi değildik. Kendisi ofiste gerçekten böyle hayatım diyor herkese. Müdürüne de xcigim bak şimdi tamam mı canım filan diyor. Ama yönettiği insanlarla cok da öyle değil. Biraz daha mesafeli.

Yerim ısırırım yazan kizi ankaradan biraz tanıyorum ama çok samimi değildik. Kendisi ofiste gerçekten böyle hayatım diyor herkese. Müdürüne de xcigim bak şimdi tamam mı canım filan diyor. Ama yönettiği insanlarla cok da öyle değil. Biraz daha mesafeli.
Bana cok itici geliyor. Bende canim filan derim arada, tabii kisiye bagli ama is ortaminda normal gelmiyor bana boyle seyler. Ben sakaci bir insanim bazen ama dozunda…

hepimiz her ortamda farklı davranıyoruz kuzum.mesela ben reel hayatımda çok mesafeliyimdir insanlara.soğuk bulanlar bile var ama bu sitede esprilerimle daha rahat eğlenceli yazımımla tanınıyorum.yani sen arkadaşlarınla ki ortamı iş arkadaşlarınla kurmadığın ve konuşma tarzını da farklılaştırdığın zaman ortamına göre tüm sorunlarından kurtulacaksın

Bana cok itici geliyor. Bende canim filan derim arada, tabii kisiye bagli ama is ortaminda normal gelmiyor bana boyle seyler. Ben sakaci bir insanim bazen ama dozunda…

Ben de bana ilk böyle yazdığında bir tık yadirgamistim sonra alıştım hatta belki de ondan dolayı da biraz ben de cıvık konuşmaya başlamış bile olabilirim onu göre göre.

Ben de bana ilk böyle yazdığında bir tık yadirgamistim sonra alıştım hatta belki de ondan dolayı da biraz ben de cıvık konuşmaya başlamış bile olabilirim onu göre göre.
Ya evet bazende ha bu kiz bu herif boyle konusur boyledir geciyoruz. Sen tepki almadiysan demekki sorun yok..

hepimiz her ortamda farklı davranıyoruz kuzum.mesela ben reel hayatımda çok mesafeliyimdir insanlara.soğuk bulanlar bile var ama bu sitede esprilerimle daha rahat eğlenceli yazımımla tanınıyorum.yani sen arkadaşlarınla ki ortamı iş arkadaşlarınla kurmadığın ve konuşma tarzını da farklılaştırdığın zaman ortamına göre tüm sorunlarından kurtulacaksın

Evet sorun şu ki ben sanırım is ve sosyal ortamımda hemen hemen aynı davranıyorum. Kardeşimle nasıl konuşuyorsam işte de öyle konuşuyorum bazen ki hoş değil. Bence biraz şeyden de gelen bi alışkanlık. Ben 3 sene o köyde kaldım ya tek arkadaşlarım is ortamimdi. Acil durum şeklinde kurulan kamplarda insanlar genelde aynı evde yaşıyor bütün çalışanlar tek bir evde yaşıyor ve gidecek yer yok başka. Bizim köy öyle değildi evlerimiz ayrıydı ama biz bile köyde ev olmadığından birbirimizde kaldık uzun süre Ben ilk geldiğimde sefimde kaldım 2 ay sonra şu hoşlandığım çocuk meselelerini zaten herkes biliyordur. Oradaki kültürü buraya da uyarlamaya çalıştım belki de yani laubali bi tarzı burada da benimsedim ama tabi burası Allahın unuttuğu bir köy değil gayet buyuksehir olduğu ve insanlar farklı olduğu için yadırgadım.

Favori burcum kova olmuştur hep, en iyi arkadasim ve en iyi flort ettigim kovadir 😁 Eşim de kova. 😬

benim de hayatımdaki en temel insanlar kova
eşim annem en yakın arkadaşım
ama düşündükçe kovaların aslında biraz gıcık tipler olduğunu fark ettim :D
yıllarca içlerinde büyüdüğüm için anlayamamışım artık benimsemişim bana garip gelmiyor bazı tuhaflıkları
eşim de hiç anlaşamaz kova burçlarıyla ki kendisi de bir kova :D

ama düşündükçe kovaların aslında biraz gıcık tipler olduğunu fark ettim :KK70:
yıllarca içlerinde büyüdüğüm için anlayamamışım artık benimsemişim bana garip gelmiyor bazı tuhaflıkları
eşim de hiç anlaşamaz kova burçlarıyla ki kendisi de bir kova :KK70:
hemen not alıyorum:kovalar gıcık olabilerrr dikkat etttt :KK45:

ama düşündükçe kovaların aslında biraz gıcık tipler olduğunu fark ettim :KK70:
eşim de hiç anlaşamaz kova burçlarıyla ki kendisi de bir kova :KK70:

Benim kardeşim kova çok süper bi insandır ama evet biraz gıcık. Dan dan her şeyi söylüyor kızamıyorum da çok komik çünkü.

Back
X