erkekler balık etli bayanlardan hoşlanıyo genelde sanırım.bende 1.67 ye 65 kiloyum.aynı dert bendede var.63ten 65 çıktım. hemen ordan vurmaya çalışıyolar.ki ben biraz sıkıyımdır 2 kilo dışardan farkedilmez öyle.hatta bazıları zayıfladığımı söylerken bazıları özellikle özel günlerde illa bi kusur bulmak için sen kilo almışsın diyolar.yıllardır balık etliyim işte neden kabul görmüyo anlamıyorum.halbuki kilomdan memnun olduğumu da sürekli belirtiyorum.gerçekten çok sinir bozucu.herkes zayıf olmak zorunda sanki.sırf bu sözlere hırslanıp kilo vermek istiyorum zaman zaman.
bence evlendikten sonra alınan kilolar biz kadınlara has bir 'evde kalmadım yaşasınınnnnnn' demenin vücut dili
çok güldüm ya hoşuma gitti bu cümlen :) güzel tespit mi diyeyim ne diyeyim bilemedim artık :)
İnsan zaten evlenince ayrı bir göz önünde oluyor.yok canım sen beni yanlış anlamışsın ... biz tanıştığımızda 65 tim 1.5 yıla yakın nişanlılık sürdü o sırada da 65 tim ama düğün öncesi neden bilmem 60 düştüm ... düğün sonrası 8 kilo aldım ... şimdi diyorum ki önceki kiloma göre 3 kilo fazlam var ve bu durum beni değil çevremdeki insanları rahatsız etti...demek istediğşm buydu :)
işte tamda bu anlatmak istediğim yıllardır böyleyim ben yeni mi problem oldu :)
Eğer kilolarınızdan rahatsız değilseniz,kulaklarınızı tıkayacaksınız.selam kızlar .... evleneli tam 1 sene oldu ... düğün öncesi herkeste olduğu gibi bende de kilo kaybı oldu ... çok zayıfladim ... işimde çok stresli ve tempolu yoğundu... düğünden sonra işi bıraktım 4 ay kadar evdeydim ... e o yoğun tempodan çıkıp birden evde pinekleyince kilo almaya başladım ... şimdi daha rahat bi işe başladım ofis ortamındayım ... bu kilo alımlarım devam etti ... boyum 1.69 şuandaki kilom 68 ... düğünden bu yana 8 kilo aldım... bu durum herkesi rahatsız etmiş olacakki sürekli dile getiriliyor. .. iş arkaxaşlarım kurstan arkadaşlarım kv komsuları eşimin eniştesinin akrabaları .... herkes sen kilo mu aldın , senin vücudda kilo almaya müsaitmiş, sen gün geçtikce kilo mu alıyorsun ... ya size ne diyesim geliyor ... aldım yani ben öncesindede tığ gibi bi insan değildim ki hep bu kilolardaydım size ne bu durumdan diyesim geliyor ... bu durumdan eşim rahatsız değil ... diyete yapınca kızıyor ... yüzün çöküyor hasta gibi duruyorsun diyor ... ama yıldım artık . kendimi çirkin ve bakımsız hissetmeye başladım sayelerinde ... niye bu kadar ilgilendiriyor insanların dış görünüşleri diğer insanları ... yada bütün herkes zayıf olmak zorunda mı nedir yani ... çok bunalttılar beni kızlar yemin ederim ...
bende sinir olurum kilomu aldın kilomu verdin diye soranlara üstelik hiç olmadık yerlerde (davetlerde düğünlere)
özellikle bir aile tanıyorum her gördüğümde : sen kilomu verdin? daha verme böyle iyisin, yoksa yüzün çöker, diyorum yoo kilo vermedim verdin verdin diyorlar ve ne yaptında verdin diye soruyorlarkilo vermedim birşeyde yapmadım diyorum en son pes ediyorum kendimi vermiş gibi hissediyorum
benim erkek arkadaşım biz tanıştıktan sonra yurt dışına gitti, ve aylardır görüşmüyoruz, internette falan görüştügümüzde her seferinde çok kilo almış oluyor, ona söylemiyorum ama acıkcası üzülüyorum zaten balık etliden fazlaydı şimdi tam kilolu biri oluverdi, 10 kilo kadar aldı, ve kendiside söylüyor, ben hiç birşey demedim ama o diyorki beni beğenen böyle beğensinBana kilomu aldın diye soranları sevmedigim için, bende ona demiyorum ama içten içten üzülüyorum damatlık yakışmayacak diye
selam kızlar .... evleneli tam 1 sene oldu ... düğün öncesi herkeste olduğu gibi bende de kilo kaybı oldu ... çok zayıfladim ... işimde çok stresli ve tempolu yoğundu... düğünden sonra işi bıraktım 4 ay kadar evdeydim ... e o yoğun tempodan çıkıp birden evde pinekleyince kilo almaya başladım ... şimdi daha rahat bi işe başladım ofis ortamındayım ... bu kilo alımlarım devam etti ... boyum 1.69 şuandaki kilom 68 ... düğünden bu yana 8 kilo aldım... bu durum herkesi rahatsız etmiş olacakki sürekli dile getiriliyor. .. iş arkaxaşlarım kurstan arkadaşlarım kv komsuları eşimin eniştesinin akrabaları .... herkes sen kilo mu aldın , senin vücudda kilo almaya müsaitmiş, sen gün geçtikce kilo mu alıyorsun ... ya size ne diyesim geliyor ... aldım yani ben öncesindede tığ gibi bi insan değildim ki hep bu kilolardaydım size ne bu durumdan diyesim geliyor ... bu durumdan eşim rahatsız değil ... diyete yapınca kızıyor ... yüzün çöküyor hasta gibi duruyorsun diyor ... ama yıldım artık . kendimi çirkin ve bakımsız hissetmeye başladım sayelerinde ... niye bu kadar ilgilendiriyor insanların dış görünüşleri diğer insanları ... yada bütün herkes zayıf olmak zorunda mı nedir yani ... çok bunalttılar beni kızlar yemin ederim ...
selam kızlar .... evleneli tam 1 sene oldu ... düğün öncesi herkeste olduğu gibi bende de kilo kaybı oldu ... çok zayıfladim ... işimde çok stresli ve tempolu yoğundu... düğünden sonra işi bıraktım 4 ay kadar evdeydim ... e o yoğun tempodan çıkıp birden evde pinekleyince kilo almaya başladım ... şimdi daha rahat bi işe başladım ofis ortamındayım ... bu kilo alımlarım devam etti ... boyum 1.69 şuandaki kilom 68 ... düğünden bu yana 8 kilo aldım... bu durum herkesi rahatsız etmiş olacakki sürekli dile getiriliyor. .. iş arkaxaşlarım kurstan arkadaşlarım kv komsuları eşimin eniştesinin akrabaları .... herkes sen kilo mu aldın , senin vücudda kilo almaya müsaitmiş, sen gün geçtikce kilo mu alıyorsun ... ya size ne diyesim geliyor ... aldım yani ben öncesindede tığ gibi bi insan değildim ki hep bu kilolardaydım size ne bu durumdan diyesim geliyor ... bu durumdan eşim rahatsız değil ... diyete yapınca kızıyor ... yüzün çöküyor hasta gibi duruyorsun diyor ... ama yıldım artık . kendimi çirkin ve bakımsız hissetmeye başladım sayelerinde ... niye bu kadar ilgilendiriyor insanların dış görünüşleri diğer insanları ... yada bütün herkes zayıf olmak zorunda mı nedir yani ... çok bunalttılar beni kızlar yemin ederim ...
Kilomuz ayni ama benim boyum 173
Bilmiyorum ya ben kilolu gormuyorum kendimi nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?