Çok mu pisim :-(

m_kubra

06.07.2017 hoşgeldin meleğim
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
384
338
103
Bugün itibariyle evimi karınca bastı çok mutsuzum hamileligimden dolayı evi çok temizleyemiyorum karıncaları görünce çok üzüldüm bu kadar pis olamam dedim nerden çıktı bunlar :KK42:

Suann oturma odamda karinca istilasi altindayim. hamile oldugumdan ilaclamadik. Oldurmeyelim hayvanlari hemde. Dogal yollarla kurtulmaya calistim. Ama gidecegi yok. Sirasiyla bebek pudrasi, tarcin,limon,salatalik ne varsa koyduk ama faydasi yok. Senin pis olmak gibi bi durumun soz konusu bile degil canim. Ama bende cildirmak uzereyim son care ilaclatmak olacak

Suann oturma odamda karinca istilasi altindayim. hamile oldugumdan ilaclamadik. Oldurmeyelim hayvanlari hemde. Dogal yollarla kurtulmaya calistim. Ama gidecegi yok. Sirasiyla bebek pudrasi, tarcin,limon,salatalik ne varsa koyduk ama faydasi yok. Senin pis olmak gibi bi durumun soz konusu bile degil canim. Ama bende cildirmak uzereyim son care ilaclatmak olacak

Canım sıkıldı baya ama yapacak bir sey yok sanırım saol canım :KK61:

Ekmek kırıntısı varsa gelir onlar okadar pis hayvan değil ki karınca. Süpürge tutamasanda girgirlayabilirsin yemekten sonra tezgah üstünde limon kesip koyarsan gelmezler başka doğal yontemlerde vardı internetten bakabilirsiniz

Karıncaların yuvalarını takip edip çıkış yerlerine parçaladığım Defne yapraklarını koydum yavaş yavaş azaldı. Tek tük kalmışlardı en son

Tuz koyabilirsiniz.karinca pisliga gelmez ama yani evin de cöp ev degildir :)karincalarin dönemleri vardir bi dönem cikarlar sonra giderler. Annemin evinde biz tuz koyuyorduk yaklasmiyorlardi tuza.

temizlemek değilde temiz tutmak önemlli kırıntı açıkta yemek bırakmayın
hamile olsanız bile zorlanmayacağınızı düşünüyorum
karınca aslında varolan evlerde bitmiyor tabi dikkat ederseniz başınız ağramaz bu konuda

Bugün itibariyle evimi karınca bastı çok mutsuzum hamileligimden dolayı evi çok temizleyemiyorum karıncaları görünce çok üzüldüm bu kadar pis olamam dedim nerden çıktı bunlar :KK42:
Karincalar pislige gelmez uzulme heryerde var bu mevsimde

Benimde geçen sene mutfağın tezgahını sarmışlardı fayansları tezgahı komple delirmiştim onları temizlicem diye herşeyi denedim ama fayda olmadı en sonunda prizin içinden geldiğini farkettik eşim krizi açıp içine silikon sıkmıştı sabah bi kalktım tezgahın diğer ucundaki prizden çıkıyorlardi:) orayada aynısını uyguladık bidha gelmemislerdi:)

Onlar geldi mi parıl parıl parlayan eve de geliyor canınızı sıkmayın.

karınca pis hayvan degıldır ve sadece pis evlere gelmez emınım hepımızın evını zıyaret etmıslıklerı vardır
nane gıbı keskın kokulara gelmedıklerını duymustum

Teşekkür ederim herkese tavsiyeleriniz için . . . O kadar kötü hissettim ki kendimi gittim heryere sirke sıktım sildim sonra hizimı alamadım gece gece tuvalet banyo temizledim kapıları sildim . Çok sinir oldum kendime

Limonu birkaç gün gölgede tutarak yuvanın deliğine sürün daha gelmez.

benimde evimde cokça vardi..

her kacirma yolunu denedim limon vs.. yanindan gecip gidiyorlar tam cozum olmuyor, yinede deneyin..

havalar isininca kendileri gittiler simdi bir tane bile yok..

umarim kendileri giderler..

ama lutfen **bebek pudrasi** kullanmayin bogarak öldürüyor nefeslerini tikiyor..

öldürme degil de kacirma yontemlerini deneyin.. en son care ilaclama olsun..

karinca berekettir.. temiz hayvandir.. evde cop tutmayin, yerlerde ekmek kirintisi vs olmasin..

Bizim evimiz pırıl pırıl bal dök yala ama bizdede var.bende araştırıyorum kaçırma yöntemlerini.oldurmek yerine insancıl yonte m.arayisindayim

Back
X