- 1 Ekim 2013
- 8.856
- 19.023
- 448
- 35
- Konu Sahibi yasmin1985
-
Işte insan psikolojisi canım bazen öyle ufak seyler kafada büyüyor ki. Bak ben o iki yıl icinde evlendim umreye gittim çocuğum oldu hiçbir kere aramadı. Halbu ki küsmeden önce ona ne fedakarlıklar yapmıstım. Onunda çok özel zamanları olmus bende onuasla aramadım.. E ne oldu aptal sapsal sebeplerle geri gelmeyecek zamanlar gittiaynen öyle oldu canım fakat insan hiç ne oldu demez mi ben bundayım.bana aynı şey olsa arar hayırdır derim onca yıl var arada hiç mi tanıyamamış beni çok şaşıyorum aklıma geldikçe
onun için yaptıklarımı ağzıma almayı bile yakıştarımıyorum bile kendime bide anlatsam hakiketten sen mnyakmışsın dersiniz hiç gereği yok düşün yani :)Işte insan psikolojisi canım bazen öyle ufak seyler kafada büyüyor ki. Bak ben o iki yıl icinde evlendim umreye gittim çocuğum oldu hiçbir kere aramadı. Halbu ki küsmeden önce ona ne fedakarlıklar yapmıstım. Onunda çok özel zamanları olmus bende onuasla aramadım.. E ne oldu aptal sapsal sebeplerle geri gelmeyecek zamanlar gitti
haklısın hem öyle hemde çok fazla değer vermiceksin ben bunu öğrenmiş oldumBenim öğrendiğim şey arkadaşlar sayesinde arkadaşlara çok bağlanmamak gerek. Bazen yararları oluyor gibi gözüküp verdikleri zararlar daha fazla oluyor.
aslında ne diceğimi bilmemiyorum içimi dökmek istedim.çocukluk arkadaşımdı çocukluğumu geçtim bebeklik resimlerimiz var aynı yaştayız ben ondan sadece 12 gün büyüğüm burçlarımız bile aynı.29 yıllık arkadaşım dostum desem az kalır o kadar çok seviyorumki hala onu.nasıl oldu bu hale geldik hala anlamış değilim.özetlemem gerekirse konuyu aslından bundan yaklışık 2 yıl önce falan kopmaya başladık birbirimizden.en kötü en iyi zamanlarımızı birliktee geçiren biz görüşemez olduk çok uzaktaymış gibi sanki nadiren konuşuyor onca yıllık arkadşım nikah şahidim ben evlendikten sonra ve evlenmeden önce evime bir kere geldi sadece yardım etmek için oda.daha sonra ben hamile kaldım bebeğimi düşürdüm yine ilk onu aradım oda bana o zamanki erkek arkadaşından 2 ay önce ayrıldığını moralinin bozuk olduğunu söyledi neden bana anlatmadın dedim bunu ben kendim bile kabullenemedim dedi sana nasıl anlatayım dedi geçmiş olsun dedi yine ziyaret etme gereği bile duymadı.alındım çok alındım ama onca yıllı bir çırpıda silmek istemedim.onca zaman en iyi günde en kötü yanımda olan kişi bir şansı hakediyordu bana göre.hiç bişey olmamış gibi telle görüştük ama ne o bana gel dedi ne ben ona.bişeyler vardı kopan ama ne ikimizde bilmiyorduk bana göre.uzun zamandır fecebooka girmiyordum ben ne olduysa inanın bilmiyorum kendisi silinmiş fecten onunla beraber bir kaç kişi daha silimiş silindiğinden haberim bile yok.bana evleneceği haberi geldi birden bire şaşırmıştım ben yine saf gibi aradım teli açan yok.musait değildir diye düşündüm bana davetiye yollammadığını görünce şok oldum.sebebi sordurttum fecten sildim sanmış ve ben onu ordan sildim diye o beni hayatından silmiş.ağzım beş karış açık kaldı.bilrek kasıtlı hiçbirşey yapmadım ben.birde annesi beni düğüne davet etmese bile gelmem gerktiğini söylemiş.nasıl gidebilirimki davetsiz bir yere o kadar yüzsüz olamazdım.kaldıki kasıtlı sildim yada silmedim insan en yakın arkadaşına dostuna sormaz mı gerekirse bağırmaz mı ne oldu diye ben mi yanlış düşünüyorum siz söyleyin bayanlar.bugün hamile olduuğunu öğrendiğimde gözlerim doldu bende onun nikah şahidi bebeğinin 2. annesi olucaktım öyle söz vermiştik.içimin acıdığını hisssetim birde çok özlediğimi.sen beni duymasanda yinede seni seviyorum arkadaşım
Çocukluk arkadaşı olabilirsiniz,birlikte büyümüş olabilirsiniz,ama insanların hayatı çocukluktaki gibi kalmıyor.Kendi değişiyor,düşünceleri değişiyor,tepkileri değişiyor,hayatı değişiyor.Bu yüzden çok aşırı bağlanmak yanlış geliyor bana.Bu bir face ten silme olayı değildir.Herkesin kendi dünyasında ne yaşadığını da bilemeyiz.Sana gelmediği zaman açıp davet etseydin veya neden gelmiyorsun sorun mu var deseydin ya da sen gitseydin.aslında ne diceğimi bilmemiyorum içimi dökmek istedim.çocukluk arkadaşımdı çocukluğumu geçtim bebeklik resimlerimiz var aynı yaştayız ben ondan sadece 12 gün büyüğüm burçlarımız bile aynı.29 yıllık arkadaşım dostum desem az kalır o kadar çok seviyorumki hala onu.nasıl oldu bu hale geldik hala anlamış değilim.özetlemem gerekirse konuyu aslından bundan yaklışık 2 yıl önce falan kopmaya başladık birbirimizden.en kötü en iyi zamanlarımızı birliktee geçiren biz görüşemez olduk çok uzaktaymış gibi sanki nadiren konuşuyor onca yıllık arkadşım nikah şahidim ben evlendikten sonra ve evlenmeden önce evime bir kere geldi sadece yardım etmek için oda.daha sonra ben hamile kaldım bebeğimi düşürdüm yine ilk onu aradım oda bana o zamanki erkek arkadaşından 2 ay önce ayrıldığını moralinin bozuk olduğunu söyledi neden bana anlatmadın dedim bunu ben kendim bile kabullenemedim dedi sana nasıl anlatayım dedi geçmiş olsun dedi yine ziyaret etme gereği bile duymadı.alındım çok alındım ama onca yıllı bir çırpıda silmek istemedim.onca zaman en iyi günde en kötü yanımda olan kişi bir şansı hakediyordu bana göre.hiç bişey olmamış gibi telle görüştük ama ne o bana gel dedi ne ben ona.bişeyler vardı kopan ama ne ikimizde bilmiyorduk bana göre.uzun zamandır fecebooka girmiyordum ben ne olduysa inanın bilmiyorum kendisi silinmiş fecten onunla beraber bir kaç kişi daha silimiş silindiğinden haberim bile yok.bana evleneceği haberi geldi birden bire şaşırmıştım ben yine saf gibi aradım teli açan yok.musait değildir diye düşündüm bana davetiye yollammadığını görünce şok oldum.sebebi sordurttum fecten sildim sanmış ve ben onu ordan sildim diye o beni hayatından silmiş.ağzım beş karış açık kaldı.bilrek kasıtlı hiçbirşey yapmadım ben.birde annesi beni düğüne davet etmese bile gelmem gerktiğini söylemiş.nasıl gidebilirimki davetsiz bir yere o kadar yüzsüz olamazdım.kaldıki kasıtlı sildim yada silmedim insan en yakın arkadaşına dostuna sormaz mı gerekirse bağırmaz mı ne oldu diye ben mi yanlış düşünüyorum siz söyleyin bayanlar.bugün hamile olduuğunu öğrendiğimde gözlerim doldu bende onun nikah şahidi bebeğinin 2. annesi olucaktım öyle söz vermiştik.içimin acıdığını hisssetim birde çok özlediğimi.sen beni duymasanda yinede seni seviyorum arkadaşım
tabiki değişiyoruz fakat bundan 2 sene öncesine kadar hemen hemen aynı olan insan bir anda ne olabilir onu anlamadım.kesinlikle bende katılıyorum bu fece olayı olamaz sadece görüşmemek adına bir bahenedir.beni kıran haketmemiş olmam.boşverdim zatende dün onunla ilgili duyduğum bişey tüm yaşananları hatrlattı sadeceÇocukluk arkadaşı olabilirsiniz,birlikte büyümüş olabilirsiniz,ama insanların hayatı çocukluktaki gibi kalmıyor.Kendi değişiyor,düşünceleri değişiyor,tepkileri değişiyor,hayatı değişiyor.Bu yüzden çok aşırı bağlanmak yanlış geliyor bana.Bu bir face ten silme olayı değildir.Herkesin kendi dünyasında ne yaşadığını da bilemeyiz.Sana gelmediği zaman açıp davet etseydin veya neden gelmiyorsun sorun mu var deseydin ya da sen gitseydin.
Görüşmekte istemiyorsa boşşver de geç.
ya anlmıyorum zaten fece girmem bile doğru düzgün ben ve fecte konuşan biride değildik.he her gün konuşursunda birden yok olunur ona mantığım belki alır.Internet denen illet ne arkadaşlık bıraktı nede samimiyet.. nefret ediyorum bu tür sosyal ağlarda
eğer bana düğün davetiyesi yollasaydı gerçekten bu dediklerinizi yapardım.ama sadece çok basit nedenden bana bunu yapan insan gelecekte ne yapar diye düşündüm.evet çok seviyorum bu gerçek gereken şanslarıda verdim zamanında ama ben artık adım atmam ve aynı şey onun içinde geçerliydi neden bana sormadı niye beni sildin niye.Yapacağınız şey çok basit, çıkıp çat kapı gideceksiniz evine. Gerekirse zorla konuşacaksınız sorun ne neden böyle oldu öğreneceksiniz. Ben en azından bu kadar çok sevdiğim, değer verdiğim birisi olsa bunu yapardım. Hep ona kızmışsınız ama siz de ondan beklediklerinizi yapabilirdiniz. Siz evleneceğini duyunca gidip kolundan tutup ne oldu neden uzaklaştık diyebilirdiniz. Her şey bitmiş gitmiş değil, çıkın arkadaşınızın karşısına açıkça konuşun, eğer hala devam ederse soğukluk en azından elinizden geleni yapmış olursunuz.
diyorumya bi kan bağımız yoktu aramızda.söylediklerinize aynen katılıyorum.İsterseniz bi konuşun bi şans daha verin arkadaşlığınıza ama benzer şeyler yaşayabileceğinizi göze alın bunu yaparken.
Dostluk denilen şey böyle şeylerden zarar görmez aslında. Siz bebeğinizi düşürdüğünüzde bende zor günler geçirdim deyip gelmeli dertleşmeliydiniz. Faceden silinmeyi kim farkettiyse ilk o sormalı noldu hayırdır bi hatammı oldu demeli dost olan. Ne diyeyim ki bilmiyorum ne kadar üzüldüğünü anlayabiliyorum. Zamanla hayatına başka insanlar başka güzellikler girecek eskisi kadar üzülmeyeceksin. Herkes yaşıyo bunu malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?