Çok mu Sacmalıyorum

bende sana dilerim

Biliyormusunuz son yarım saattir bu konuyu okuyorum ve tek tek tüm yorumları atışmaları esprileri kavgaları okudum. Vay bee. Ömrümden yarım saatim size gitti. Bilin istedim

valla acıkcası benim uzerime gelinir dusuncesiyle acarken tereddut ettim ama konu baska yerlere kaydı aslında hic gerek yoktu :26:

hee ya aslında dilanokan hanıma söylemiştim sen yanlış anladın ve sinirlendin diye ama okumadı sanırım.. Kimse art niyetli bişe demediydi halbuki ama çokda üzerine gidildi buda bir gerçek:) şimdi bana sarılıyor izleyiniz:)

Biliyormusunuz son yarım saattir bu konuyu okuyorum ve tek tek tüm yorumları atışmaları esprileri kavgaları okudum. Vay bee. Ömrümden yarım saatim size gitti. Bilin istedim

Biz kavga olmayan kısımdaydık:) Biz çok eğlendik görüyorumki sende eğlenmişsin yarım saatin hesabını sormayamı geldin?

herkesin uykucukları geldi boyle bir gevseme oldu relaxx ohh ne ala size slow bir parca paylasıyım iyice gevseyin hanımlar

[video=youtube;izGwDsrQ1eQ]http://www.youtube.com/watch?v=izGwDsrQ1eQ[/video]

Son düzenleme:
sarmıcam derken ona buna sarıyor gibi profil çizmeyim
sadece üslupsuzluktan dolayı araya girdim ama tahrik edildim neyse

benim amacimda kimseye sarmak degildi,
sadece kendi capinda askini yasayan bir kizin duygulariyla alay edilmesine tahammul edemedim..

Siz şimdi sıcak bir şekilde tartışırken araya girmek istedim ''arkadaşlar sakin olun şuanda 70 milyon bizi izliyor lütfen'' şeklinde ama beter edersiniz beni diye yapamadım

Herkes üslubuna dikkat etsin lütfen.
Ve konu dışı mesajlara da elbette!

Erkek arkadaşınız da ekli bile değilse sorun etmenize gerek yok bence

İyi ki mesajları kapalıymış kızın yoksa mesaj atmanız bile sizin de onun gibi sık sık profil ziyaretleri yaptığınızı gösterir.. Ve başkası da aynısını kapak yapabiliyorsa sevgilinize özel bi resim değildir.. Güzel bir söz ya da manzaradır muhtemelen..

Ne diyecektiniz ki ' sevgilimin kapak resimlerini kendi kapak resmin yapma iki de bir, kıskanıyorum ' mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…