çok mu safım..

yasmin1985

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
2.512
1.252
158
aslında ne diceğimi bilmemiyorum içimi dökmek istedim.çocukluk arkadaşımdı çocukluğumu geçtim bebeklik resimlerimiz var aynı yaştayız ben ondan sadece 12 gün büyüğüm burçlarımız bile aynı.29 yıllık arkadaşım dostum desem az kalır o kadar çok seviyorumki hala onu.nasıl oldu bu hale geldik hala anlamış değilim.özetlemem gerekirse konuyu aslından bundan yaklışık 2 yıl önce falan kopmaya başladık birbirimizden.en kötü en iyi zamanlarımızı birliktee geçiren biz görüşemez olduk çok uzaktaymış gibi sanki nadiren konuşuyor onca yıllık arkadşım nikah şahidim ben evlendikten sonra ve evlenmeden önce evime bir kere geldi sadece yardım etmek için oda.daha sonra ben hamile kaldım bebeğimi düşürdüm yine ilk onu aradım oda bana o zamanki erkek arkadaşından 2 ay önce ayrıldığını moralinin bozuk olduğunu söyledi neden bana anlatmadın dedim bunu ben kendim bile kabullenemedim dedi sana nasıl anlatayım dedi geçmiş olsun dedi yine ziyaret etme gereği bile duymadı.alındım çok alındım ama onca yıllı bir çırpıda silmek istemedim.onca zaman en iyi günde en kötü yanımda olan kişi bir şansı hakediyordu bana göre.hiç bişey olmamış gibi telle görüştük ama ne o bana gel dedi ne ben ona.bişeyler vardı kopan ama ne ikimizde bilmiyorduk bana göre.uzun zamandır fecebooka girmiyordum ben ne olduysa inanın bilmiyorum kendisi silinmiş fecten onunla beraber bir kaç kişi daha silimiş silindiğinden haberim bile yok.bana evleneceği haberi geldi birden bire şaşırmıştım ben yine saf gibi aradım teli açan yok.musait değildir diye düşündüm bana davetiye yollammadığını görünce şok oldum.sebebi sordurttum fecten sildim sanmış ve ben onu ordan sildim diye o beni hayatından silmiş.ağzım beş karış açık kaldı.bilrek kasıtlı hiçbirşey yapmadım ben.birde annesi beni düğüne davet etmese bile gelmem gerktiğini söylemiş.nasıl gidebilirimki davetsiz bir yere o kadar yüzsüz olamazdım.kaldıki kasıtlı sildim yada silmedim insan en yakın arkadaşına dostuna sormaz mı gerekirse bağırmaz mı ne oldu diye ben mi yanlış düşünüyorum siz söyleyin bayanlar.bugün hamile olduuğunu öğrendiğimde gözlerim doldu bende onun nikah şahidi bebeğinin 2. annesi olucaktım öyle söz vermiştik.içimin acıdığını hisssetim birde çok özlediğimi.sen beni duymasanda yinede seni seviyorum arkadaşım

Saflık değil değer vermişsiniz. Ama anlasilan arkadaşınız kadir kıymet bilmiyor pek.
Muhakkak hatasini anlayacaktır. Uzulmeyin siz

ben de anlamıyorum aynı şey benim de başıma geldi. ben üniversitede istediğim bölümü kazandım o kazanamadı sonrasında aramıza görünmez bi duvar ördü. kıskançlık demek ki, seninki de aynı durum kanımca

nedense konduramıyorum kıskançllığını insan sevince göremiyor yada bilemiyorum

nedense konduramıyorum kıskançllığını insan sevince göremiyor yada bilemiyorum

ben de konduramıyordum ama başımdan neler geçti bi kere arayıp geçmiş olsun demedi benimki de. her gün görüyorum facebokta arkadaşlarıyla gezip eğleniyo, kendi bilir. ben de onun paşa canını sıkmak istemediğim için bir şey söylemiyorum

Benimde suan oyle ozledigim bir arkadasim var bizimki tabi okadar uzun sureli olmasada lise donemi diyelim yedigimiz ictigimiz birdi okul disinda birbirimizde yatiya kalirdik disarda gorusurduk her sirrimizi paylasir birlikte aglar gulerdik hersorunda biz vardik birbirimize destek acayipti sonra okul bitti osehir disina unv gitti konusuyorduk telde filan baya baya ama ne yazikki koptu iste bir ara sonra aramaya karar verdim ama nunarasi kullanilmiyordu degistirmis heralde ve bana vermemisti .. istesem face kullanmiyorum ama bulur yazardim yapmadim bende ama anilar arada gelir aklima birsey anlatirken butun lise donemim onla gecti nitekim :))

bende özlemesemde sevsemde adım atmam

Arkadaşınızın yaptığına kendilike hak vermiyorum. Ama bazen öyle bişey oluyo ki senin yapmadığın bişeyi o üstüne alınıyor derken ipler kopuyor. Mesela örnek vereyim bi erkek arkadaşım vardı yıllarca çok iyiydik sonra koptuk. Meğer olay neymiş. Ben ona evleneceğiöi hemen haber vermemişim. O bana küsmüş. Beni onu aradım açmadı kasten yaptı dedim. Meğer o sıra telefonu arızalıymıs. Sonra ben aramayınca o aramamış.daha karşılıklı farketmediğimiz neler neler düşünmüşüz. Geçenlerde rüyamda görüp sinirle arayıp sem bana bunu bunu yaptık yazıklar olsun diye aradım oda bana sende sunu sunu yaptım dedi meğer hersey yanlış anlamalarmıs ve sonuc Boşa geçen 2 yıl

aynen canım. onlar hatalarını anlicak ama iş işten geçti artık. kötü günümde yanımda olmayanı istemem bi daha. çok şükür yanımızda olanlar var
aynen canım çok şükür.aslında atlatmıştım ama aynı mahhalede doğduk büyüdük bugün anneme gidince duydum aklıma geldi herşey bir anda üzüldüm

aynen canım çok şükür.aslında atlatmıştım ama aynı mahhalede doğduk büyüdük bugün anneme gidince duydum aklıma geldi herşey bir anda üzüldüm

yani insan ister istemez üzülüyo. geçenlerde benim de yanımdan geçti fark etmemişim arkadan gördüm, bilinçaltım bile unutmuş onu

aynen öyle oldu canım fakat insan hiç ne oldu demez mi ben bundayım.bana aynı şey olsa arar hayırdır derim onca yıl var arada hiç mi tanıyamamış beni çok şaşıyorum aklıma geldikçe

Benim öğrendiğim şey arkadaşlar sayesinde arkadaşlara çok bağlanmamak gerek. Bazen yararları oluyor gibi gözüküp verdikleri zararlar daha fazla oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…