selam kızlar .... Evleneli tam 1 sene oldu ... Düğün öncesi herkeste olduğu gibi bende de kilo kaybı oldu ... çok zayıfladim ... Işimde çok stresli ve tempolu yoğundu... Düğünden sonra işi bıraktım 4 ay kadar evdeydim ... E o yoğun tempodan çıkıp birden evde pinekleyince kilo almaya başladım ... şimdi daha rahat bi işe başladım ofis ortamındayım ... Bu kilo alımlarım devam etti ... Boyum 1.69 şuandaki kilom 68 ... Düğünden bu yana 8 kilo aldım... Bu durum herkesi rahatsız etmiş olacakki sürekli dile getiriliyor. .. Iş arkaxaşlarım kurstan arkadaşlarım kv komsuları eşimin eniştesinin akrabaları .... Herkes sen kilo mu aldın , senin vücudda kilo almaya müsaitmiş, sen gün geçtikce kilo mu alıyorsun ... Ya size ne diyesim geliyor ... Aldım yani ben öncesindede tığ gibi bi insan değildim ki hep bu kilolardaydım size ne bu durumdan diyesim geliyor ... Bu durumdan eşim rahatsız değil ... Diyete yapınca kızıyor ... Yüzün çöküyor hasta gibi duruyorsun diyor ... Ama yıldım artık . Kendimi çirkin ve bakımsız hissetmeye başladım sayelerinde ... Niye bu kadar ilgilendiriyor insanların dış görünüşleri diğer insanları ... Yada bütün herkes zayıf olmak zorunda mı nedir yani ... çok bunalttılar beni kızlar yemin ederim ...
selam kızlar .... evleneli tam 1 sene oldu ... düğün öncesi herkeste olduğu gibi bende de kilo kaybı oldu ... çok zayıfladim ... işimde çok stresli ve tempolu yoğundu... düğünden sonra işi bıraktım 4 ay kadar evdeydim ... e o yoğun tempodan çıkıp birden evde pinekleyince kilo almaya başladım ... şimdi daha rahat bi işe başladım ofis ortamındayım ... bu kilo alımlarım devam etti ... boyum 1.69 şuandaki kilom 68 ... düğünden bu yana 8 kilo aldım... bu durum herkesi rahatsız etmiş olacakki sürekli dile getiriliyor. .. iş arkaxaşlarım kurstan arkadaşlarım kv komsuları eşimin eniştesinin akrabaları .... herkes sen kilo mu aldın , senin vücudda kilo almaya müsaitmiş, sen gün geçtikce kilo mu alıyorsun ... ya size ne diyesim geliyor ... aldım yani ben öncesindede tığ gibi bi insan değildim ki hep bu kilolardaydım size ne bu durumdan diyesim geliyor ... bu durumdan eşim rahatsız değil ... diyete yapınca kızıyor ... yüzün çöküyor hasta gibi duruyorsun diyor ... ama yıldım artık . kendimi çirkin ve bakımsız hissetmeye başladım sayelerinde ... niye bu kadar ilgilendiriyor insanların dış görünüşleri diğer insanları ... yada bütün herkes zayıf olmak zorunda mı nedir yani ... çok bunalttılar beni kızlar yemin ederim ...
kesinlikle katılıyorum.Canım boyum 1:65 ve kilom da sana yakın. Ben de evlenince bir 10 kilo aldım. Ama üzgünüm sana bir haberim var biz hep bu kiloda değildik. 8-10 kilo o kadar farkettiriyor ki. O kadar yakışmıyorki kilo bence. Diyet yüzünü çöktürüyor olabilir ama o zaman spor yapmalısın. Ben spordan nefret ediyorum ama zorla yapmaya çalışıyorum. Ve sıkılaştım. Tartıda farketmedi ama göbekteki katmanlarda basende farketti. Boğazımdan kesemiyorum çareyi sporda buldum. İnsanların yaptığı kötü ama belki de kendimizi fazla salmamamızda bizi kamçılar.
bazı insanlar mutsuzlukla mutlu oluyorlar. Kilo denilen şeye gelincede aldığında verilmesi zor olan birşey aslında düşününce yeni bir alışverişe çıktığında beğendiğin kıyafetlerin sende güzel durmamasının verdiği mutsuzluk. Yanında sağlıkta var tabi belli zaman sonra bacaklar vücudu taşımıyor daha çok yoruluyorsun.
Sen halinden mutluysan hiçte umursama insanlara da gelince eşim beni böyle beğeniyor de geç :) daha da konuşabileceklerini zannetmiyorum.
Canım boyum 1:65 ve kilom da sana yakın. Ben de evlenince bir 10 kilo aldım. Ama üzgünüm sana bir haberim var biz hep bu kiloda değildik. 8-10 kilo o kadar farkettiriyor ki. O kadar yakışmıyorki kilo bence. Diyet yüzünü çöktürüyor olabilir ama o zaman spor yapmalısın. Ben spordan nefret ediyorum ama zorla yapmaya çalışıyorum. Ve sıkılaştım. Tartıda farketmedi ama göbekteki katmanlarda basende farketti. Boğazımdan kesemiyorum çareyi sporda buldum. İnsanların yaptığı kötü ama belki de kendimizi fazla salmamamızda bizi kamçılar.
dedim arkadaşım dedim susmayan susmuyo valla ... evlenmeden önce yani biz eşimle tanıştığımda 65 tim ben suanda fazladan 3 kilo mevcut bende ....işin can sıkıcı tarafı biraz rahat giyindiğimde yani geniş bi bluz yada pantolon giydiğimde beni bi gün önce gören kurs arkadaşım sen kilo mu aldın diyor ....he bigün de şiştim diyesim geliyor
,selam kızlar .... evleneli tam 1 sene oldu ... düğün öncesi herkeste olduğu gibi bende de kilo kaybı oldu ... çok zayıfladim ... işimde çok stresli ve tempolu yoğundu... düğünden sonra işi bıraktım 4 ay kadar evdeydim ... e o yoğun tempodan çıkıp birden evde pinekleyince kilo almaya başladım ... şimdi daha rahat bi işe başladım ofis ortamındayım ... bu kilo alımlarım devam etti ... boyum 1.69 şuandaki kilom 68 ... düğünden bu yana 8 kilo aldım... bu durum herkesi rahatsız etmiş olacakki sürekli dile getiriliyor. .. iş arkaxaşlarım kurstan arkadaşlarım kv komsuları eşimin eniştesinin akrabaları .... herkes sen kilo mu aldın , senin vücudda kilo almaya müsaitmiş, sen gün geçtikce kilo mu alıyorsun ... ya size ne diyesim geliyor ... aldım yani ben öncesindede tığ gibi bi insan değildim ki hep bu kilolardaydım size ne bu durumdan diyesim geliyor ... bu durumdan eşim rahatsız değil ... diyete yapınca kızıyor ... yüzün çöküyor hasta gibi duruyorsun diyor ... ama yıldım artık . kendimi çirkin ve bakımsız hissetmeye başladım sayelerinde ... niye bu kadar ilgilendiriyor insanların dış görünüşleri diğer insanları ... yada bütün herkes zayıf olmak zorunda mı nedir yani ... çok bunalttılar beni kızlar yemin ederim ...
işi iyice abartmışlar. ama bazı kıyafetler kilolu gösterebiliyor.. benim bi gömleğim var, ince terletmez yazın her giydiğimde aa bebiş mi var diyorlar
aman o ayrı bi muhabbet zaten sanki onlar büyütecek ya :)
,
düğünden bu yana 8 kilo aldım diyen sensin biz ona göre yorum yaptık.
şimdi eşimle tanıştığımda 65 kg idim. 3 kg fazlam var diyorsun.
Nasıl mutluysan öyle yaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?