merhaba evlenmek ısteyen ben bı arkadas vasıtasıyla bugun bırıyle tanıscam.. ama ıcımde tuhaf bı duygu var sankı hüsran olcak cocugu begenmıyecegım gıbı gelıyor..gecen gun ark arayıp bı arkaadsının evlenmek ısteyen tanıdıgı oldugunu söyledi.tanısın dedı cocugun fotoyu telden gonderdıler ama sankı cocuk cakal gıbı geldı.. aselsanda calıyormus.. teknıkermıs.. ya sızce nasıl bı psikolojıyle gıtmelıyım cok önyargılıyım galıba
merhaba evlenmek ısteyen ben bı arkadas vasıtasıyla bugun bırıyle tanıscam.. ama ıcımde tuhaf bı duygu var sankı hüsran olcak cocugu begenmıyecegım gıbı gelıyor..gecen gun ark arayıp bı arkaadsının evlenmek ısteyen tanıdıgı oldugunu söyledi.tanısın dedı cocugun fotoyu telden gonderdıler ama sankı cocuk cakal gıbı geldı.. aselsanda calıyormus.. teknıkermıs.. ya sızce nasıl bı psikolojıyle gıtmelıyım cok önyargılıyım galıba
dün gittim tanıstık cocuk cakal degılmıs ama cok kendı halınde bırısı yanı dısarda kendımın de cok karsıma cıkabılcek bırısı asagılama kgıbı olmasın ama bıldıgın tamırcı gıbı bısey sakın asagıladıgımı sanmayın yanı cok sıkıldım cnm konusmak bıle ıstemedı bır an önce kalakmak ıstedım..çubukta yasıyormus bıde ben bole bırı ıstemıorum kı yaa yanı mutsuz olacagım bırısı hıc bı elektırık alamadım.. görüşmek ıstemıorum..
muhtemelen bende nasıl sıradan bırıyım nasıl cıkardınız bunu
muhtemelen bende nasıl sıradan bırıyım nasıl cıkardınız bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?