• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu safım?

Tavlamaya çalışmış, sizin "Ailemden habersiz buluşmam yanlış" demenizi "Benle ciddi düşünüyor bu" diye algılamış, kaçayım demiş. Yaşınız daha genç, okulunuza odaklanın, kariyeriniz olsun. Karşınıza 33 yaşında hala arkadaşlık sitelerinden kız düşürmeye çalışan kartapoz heriflerden daha iyileri kesinkes çıkacak, bana güvenin :)

İlişkini tmamen kesmelisin, arayıp sorma sakın sana yem atmış sende yemişsin...

Allahın sevgili kuluymuşsun ki erken gelişmiş olaylar...
Ayrıca 33 yaşında adamla ne işin var?? boyunu aşmayan sularda yüz bundan sonra...

Safmıyım soruna cevabım da evet safsın...

İlişkini tmamen kesmelisin, arayıp sorma sakın sana yem atmış sende yemişsin...

Allahın sevgili kuluymuşsun ki erken gelişmiş olaylar...
Ayrıca 33 yaşında adamla ne işin var?? boyunu aşmayan sularda yüz bundan sonra...

Safmıyım soruna cevabım da evet safsın...
Peki, teşekkür ederim

Tavlamaya çalışmış, sizin "Ailemden habersiz buluşmam yanlış" demenizi "Benle ciddi düşünüyor bu" diye algılamış, kaçayım demiş. Yaşınız daha genç, okulunuza odaklanın, kariyeriniz olsun. Karşınıza 33 yaşında hala arkadaşlık sitelerinden kız düşürmeye çalışan kartapoz heriflerden daha iyileri kesinkes çıkacak, bana güvenin :)
Mantıklı düşünebiliyordum ama kendime söz geçiremedim. Aslında her şeyin erken olduğunu ondan çok farkındaydım yanlış derken de onu kastedmemiştim öyle anladıysa bilemiyorum neyse hayırlısı bu diyelim. Teşekkürler yorumunuz için :)

Üniversiteyi kazanmaya odaklan, kazan, oku meslek sahibi ol, bu genç yaşta senden 10-15 yaş büyük kim olduğu ne istediği belli olmayan kişilere hemen ruh ikizim deme. Sevgili her zaman çok kolay bulunur, iyi bir gelecek için ise çok çalışmalısın. Konuşmak dertleşmek istersen şimdilik buraya takıl, en azından okulunu kazanana kadar.

Üniversiteyi kazanmaya odaklan, kazan, oku meslek sahibi ol, bu genç yaşta senden 10-15 yaş büyük kim olduğu ne istediği belli olmayan kişilere hemen ruh ikizim deme. Sevgili her zaman çok kolay bulunur, iyi bir gelecek için ise çok çalışmalısın. Konuşmak dertleşmek istersen şimdilik buraya takıl, en azından okulunu kazanana kadar.
Teşekkür ederim yorumunuz için.
Hata yapmaktan korkuyorum, artık bir yerleri kazanmalıyım ama o da şüpheli.
Aylardır boşluktayım, bütün bunlar ondan kaynaklanıyor zaten.

Malesef evet safsın canım. Böyle adamlara bir haftada bağlanmayı nasıl başarıyosunuz anlayamıyorum inanın. Senin dıyguların ne kadar saf masumsa adamınki tam tersi. Niyeti çok belli aslında. Onunki gercek hoslanma olsa bu şekilde davranmazdı. Amacı çok farklı belliki. Uzak dur böyle tiplerden sen okuluna bak canım.

Malesef evet safsın canım. Böyle adamlara bir haftada bağlanmayı nasıl başarıyosunuz anlayamıyorum inanın. Senin dıyguların ne kadar saf masumsa adamınki tam tersi. Niyeti çok belli aslında. Onunki gercek hoslanma olsa bu şekilde davranmazdı. Amacı çok farklı belliki. Uzak dur böyle tiplerden sen okuluna bak canım.
Bilmiyorum, bir an güven verdi. Kimseye de güvenmem aslında.

Bu adamın gönül işleriyle çok alakası yoksa bir mesajla bir haftada nasıl bir şey başlatabiliyor yakınlık kırabiliyor ve numaranı nereden biliyor veya internetten bile yazsa bu kadar hemen nasıl samimi olabiliyor bir hafta içinde. Kaldı ki arkadaşlık sitesinde de görmüşsünüz demek ki o tarz bir adam internet ilişkilerine de gayet açık sen olmazsın başkası olr ki bir evden çıkamadın diye bitirdiyse merak etme konuştuğu başka birileri vardır ve senden beklentileri de varmış ki evden çıkamayan biri ona uygun değil kısaca çapkının teki ciddiye alan biri değil unutun gitsin.

Daha hayatınızın baharındasınız. Daha iyi hissetmenize sebeb olucak nic ekişiler hayatınıza dahil olucak.
Boşverin takılmayın. Derslerinize odaklanın.

Adam baktı ki bu kızı kullanamicam boşuna vaktimi çalmasın başka kızlarla günümü gun edeyim demiş. Sende şimdiye kadar kimseyle konuşmadığın ixin etkilendin ama nasıl bir beladan kurtuldun farkında değilsin. Sakın ama.sakın arama

"Merhabalar öncelikle kendimden bahsedeyim, ben 20 yaşındayım üniversiteye hazırlanıyorum ve okumayı gerçekten çok istiyorum." diye başlıyorsunuz, konu devamında sizden çok çok büyük bir adamla yakınlaşmanıza dair şeyler okuyoruz.

Demem o ki bu kafayla üniversiteyi kazanıp gitseniz sizin hayrınıza olacağını sanmıyorum, kandırılmaya çok müsaitsiniz, fakültede önceliğiniz dersleriniz olur gibi gelmiyor. Kimseye böyle söyleyeceğimi sanmazdım ama evde oturup çeyiz hazırlasanız daha iyi olur bence.

"Merhabalar öncelikle kendimden bahsedeyim, ben 20 yaşındayım üniversiteye hazırlanıyorum ve okumayı gerçekten çok istiyorum." diye başlıyorsunuz, konu devamında sizden çok çok büyük bir adamla yakınlaşmanıza dair şeyler okuyoruz.

Demem o ki bu kafayla üniversiteyi kazanıp gitseniz sizin hayrınıza olacağını sanmıyorum, kandırılmaya çok müsaitsiniz, fakültede önceliğiniz dersleriniz olur gibi gelmiyor. Kimseye böyle söyleyeceğimi sanmazdım ama evde oturup çeyiz hazırlasanız daha iyi olur bence.
Bu kadar katı olmanızın, ağır konuşmanızın anlamı nedir? Bi anlık boşlukla kapılmış olamaz mıyım, aynı hatalara 30 yaşındaki insanlar düşmüyor mu?

20 yaşındasin üniversteye hazırlanıyorsun erkek senin neyine ? Lütfen bukadar saf olma adam 33 yaşında, hayatını mahfetme once okulunu kazan karşına bir yıgın erkek çıkacak zaten, evet sadece eğlencesin ve çocuksun ona göre. Ayrıca o soğukta aileni kandır yanıma gel diyen bir erkekğin amacı bellidir ve buraya bile yazmaman gerekiyor üni kazanabilmen için.

Bu kadar katı olmanızın, ağır konuşmanızın anlamı nedir? Bi anlık boşlukla kapılmış olamaz mıyım, aynı hatalara 30 yaşındaki insanlar düşmüyor mu?

Yazdıklarımın aklınızı başınıza toplamanıza yardımı olacaksa/olduysa ne mutlu!

İnsanın kendine yaptığı iyiliği de kötülüğü de kimse yapamaz.

5 yıl sonra, 10 yıl sonra kendinizi nerede görmek istiyorsanız adımlarınızı ona göre atın. Dirayetli olun, aklınızı kiraya vermeyin.

30 yaşına gelip iş güç sahibi olduğunuzda da boşluğa düşme/ hata yapma hakkınız saklı duruyor merak etmeyin.
(Arada dağlar kadar fark oluyor o ayrı.)

Madem biraz silkelendiniz, zamanı lehinize çevirecek şekilde hareket edin olmaz mı?

Umarım çabanız güzel bir yolda ilerlemek için olur.

33 yaşında adam, arkadaşlık sitelerinden kız düşürmeye çalışıyorsa bayaa ezik olmalı.

Sen, ailenden habersiz buluşamayacagini söyleyince, niyeti ciddi olmadigindan ve senin ailenle ugrasmak istemediginden tırsmış.

Hee senden hoşlanmistir. O ayrı. Ama derdi başka.

Otur ders çalış. Allah aşkına bu yaşta kendin için yapabileceğin en iyi şey bu..koca aramak değil

Keske gorusmemiz yanlis olur yerine, sen ne adi bir adammissin, benimle konusurken bile kari kiz pesindesin deseydiniz. Icinizde kalmazdi en azindan.
Sonuca gelirsek verilmis sadakaniz varmis, iliski ilerledikten sonra bu yuzunu gorseydiniz yikim olurdu.

Back
X