Çok mu Sacmalıyorum

kuzum benım anladıgım kadarıyla durum şöyle ;

hani siz bi ara ayrıldınız yaa ,bu arada senın sevgılın

boşlukta kalan unutmak ısteyen her erkek gıbı önüne gelene yazıldı

buda o saflardan bırı .sonra o saf bayag ümitlendı sanırsam

boyle ergen ergen hareketlerle dıkkat cekmeye calsıyor sanırım :1:

malum face alemınde dunya boyle donuyor :1:

begendıgı kısının dıkkatını cekebılmek ıcın,paylastıgı otu b*ku begenırler :1:

bunun farkı ıse ,daha etkılı dıkkat cekıcı bı yontem olmus :1:

arkadasların onerılerı guzel ,sevgılınle bırlıkte olan fotoyu kapak yapın

onun sayesınde sızde kapak olun len :27:

kızım bak git dedim anlamadı
kızım bak git dedim anlamadı :27:

en sonunda ''sen gel bakayım bı buraya '' dedim:27:

the end:27:

çok sabırlıyımdır,sonlarındaydım

iyi bile dayanmıssın ben olsam ilk hatada saclarını verirdim eline:27::27:
Allahtan benimkinin eski sevgilisi yok:33:
durduk yere bela aramayalım:1:

bu tarz sıırler ve 2 3 defada msj atmıstı kesin evlenıosun ha die bunuda ekliyim .aaa ama şimdi kız aşıkmış tabı acıyla atmıştır o mesjı olur neyse uzatmıcam dier arkadaslar destekeyın boyle ınsanları saygı duyun falan tmm. haa toplanın kk yokmu daha saldıran alın bırer mesaj ı alıntı yapıp saldırın hadı beklıorum

yok cnm sende haklısın bende yasadım boyle seyler insan ne olursa olsun o kisiden nefret ediyor ve gercekten takıntı haline geliyor belkide sorunumuz bu hic umursamamak gerekiyor ama sevgilini veya esini hala seviyor olması suphesi sinir eder sen evlendi gitti artık yazma ne diye yazıyorsun orda burda siir diye kızıyorsun bence burda olay yanlıs anlasıldı sen zaten kızı rahatsız etmiyorsun gidip satasmıyorsun sadece burda icini doktun basına gelen birseyi paylastın bana destek olmak icin baska bir olay yok eski sevgililer burda bizimde aramızı bozmasın kızlar ne etkililer he herseyi karıstırıyolar:9:

Son düzenleme:
yok cnm sende haklısın bende yasadım boyle seyler insan ne olursa olsun o kisiden nefret ediyor ve gercekten takıntı haline geliyor belkide sorunumuz bu hic umursamamak gerekiyor ama sevgilini veya esini hala seviyor olması suphesi sinir eder sen evlendi gitti artık yazma ne diye yazıyorsun orda burda siir diye kızıyorsun bence burda olay yanlıs anlasıldı sen zaten kızı rahatsız etmiyorsun gidip satasmıyorsun sadece burda icini doktun basına gelen birseyi paylastın bana destek olmak icin baska bir olay yok eski sevgililer burda bizimde aramızı bozmasın kızlar ne etkililer he herseyi karıstırıyolar:9:
kaç mesajımda vurguladım gidipte sen nie siir yazıodun die saldırmıorum die ama yok ya kadının dusmanı gene kadın bişey demicem youm yapmıycam iyyce gerildim artık .

kuzum benım anladıgım kadarıyla durum şöyle ;

hani siz bi ara ayrıldınız yaa ,bu arada senın sevgılın

boşlukta kalan unutmak ısteyen her erkek gıbı önüne gelene yazıldı

buda o saflardan bırı .sonra o saf bayag ümitlendı sanırsam

boyle ergen ergen hareketlerle dıkkat cekmeye calsıyor sanırım :1:

malum face alemınde dunya boyle donuyor :1:

begendıgı kısının dıkkatını cekebılmek ıcın,paylastıgı otu b*ku begenırler :1:

bunun farkı ıse ,daha etkılı dıkkat cekıcı bı yontem olmus :1:

arkadasların onerılerı guzel ,sevgılınle bırlıkte olan fotoyu kapak yapın

onun sayesınde sızde kapak olun len :27:

yazmaz len ona yazmaz :52:

İzmir'deyim :) Tüm Türkiye yi gezmek istiyorum :) Karadeniz'in yeşilliklerinde kaybolmak istiyorum.

Bak işte biz değerini bilmiyoruz.. Sizler yeşilliklerine hayransınız kaybolmak falanlar istiyorsunuz:34: Biz ise ''bu nedu ya yakında otlamayada başlaruk'' diyoruz:35:

nasıl eski sevgilisi yok kaç yaşında ki dikkatimi çekti birden bu durum=)

su an 24 yasında 3 sene oluyor biz cıkalı:nazar:
yani 1 aylık bi konustugu varmısta sevgılı olmamislar cokta masum degıl hani:27:

konu bana sararmş sımdıde:52:

kaç mesajımda vurguladım gidipte sen nie siir yazıodun die saldırmıorum die ama yok ya kadının dusmanı gene kadın bişey demicem youm yapmıycam iyyce gerildim artık .

evet saldırmıyorsun ama aşağılayıcı bir tavırla konuşuyorsun. ne malum yarın bir gün aynı şeyin senin de çoluğunun çocuğunun başına gelmeyeceği. o yüzden kelimelerimizi seçerek konuşmalıyız bence...

Ay erkekler bazen saçmalıyor, "sadece nefes alsın yeter" konumuna geçiyorlar kız, belli olmaz. Yorumuna çok güldüm :9:

ya bende simdi bombardımana tutulmak istemiyorum niye kızı kucuk goruyosun falan denir diye :1: ama cidden yazmaz yani onu biliyorum :9: eger oyleysede öldürürüm kendimi :37:

Back
X