Çok mu Sacmalıyorum

niye sevgilinizin onu taklit ettiği gelmiyorda onun yaptığı geliyor aklınıza :26:

birde erkek arkadaşınızın face inden mi bakıyorsunuz... sonuçta eğer sadece size ait sayfadan bakıyorsanız, size engellemiş olabilir, sonuçta kişiye özel olabiliyor....
ama eğer erkek arkadaşınızın faceinden bakıyorsanız bence hareket dökümlerine de bakın derim.... ama bunu sakın sevgiliniz görmesin yoksa silebilir....

benım de erkek arkadasımın bı arkadası var. bızımkı ne zaman profıl fotosunu degıstırse begenıyo. Istısnasız ama ben bıle o kadar begenmemısımdır kız hepsını begenıyor. sınır oluyodum basıt bısey belkı ama neden bır kız bır erkegın her resmını begenır kı.

....................

Son düzenleyen: Moderatör:
sen şimdi esmerlere çirkinmi dedin? bende esmerim hadi buyrun kavgaya bırakın işi gücü havaaarrr komşular havaaaarr

Dün akşam, bağlantım koptu, bekledim, gelmeyince de çıktım, kusura bakmayın kızlar.

Son düzenleme:
Yorumlara bakmadım yazıldı mı bilmem ama sevgilinin facesinden engelle onu.
Göremez ulaşamaz bu kadar basit:)

o paylastıktan sonra kız alıyor tarihlere baktım hep sonrası

Neden böyle hareketler yapılır hiç anlamam...
Biz o yaşlarda böyle değildik yahu, platoniksek te içimizde yaşardık bunu
Ne tuhaf hareketler..
Ve can sıkıcı tabi..

Hayır neden engeleyeceksinki resmi koydukdan sonra baksın baksın dursun sinir olsun kudursın

her defasında aynı resmi kapak yapıyorsa, iıkinizin olduğu fotoğrafı sevgilinin profilinde kapak resmi yap, bu sefer de aynısını yapacak mı :)

her defasında aynı resmi kapak yapıyorsa, iıkinizin olduğu fotoğrafı sevgilinin profilinde kapak resmi yap, bu sefer de aynısını yapacak mı :)

her defasında aynı resmi kapak yapıyorsa, ikinizin olduğu fotoğrafı sevgilinin profilinde kapak resmi yap, bu sefer de aynısını yapacak mı :)

Canım erkek arkadaşının facesine girip,kapak resmini kendi resmin yap,yada sevgilinizle birlikte bir resminizi;altına da kendi hesabından yorum yap,bu da birilerine kapak olsun diye

Allah'ım ne arıza tipler var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…