Çok mu Sacmalıyorum

evet saldırmıyorsun ama aşağılayıcı bir tavırla konuşuyorsun. ne malum yarın bir gün aynı şeyin senin de çoluğunun çocuğunun başına gelmeyeceği. o yüzden kelimelerimizi seçerek konuşmalıyız bence...

daha bizim neysen bahsettigimizi anlamamis ki sabahtan beri bosu bosuna o kadar dil doktum:44:

iste 3 sene gecmis nerden bilecem ben esimemi yaziyor niye ustume alinayim aa kesin bize yaziyor diye belki esinden sonra baskalarida girdi hayatina nerden biliyorsun,
sonucta esinin gecmisi seni ilgilendirmez cunku sen yoktun o zaman,yani o kizin ne hissetigide seni ilgilendirmiyo cunku sana bir zarari yok,sana zarari olursa o zaman derim haklisin,
kiz duygularini kendi icinde yasiyorken sendeki bu rahatsizlik niye esinden eminsen kendinden eminsen neyden korkuyorsun esin siirlere kanarda ona gider diyemi :25:

polemık olsun ıstemıyorum ama katıldıgımı belırtmeden gecemeyecegım .

bu durumu yasadım cunku ben :)

ben de en son bıtırdıgım ılıskının ardından gercekten cok zor bı surec gecırdım .

her ask acısı cekenler gıbı benımde facede ayrılık sarkıla sozlerı sıırlerı paylasmıslıgım

oldu tabı .ama bu sozlerı eskı sevgılım yanı ılk sevgılım uzerıne alındı .

adam resmen hortladı yahu :53: benım sıırımı kopyalıyıp faceden mesaj attı bana

ustune bıde "ben de cok ozledım "yazmıs .guler mısın aglar mısın :1:

dag yanmış kul olmus senın ustune ben kor kutuk asık olmus baskası ıcın

acı cekıyorum ,ama o hoduk hortladı resmen :) o yuzden facede artık bırsey

paylasamaya korkar oldum :1:

Son düzenleme:
evet saldırmıyorsun ama aşağılayıcı bir tavırla konuşuyorsun. ne malum yarın bir gün aynı şeyin senin de çoluğunun çocuğunun başına gelmeyeceği. o yüzden kelimelerimizi seçerek konuşmalıyız bence...
evet..şimdide hamıle kaldım çocugu dogurdum buyuttum sonra gitti aynı olay basına geldi. :46::46: yokmu arttıraaaaaaaaaaaaaaan :27:

polemık olsun ıstemıyorum ama katılmadıgımı belırtmeden gecemeyecegım .

ben de en son bıtırdıgım ılıskının ardından gercekten cok zor bı surec gecırdım .

her ask acısı cekenler gıbı benımde facede ayrılık sarkıla sozlerı sıırlerı paylasmıslıgım

senın durumun farklı ama canım.

adam resmen hortladı yahu benım sıırımı kopyalıyıp faceden mesaj attı bana

ustune bıde "ben de cok ozledım "yazmıs .guler mısın aglar mısın

paylasamaya korkar oldum

hangi kismina katilmadin canim :)
sen paylastin diye karsidaki uzerine aliniyorsa suc sendemi..

ya bende simdi bombardımana tutulmak istemiyorum niye kızı kucuk goruyosun falan denir diye :1: ama cidden yazmaz yani onu biliyorum :9: eger oyleysede öldürürüm kendimi :37:

Ya aklıma bi anım geldi :D (eski)benimki'nin benden önceki sevgilileri ve benden sonraki,benim zamanımda yazdığı kızların hepsi benden çirkin :D Hatta benim tüm arkadaşlarımda aynı fikirde. Yani hiçbiri elime su dökemez :D Bir ara şöyle düşünüyordum "ulen kızların hepsi çirkin,ben de mi çirkinim yoksa la?Yoksa niye bu beni beğensin? Nasıl beğensin?" hahahahaa :9: :9: Kendimden şüphe etmiştim :)

Ha bu arada, hepsinden de güzel , hepsinden de akıllı ve hepsinden de daha çok sevdim. Hepsine de bin değil trilyon basarım ama terkedildim o nolcak ? hahahaha :9: :9:

Son düzenleme:

Eski sevgilin takipteymiş demek ki canım. Olabilir böyle şeyler tam da bunu demek istemiştim az önce.

Back
X