BenKader Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2012 13.952 27 0 İstanbul 2 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mav #21 Önceki konularınızı da bildiğimden bana evlilik konusunu takıntı yaptınız gibi geliyor.. Kimse şu ya da bu yaşta evlenmek zorunda değil, nasip kısmet.. Birini sevip beraber yaşlanmayı isteyeceğiniz zamana kadar bekleyin.. Zorlama ile olmaz ki..
Önceki konularınızı da bildiğimden bana evlilik konusunu takıntı yaptınız gibi geliyor.. Kimse şu ya da bu yaşta evlenmek zorunda değil, nasip kısmet.. Birini sevip beraber yaşlanmayı isteyeceğiniz zamana kadar bekleyin.. Zorlama ile olmaz ki..
mav Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Ekim 2009 1.102 12 158 42 Ankara 2 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mav #22 eLmayRa_ .!.: Çubukta yaşamasının karakteri ile ne ilgisi var peki? Ben Mamakta gecekonduda büyüdüm, şimdi bana sen Mamakta büyümüşsün diyecek adamın alnını karışlarım mesela? Genişletmek için tıkla... cubukta yasıyor ayrı bı cumle... sıradan bırı yanı egıtımsız bırı benım cevremdekı ınsanlar öyle degıl
eLmayRa_ .!.: Çubukta yaşamasının karakteri ile ne ilgisi var peki? Ben Mamakta gecekonduda büyüdüm, şimdi bana sen Mamakta büyümüşsün diyecek adamın alnını karışlarım mesela? Genişletmek için tıkla... cubukta yasıyor ayrı bı cumle... sıradan bırı yanı egıtımsız bırı benım cevremdekı ınsanlar öyle degıl
bugu_su Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2012 4.595 6 46 Diğer 2 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mav #23 Kader .!.: Önceki konularınızı da bildiğimden bana evlilik konusunu takıntı yaptınız gibi geliyor.. Kimse şu ya da bu yaşta evlenmek zorunda değil, nasip kısmet.. Birini sevip beraber yaşlanmayı isteyeceğiniz zamana kadar bekleyin.. Zorlama ile olmaz ki.. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.Ne bu acele?
Kader .!.: Önceki konularınızı da bildiğimden bana evlilik konusunu takıntı yaptınız gibi geliyor.. Kimse şu ya da bu yaşta evlenmek zorunda değil, nasip kısmet.. Birini sevip beraber yaşlanmayı isteyeceğiniz zamana kadar bekleyin.. Zorlama ile olmaz ki.. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.Ne bu acele?
mav Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Ekim 2009 1.102 12 158 42 Ankara 2 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mav #24 anne olmak ıstıyorum yuvam olsun ıstıyorum sevdıgım ınsanla beraber
mav Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Ekim 2009 1.102 12 158 42 Ankara 2 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mav #25 anne olmak ıstıyorum yuvam olsun ıstıyorum sevdıgım ınsanla beraber