Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suann oturma odamda karinca istilasi altindayim. hamile oldugumdan ilaclamadik. Oldurmeyelim hayvanlari hemde. Dogal yollarla kurtulmaya calistim. Ama gidecegi yok. Sirasiyla bebek pudrasi, tarcin,limon,salatalik ne varsa koyduk ama faydasi yok. Senin pis olmak gibi bi durumun soz konusu bile degil canim. Ama bende cildirmak uzereyim son care ilaclatmak olacak
Karıncanın pislikle bir ilgisi yok. Her yerde olabilirler.Bugün itibariyle evimi karınca bastı çok mutsuzum hamileligimden dolayı evi çok temizleyemiyorum karıncaları görünce çok üzüldüm bu kadar pis olamam dedim nerden çıktı bunlar![]()
Karincalar pislige gelmez uzulme heryerde var bu mevsimdeBugün itibariyle evimi karınca bastı çok mutsuzum hamileligimden dolayı evi çok temizleyemiyorum karıncaları görünce çok üzüldüm bu kadar pis olamam dedim nerden çıktı bunlar![]()
Onlar geldi mi parıl parıl parlayan eve de geliyor canınızı sıkmayın.Bugün itibariyle evimi karınca bastı çok mutsuzum hamileligimden dolayı evi çok temizleyemiyorum karıncaları görünce çok üzüldüm bu kadar pis olamam dedim nerden çıktı bunlar![]()