çok mu safım..

keşke çok haksızlısınız.fazla değer vermemek gerekiyormuş

Hiçbir arkadaşıma sizin yaptığınız gibi gereğinden fazla değer vermedim,gerek yok... Yanlış anlaşılma yüzünden silinmişlik olmuş tuhaf.
aynen öyle oldu.ve üstelik aradımda cevap veren olmadı kaç kere daha arabiyilirimki.bide düğününe gitmedim diye suçlu ben oldum

ben aradım kendisini düğününden önce yine dediğim gibi cevap vermediki.ben artık adım atmayı düşünmüyorum

Eğer gerçekten arada söylediğiniz kadar kıymetli bir arkadaşlık olsaydı davetiyeyi filan bahane etmezdiniz bence, nedir ki davetiye, büyük anlamlar yüklemeyin, şöyle düşünün belki yeniden düzelecek aranız, birbirinizin en güzel günlerinde yine yanınızda olacaksınız. Cidden seviyorsanız arkadaşınızı biraz fedakarlık yapmanız lazım, eğer yapmam ben diyorsanız zaten o arkadaşlık çoktan bitmiştir.

peki onun gözünde benim değerim hiç yok muki bu şekilde davrandı önemli olan orda zaten davetiye değilki beni düşünmüş olmasıydı ben buna takıldım.

peki onun gözünde benim değerim hiç yok muki bu şekilde davrandı önemli olan orda zaten davetiye değilki beni düşünmüş olmasıydı ben buna takıldım.

Bunu yalnızca ona sorarak öğrenebilirsiniz, ne var kaybedeceğiniz ? ama eski bir dostu yeniden kazanabilirsiniz, bence hiç ertelemeyin hemen bugün biliyorsanız evini çat kapı gidin, ben güzel şeyler olacağını düşünüyorum.

dediğim gini ben öğrendikten sonra aradım zaten cevap veren olmadı açsaydı teli bunların hiç biri yaşanmıcaktı.kendisi seçti bu yolu.tek istediğim umarım pişman olur ve beni arar.ben yine hiçbişey olamamış gibi davranırım ama ben artık hiçbişey yapmam.zorla kimsenin hayatına girmem

Eşinizi kıskanıyor gibi geldi, birde o da evlenicek sanmıyorum dönüpte baksın, bayanlarda dostluklar koca buluncaya kadar

Dostum dediğim, kardeşim dediğim bi insan benimle birden konuşmasını kesti, nişanına davet etmedi, beni gördüğü yerde kaçıo şimdi.

Yakın arkadaşım dediğim, nişan attı diye ona destek verip yüzünü güldürdüğüm , sırdaşım, kankam dediğim varlık 1ayda tanıdığı insana yaranmak için, kendini göklere çıkarmak için beni sattı, bnde sildim gitti fazla değer vermyceksin insanlara

Algıda farklılık olayı bu, başka birşey değil.
Sizce basit bir nedenden dolayı kırılmış, ona göre facebook da bile adını görmeye katlanmadığınızı sandığından düğününe gelmeyeceğinizi düşünmüş. ( Kaldı ki facebook kendi kendine kişileri asla silmez)
Konunun başında siz ne dediniz? "Bebeğimi düşük yaptım, ziyaretime gelmedi, ama bir şans daha verdim" Demekki telefonda tesellisi yetmedi diye siz de neredeyse bir kerede silecekmişsiniz onu. Ben de böyle bir durumda arkadaşımı kolay kolay ziyaret edemem. Ne denir bilemem, teselli edecek söz bulmam, konuyu tekrar hatırlatıp ya da boş konuşup üzmekten korkarım.
Evet, arkadaşlıklıklar bazen miladını doldurur, sonlanması doğaldır, ama en iyi arkadaşım dediğin bir insanı hayatından çıkaracaksan, en azından son bir oturup konuşulur; yanlış anlama, kasıtsız bir hata yapılmış mı bakılır. Yok buna bile değmiyorsa, illa da gurursa, zaten öyle çok da iyi arkadaş değilmişsiniz. Sadece birbirinizin boşluklarını doldurmuşsunuz.

nasıl silindiği konusunda inanki hiç bir fikrim yok fakat onunla beraber 2 3 kişide silinmiş.ben zaten çok giren biri değilim fece.ben onu sildim diye o berni hayatından silmiş öyle demiş çağırmamasının nedeni bu.hadi çocukluğumu saymayım dicemki en güzel zamanlarımızdı en az yine 8 9 yıl hiç kopmamışken ne biliyim garip geldi.ben onu boşluk olarak görmedim hiç bu yaptığından sonra o beni öyle görmüş olabilir.ben konuşma fırsatıda yarattım ama karşılık alamadım.herşeyde bir hayır vardır sanırım.yinede çok mutlu olsun dilerim hayatımda olsun yada olmasın.

eşimlede hep abi kardeş oldular aslında hep.biz onu hiç ayırmadı kendimizden.o iş yerinde yükseldi çevresi genişledi zaten iş değişikliğinden sonra ve yaşamış olduğu ayrılık hepten uzaklaştırdı kendini bu fecte son nokta oldu bana göre bahane gibi geldi.diyorumya insan çok sevince karşındakini konduramıyor göremiyor hatalarını benim en büyük yanlışımda bu maalesef.

benım dostum dedıgm ınsan benı facesınden sılse veya yanlslıkla cıksam vırus falan gırse ne bılym ben bunu farketsem gulerek sorarım mesela ' noldu ıstemıyomusun benı artık falan derım gulerım bu bır kalemde sılınıcek bı sorun değil arkadasınz sızı zaten hayatından sılmeye meyıllıymıs

Kaninizdan olmayanlara bu kadar baglanirsaniz tramvaniz da agir geçer.
Hep bunu derim. Bu hayatta kimseye de bu ladar guvenmeyin..
insan bazen birine güvenmek ister yanında onu düşünen kişler olmasınıda tıpkı biz onlar için yaptıklarımızı bize yapılsın isteiz ama bazen o kadar duygusuz umursamaz insanlar olyor ki

Baslik niye cok mu safim anlamadim. Sen evlenmissin o bekarmis farkli hayatlar farkli seruvenler birbirinizden uzaklatirmis sizi. Facebooktan silmen de sonunu getirmis. Ben de olsam beni silen birine ne niye sildin diye sorarim ne de davetiye veririm. Arkadasin hakli

aynen değil mi ben bunun konusunu bile yapmamki.dediğim gibi sürekli fecte oluruzda her gün konuşuruz tamam dicem ikimizinde öyle fecle işi yok.bahane olmuş bana görede görüşmemeye

böyle birşeyi yaşayıp üzüldüğüm için saf mıyım diye düşündüm başlık bunun içindi.burda samimi olduğumuzdan bahsediyorum sırdan bir kişi değilki fecten silinip gitsinde bana davetiye yollamasınki.tşkler cavabınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…