Çok mu Sacmalıyorum

evet..şimdide hamıle kaldım çocugu dogurdum buyuttum sonra gitti aynı olay basına geldi. :46::46: yokmu arttıraaaaaaaaaaaaaaan :27:

Kız sende, kızların daha olmayan kocaları hakkında beddua ettin ya :9::9::9: Hehehe ALLAH hepimizin iyiliğini versin ya :9: :9:

Ya aklıma bi anım geldi :D (eski)benimki'nin benden önceki sevgilileri ve benden sonraki,benim zamanımda yazdığı kızların hepsi benden çirkin :D Hatta benim tüm arkadaşlarımda aynı fikirde. Yani hiçbiri elime su dökemez :D Bir ara şöyle düşünüyordum "ulen kızların hepsi çirkin,ben de mi çirkinim yoksa la?Yoksa niye bu beni beğensin? Nasıl beğensin?" hahahahaa :9: :9: Kendimden şüphe etmiştim :)

Ha bu arada, hepsinden de güzel , hepsinden de akıllı ve hepsinden de daha çok sevdim. Hepsine de bin değil trilyon basarım ama terkedildim o nolcak ? hahahaha :9: :9:

öyle trilyon basmakla olmuyormuş işte:):)

Ya aklıma bi anım geldi :D (eski)benimki'nin benden önceki sevgilileri ve benden sonraki,benim zamanımda yazdığı kızların hepsi benden çirkin :D Hatta benim tüm arkadaşlarımda aynı fikirde. Yani hiçbiri elime su dökemez :D Bir ara şöyle düşünüyordum "ulen kızların hepsi çirkin,ben de mi çirkinim yoksa la?Yoksa niye bu beni beğensin? Nasıl beğensin?" hahahahaa :9: :9: Kendimden şüphe etmiştim :)

Ha bu arada, hepsinden de güzel , hepsinden de akıllı ve hepsinden de daha çok sevdim. Hepsine de bin değil trilyon basarım ama terkedildim o nolcak ? hahahaha :9: :9:

guzel oldugun icin terkedildin adamın bunye alısmıs bi kere cirkine kaldıramamıstır seni :52:

gul gul ben de bir acıgını yakalmaz mıyım senın sonra konuyu sana sararım görürsün:52::52::52:

Herzaman beklerim:52::52::52: Beşer şaşar ama benim sevgilim şaşmaz şaşamaz şaşırtırım aklını alırım gözünü oyarım kaşlarını yolarım hatta abartırım erkekliğine zeval getiririm soyunu kuruturum yaparımda yaparım:33::52::52:

guzel oldugun icin terkedildin adamın bunye alısmıs bi kere cirkine kaldıramamıstır seni :52:

Hahahahah doğru söylüyosun ya :) Zaten, adamın tüm çıktıkları esmer :D Bir ben pambık gibi beyazım.
Adam sarışınları sevmiyor sözde, ama ben sarışın filan :D Anlamadım yani, neyden hoşlandığını, neyi sevdiğini söylüyorsa kendime bakıyorum , ben de o özellikten yok :D
Allah allah dedim bu işte bir pokluk var :D hahahaha.
Ama sonradan da gördüm, adam facete beyaz tenli hatunları sevenlere üye olmuş ya :D Anlamadım valla.

senın durumun farklı ama canım.

kuzum ben ıkılı dıaloglardakı genel olayı bılmıyorum .

sadece tweetyın yazmıs oldugu su cumleye yorum yaptım "aradan uc yıl

gecmıs nereden bıleceksın senın eşine/sevgılıne o sıırlerı yazdıgını

belkı o 3 yıl ıcınde hayatına baskası gırdı ona yazıyordur "demıs

ben bu cumleye gore yasadıgımı belırttım .

ben baskası ıcın ask acısı cekıyordum ,ama seneler once ayrıldıgım ılk sevgılım

uzerıne alındı .

Hahahahah doğru söylüyosun ya :) Zaten, adamın tüm çıktıkları esmer :D Bir ben pambık gibi beyazım.
Adam sarışınları sevmiyor sözde, ama ben sarışın filan :D Anlamadım yani, neyden hoşlandığını, neyi sevdiğini söylüyorsa kendime bakıyorum , ben de o özellikten yok :D
Ama sonradan da gördüm, adam facete beyaz tenli hatunları sevenlere üye olmuş ya :D Anlamadım valla.

:52::52::52::52::52::52::52::52:

Herzaman beklerim:52::52::52: Beşer şaşar ama benim sevgilim şaşmaz şaşamaz şaşırtırım aklını alırım gözünü oyarım kaşlarını yolarım hatta abartırım erkekliğine zeval getiririm soyunu kuruturum yaparımda yaparım:33::52::52:

yap yap oyle yaranılır erkeklere vallahi:52::52:
sekil a=ben

gaz yaptı bu konu bende gazzzzzz :27: onlarda benim dogmamış evladıma aynı şey basına gelirse dediler ama :5::27:

Hahahaha şimdi şöyle bir durum ortaya çıkıyormuş, senin kızın ,kızların kocalarının eski aşkı olup, kocalarına şiirler döşüyormuş filan :D Bu hatunlarda gelip senin kıza sövüyorlarmış burda :D Hah iki tarafta anlamış olur :P hahahaha ayyyyyyyyyyyyyyy

sen şimdi esmerlere çirkinmi dedin? bende esmerim hadi buyrun kavgaya bırakın işi gücü havaaarrr komşular havaaaarr:33::33:

kuzum ben ıkılı dıaloglardakı genel olayı bılmıyorum .

sadece tweetyın yazmıs oldugu su cumleye yorum yaptım "aradan uc yıl

gecmıs nereden bıleceksın senın eşine/sevgılıne o sıırlerı yazdıgını

belkı o 3 yıl ıcınde hayatına baskası gırdı ona yazıyordur "demıs

ben bu cumleye gore yasadıgımı belırttım .

ben baskası ıcın ask acısı cekıyordum ,ama seneler once ayrıldıgım ılk sevgılım

uzerıne alındı .

anladım canım:31::31:bende diğer şekilde anladım:27:

Back
X