çok mu safım..

aynen öyle oldu canım fakat insan hiç ne oldu demez mi ben bundayım.bana aynı şey olsa arar hayırdır derim onca yıl var arada hiç mi tanıyamamış beni çok şaşıyorum aklıma geldikçe
Işte insan psikolojisi canım bazen öyle ufak seyler kafada büyüyor ki. Bak ben o iki yıl icinde evlendim umreye gittim çocuğum oldu hiçbir kere aramadı. Halbu ki küsmeden önce ona ne fedakarlıklar yapmıstım. Onunda çok özel zamanları olmus bende onuasla aramadım.. E ne oldu aptal sapsal sebeplerle geri gelmeyecek zamanlar gitti

onun için yaptıklarımı ağzıma almayı bile yakıştarımıyorum bile kendime bide anlatsam hakiketten sen mnyakmışsın dersiniz hiç gereği yok düşün yani :)

Olur böyle seyler kardesler bile düsman oluyor.. evlenince sen o üzülms belliki sonra kaçmış duygularıyla yüzlesmekten... o seni sen onu yanlıs anlamıssnz birazda.

Ben olsam gidip konuşurdum arkadaşımla. Tamam gururlusunuz, haklısınız ama eğer olay arkadaşlıksa gururun kimseye yararı yok. Romantik bir ilişki değil, kim ne hamle yapacak olayı değil, arkadaşlık. Diyelim arkadaşınız kötü bir süreçten geçiyordu, siz de eş zamanlı olarak hayatınızda zorlanıyordunuz. Sonra ikiniz de kendi problemlerinize odaklandığınızdan diğerinin hayatını kaçırdı. Sonra birbirinizi bundan dolayı suçlu görmeye başladınız vs. vs. falan derken ortada empati kalmıyor.

Size bu tavrın insana hiçbir şey kazandırmadığını anlatan elli tane anımı anlatabilirim ama zamanınızı harcamak istemediğimden kısaca gidin ve arkadaşınızın yanında olun diyorum. Eminim konuştuğunuz takdirde düzelmeyecek hiçbir şey yok.

Senin için o bir dos ama onun için sen bir dost degılsın canım. Fazla değer vermişssin alışmış.kardesim beni facesinden sildi napayım yani çıkarıyımmı kalbımden. Uzulme hayatına bak canım

Üzüldüm dostluğunuza açıkçası.. bu facebook neden bu kadar insanların hayatında bişeyleri değiştirecek kadar öneme sahip acaba. gerçekten çok üzülüyorum yok neden silmiş,neden beğenmemiş. sanki orda bu faaliyetleri yapınca gerçek hayatta daha az ya da daha çok sevmiş oluyor insanlar birbirleriniz..
Allah sonumuzu hayretsin..

bilemiyorum
sanırım benide bir arkadaşım silse filan bende neden diye sormam
sanırım arkadaşın haklı
ama facebooktan siz yada eşiniz
kim silmiş olabilir?

ateşli_baldız a katılıyorum.Bence aranızda yanlış anlaşılmalar var.dostluklar kolay elde edilmiyor.Bence kendinize bir fırsat daha verin.En azından sebebini öğrenin.Ona göre davranırsınız.

Öyle dostlarımız var ama kendisi çekilmiş hayatınızdan, üzerine gitmez bırakırdım öylece bende. Benim de çok yakın arkadaşım vardı 30-40 dkkalık mesafe var aramızda başka ilçede. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. önce ben sonra o evlendik. Düğünlerimizde de yakındık ama şimdi sınava benim şehrime geldiğinde bile ben geliyorum görüşelim demiyor... Ben de bıraktım kendi haline... Yapacak bişey yok... Siz ne kadar kendinize çekebilirsiniz ki karşınızdaki kaçtığı sürece...Keşke hep eskisi gibi kalsa dostluklar..

Yapacağınız şey çok basit, çıkıp çat kapı gideceksiniz evine. Gerekirse zorla konuşacaksınız sorun ne neden böyle oldu öğreneceksiniz. Ben en azından bu kadar çok sevdiğim, değer verdiğim birisi olsa bunu yapardım. Hep ona kızmışsınız ama siz de ondan beklediklerinizi yapabilirdiniz. Siz evleneceğini duyunca gidip kolundan tutup ne oldu neden uzaklaştık diyebilirdiniz. Her şey bitmiş gitmiş değil, çıkın arkadaşınızın karşısına açıkça konuşun, eğer hala devam ederse soğukluk en azından elinizden geleni yapmış olursunuz.

İsterseniz bi konuşun bi şans daha verin arkadaşlığınıza ama benzer şeyler yaşayabileceğinizi göze alın bunu yaparken.
Dostluk denilen şey böyle şeylerden zarar görmez aslında. Siz bebeğinizi düşürdüğünüzde bende zor günler geçirdim deyip gelmeli dertleşmeliydiniz. Faceden silinmeyi kim farkettiyse ilk o sormalı noldu hayırdır bi hatammı oldu demeli dost olan. Ne diyeyim ki bilmiyorum ne kadar üzüldüğünü anlayabiliyorum. Zamanla hayatına başka insanlar başka güzellikler girecek eskisi kadar üzülmeyeceksin. Herkes yaşıyo bunu malesef.

Internet denen illet ne arkadaşlık bıraktı nede samimiyet.. nefret ediyorum bu tür sosyal ağlarda

Çocukluk arkadaşı olabilirsiniz,birlikte büyümüş olabilirsiniz,ama insanların hayatı çocukluktaki gibi kalmıyor.Kendi değişiyor,düşünceleri değişiyor,tepkileri değişiyor,hayatı değişiyor.Bu yüzden çok aşırı bağlanmak yanlış geliyor bana.Bu bir face ten silme olayı değildir.Herkesin kendi dünyasında ne yaşadığını da bilemeyiz.Sana gelmediği zaman açıp davet etseydin veya neden gelmiyorsun sorun mu var deseydin ya da sen gitseydin.
Görüşmekte istemiyorsa boşşver de geç.

tabiki değişiyoruz fakat bundan 2 sene öncesine kadar hemen hemen aynı olan insan bir anda ne olabilir onu anlamadım.kesinlikle bende katılıyorum bu fece olayı olamaz sadece görüşmemek adına bir bahenedir.beni kıran haketmemiş olmam.boşverdim zatende dün onunla ilgili duyduğum bişey tüm yaşananları hatrlattı sadece

Internet denen illet ne arkadaşlık bıraktı nede samimiyet.. nefret ediyorum bu tür sosyal ağlarda
ya anlmıyorum zaten fece girmem bile doğru düzgün ben ve fecte konuşan biride değildik.he her gün konuşursunda birden yok olunur ona mantığım belki alır.

eğer bana düğün davetiyesi yollasaydı gerçekten bu dediklerinizi yapardım.ama sadece çok basit nedenden bana bunu yapan insan gelecekte ne yapar diye düşündüm.evet çok seviyorum bu gerçek gereken şanslarıda verdim zamanında ama ben artık adım atmam ve aynı şey onun içinde geçerliydi neden bana sormadı niye beni sildin niye.

diyorumya bi kan bağımız yoktu aramızda.söylediklerinize aynen katılıyorum.

Hiçbir arkadaşıma sizin yaptığınız gibi gereğinden fazla değer vermedim,gerek yok... Yanlış anlaşılma yüzünden silinmişlik olmuş tuhaf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…