• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri çok mu sade kızlar ??

AZ önce başka bir başlıkta görmüştüm bu resmi sizindi sanırım hem sade hem çok spor rengide cansız biraz almadıysan farklı modellere bak :34: özel birgün olacak eğer sade seviyosan düz renk bi elbise al
 
günlük bir elbise gibi canım daha güzelini bulabilirsin.:34:
 
Ben çok beğendim bu modeli, isteme ve söz için gayet uygun. nişan olmuş olsa daha farklı şeylere bak diyebilirdim.
Genelde istemede gördüğüm saten kırmızı veya canlı renkte süslü bir gömlek ve siyah pantolon/etek oluyor, ben de onlardan hoşlanmıyorum mesela:)
 
bence sade seviyorsan tek renk düz bir elbise olabilir ama bence de bu çok günlük olmuş
 
arkadaşlar yazmış çok günlük duruyor.üst kısmı dantelli elbiseler çok moda onlara bakabilirsin
 
bunlar bizim hayatımızda bir kez yaşayacağımız çok özel günler, bence de biraz günlük kıyafetlerden kaçmalısın, tabi allı pullu elbiseler de abartılı durabilir. bul bakalım arasını şimdi, işimiz çok zor kızlaaarrr..:)))
 
cnm belki ben gösterişli bişyler sevdiğimdendir...Bana sade geldi he şöyle olur nişan alışverişine giderken giyebilrsn =)
 
Back
X