- Konu Sahibi gwencooper
hem de ne yüzsüzdü
anlatılmaz yani
yaşanır
kız nereye gıtsem karsıma cıkardı
ve benımle arkadas olmaya çalıştı
ama beceremedı
zorla yoldurdu kendını![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hem de ne yüzsüzdü
anlatılmaz yani
yaşanır
kız nereye gıtsem karsıma cıkardı
ve benımle arkadas olmaya çalıştı
ama beceremedı
zorla yoldurdu kendını![]()
hahaaa fenasın![]()
Yok karadeniz olduğunu anladım :) Ama yer olarak :) Seneye karadeniz turuna gitmek istiyorum. Geleceğim sizin oralara :)
kızım bak git dedim anlamadı
kızım bak git dedim anlamadı
en sonunda ''sen gel bakayım bı buraya '' dedim
the end
çok sabırlıyımdır,sonlarındaydım
bu tarz sıırler ve 2 3 defada msj atmıstı kesin evlenıosun ha die bunuda ekliyim .aaa ama şimdi kız aşıkmış tabı acıyla atmıştır o mesjı olur neyse uzatmıcam dier arkadaslar destekeyın boyle ınsanları saygı duyun falan tmm. haa toplanın kk yokmu daha saldıran alın bırer mesaj ı alıntı yapıp saldırın hadı beklıorum
Gel tabi hepiniz gelin karadenizi bi görün tabi memlekitimi ayrı görün:) sen nerdesinki?
kaç mesajımda vurguladım gidipte sen nie siir yazıodun die saldırmıorum die ama yok ya kadının dusmanı gene kadın bişey demicem youm yapmıycam iyyce gerildim artık .yok cnm sende haklısın bende yasadım boyle seyler insan ne olursa olsun o kisiden nefret ediyor ve gercekten takıntı haline geliyor belkide sorunumuz bu hic umursamamak gerekiyor ama sevgilini veya esini hala seviyor olması suphesi sinir eder sen evlendi gitti artık yazma ne diye yazıyorsun orda burda siir diye kızıyorsun bence burda olay yanlıs anlasıldı sen zaten kızı rahatsız etmiyorsun gidip satasmıyorsun sadece burda icini doktun basına gelen birseyi paylastın bana destek olmak icin baska bir olay yok eski sevgililer burda bizimde aramızı bozmasın kızlar ne etkililer he herseyi karıstırıyolar![]()
iyi bile dayanmıssın ben olsam ilk hatada saclarını verirdim eline
Allahtan benimkinin eski sevgilisi yok
durduk yere bela aramayalım![]()
kuzum benım anladıgım kadarıyla durum şöyle ;
hani siz bi ara ayrıldınız yaa ,bu arada senın sevgılın
boşlukta kalan unutmak ısteyen her erkek gıbı önüne gelene yazıldı
buda o saflardan bırı .sonra o saf bayag ümitlendı sanırsam
boyle ergen ergen hareketlerle dıkkat cekmeye calsıyor sanırım
malum face alemınde dunya boyle donuyor
begendıgı kısının dıkkatını cekebılmek ıcın,paylastıgı otu b*ku begenırler
bunun farkı ıse ,daha etkılı dıkkat cekıcı bı yontem olmus
arkadasların onerılerı guzel ,sevgılınle bırlıkte olan fotoyu kapak yapın
onun sayesınde sızde kapak olun len![]()
Eski sevgilisi olmayan bir erkek bulmak... imkansızı başardığı için arkadaşı yürekten kutluyorum![]()
yazmaz len ona yazmaz![]()
İzmir'deyim :) Tüm Türkiye yi gezmek istiyorum :) Karadeniz'in yeşilliklerinde kaybolmak istiyorum.
oohhh bildiğin rahatladım:)
nasıl eski sevgilisi yok kaç yaşında ki dikkatimi çekti birden bu durum=)
Bak işte biz değerini bilmiyoruz.. Sizler yeşilliklerine hayransınız kaybolmak falanlar istiyorsunuzBiz ise ''bu nedu ya yakında otlamayada başlaruk'' diyoruz
![]()
kaç mesajımda vurguladım gidipte sen nie siir yazıodun die saldırmıorum die ama yok ya kadının dusmanı gene kadın bişey demicem youm yapmıycam iyyce gerildim artık .
Ay erkekler bazen saçmalıyor, "sadece nefes alsın yeter" konumuna geçiyorlar kız, belli olmaz. Yorumuna çok güldüm![]()