Cok mu sey bekliyorum esimden

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Aslinda ilgisiz bi esim yok. Evde hep guler sakalasiriz. Sevdiğim şeyleri ben söylemeden alir getirir. Ozel gunlerde hediye alir. Hafta sonlari kahvaltiyi hazırlar. Hafta ici uyandirmaz beni isyerinde yapar kahvaltiyi. Surekli yaptirmam ama surayi temizler misin desem yapar. Arada yemek yapar. Masayi kaldirmama yardim eder. Ortalığı hic dagitmaz toplar. Yatakta bencil degildir.

Gelelim derdime. Bunlarin yaninda beni gelip cok nadir öper cinsellik haricinde. Guzel karım benim der ama yatakta. Normalde sarılmaz koklamaz. Ben durup dururken uzun uzun sarılinca terledim der. Eve gelir tv karsisina gecer hemen. Yatana kadar tv izlenir. Arada laf atar ugrasir güldürur. Ben cok sıkılırim tvden genelde bi seyler okur veya izlerim. Otururken gel yanima diyip sarilmaz anca ozleyecek te öyle gelecek. En son konustum duygusal olarak tatmin olmayinca gece duygularım yükselmiyor kusura bakma diye. Ve gunlerdir beraber olmuyoruz ben istemiyorum. Yukarida saydığım şeyleri yapmasa surekli gelip opup sarılsa buna da takardim farkindayim, tahmin ediyorum. Ama böyle de bir şeyler eksik. Dun konuştum ben oyle oldugunu düşünmüyorum ilgisiz bi adam degilim ben dedi. Evet degil ama her anlamda ilgili de degil. Aşk anlamında sinifta kalıyoruz. Hem de yeni evliyiz. Bugün yine tüm aksam tv izledik hic tensel temasimiz olmadi. Cok takildim bu konuya icimi acmak istedim. İstiyorum ki hep sarilan ben olmayayim. Tum gun yalnizim is ariyorum. Sevip evlendik aksam bi sarilip oturmak evde sıkıldığımi tahmin etmek zor olmasa gerek. Uzun uzun sarilip koklasalim bi şefkat sicaklik alayim. Diger türlü yaklaşinca bana bencilce geliyor ve istemiyorum. Cok mu sey bekleyip gereksiz sorun çıkarıyorum sizce bunun ayrimini gerçekten yapamiyorum ?

Çok şey bekliyorsun diyemem.
Sadece kafa yapıları farklı olduğu için iki cinsin ondan kaynaklanıyor.
Eşinde sorun yok,yapısı o.
Kaldı ki ilgili ve anlayışlı bir adam.
emsallerinden - ne demekse artık- çok daha iyi bir eşin var,
Benim eşim de öyledir.
Ben aklıma geldikçe şükür ederim öyle bir eşim olduğuna.

Istiyorsan gereksiz degildir ama evde canin sıkılmis heralde biran once calis.

Ve bekleme adimi sen at.
Ben de boyle düşündüğüm icin takiyorum kafaya. Ben boyle mutlu olacaksam neden olmasin neden gereksiz olsun diye. Dedigim gibi ben gidip sariliyorum ediyorum devami gelecekse karşılık aliyorum. Degilse terliyor adam.

Ben de boyle düşündüğüm icin takiyorum kafaya. Ben boyle mutlu olacaksam neden olmasin neden gereksiz olsun diye. Dedigim gibi ben gidip sariliyorum ediyorum devami gelecekse karşılık aliyorum. Degilse terliyor adam.
Zaman.
Zamanla terlemedende sarilmayi ogrenecek birbirinizin karsilikli isteklerini ogreneceksiniz.

Siz Allah'tan daha ne istiyorsunuz. Biz bayanlar hep memnuniyetsisiz hep kafaya takacak birseyler buluyoruz:)) Adaminda huyu demek ki boyle. Oldugu gibi kabullenmeyi deneyin bence. Durduk yere huzurunuzu kacirmayin.

Siz Allah'tan daha ne istiyorsunuz. Biz bayanlar hep memnuniyetsisiz hep kafaya takacak birseyler buluyoruz:)) Adaminda huyu demek ki boyle. Oldugu gibi kabullenmeyi deneyin bence. Durduk yere huzurunuzu kacirmayin.
Teşekkür ederim elimde degil gerçekten eksik hissediyorum bazen kendimi

O da yaptiklarimi kenara itip niye küçük seylere takiyorsun dedi. Her aksam mum yakip mi oturalim bana gore sana yemek yapmam romantikliktir dedi

Adam haklı bayanlar, dağılın. :)

Haklı yani şimdi. Sizin talebinizi de anlayabiliyorum, ama sözleriyle-dokunuşlarıyla severken, davranışları ile sevgi cümlelerinin altını doldurmayan bir adam olsaydı eşiniz? Bu çok daha gıcık bir durum olurdu.

Eşiniz ilgisiz bir adam değil anlattığınıza göre yani ilgisiz olsa bu dediklerinizin hiçbirini yapmaması gerekir diye düşünüyorum. Erkekler kadınlar gibi öyle her dakika romantik olamazlar ki doğalarına aykırı bir kere:) siz hiç durduk yere huzurunuzu bozmayın. Misal ben 4 yıllık evliyim bu akşam ortak izlediğimiz bir tane dizimiz var kahve eşliğinde onu izledik kahvelerimizi yudumlarken " aşkım çok güzelsin len" dedi ben de " Allah allah hayırdır bir sıkıntın mı var?" dedim gülerek " seni çok seviyorum ben ya" dedi ben de dedim. Kahve bitti dizi bitti şu an pc başında oyun oynuyor :) yani demem o ki saniyelik roomantik bunlar Allah öyle yaratmış :) ilk yıllarımızda da böyleydi yani dip dibe oturup duramadık ki hiç:)

Aynı beni anlattın daha doğrusu bizi. İlk evlendiğimizde bende tam senin gibiydim. Ama şimdi alıştım sanırım seni çok iyi anlıyorum tamam herşeye yardımcı özverili ama hani o duygusallık diyorsun. Erkeklerin duygusallığı o yemek yapmada toz almada saklı işte. Öyle Bihter Behlül gibi ateşli aşklar hep hikaye heyecana ihtiyacın var ama evlendikten sonra tek heyecan kim bir milyon ister de doğru cevabı kim bilecek heyecanı oluyor

Haklısınız o daha kötü. Acaba benim isteklerim icten gelmedikce yapilmayan seyler mi? Oturup konuştum belki ne bekledigimi bilmiyordur diye. Dün konustum bugün yine aynıydık.

Bizde o saniyelik anlar da yok iste. Yüzüme seni seviyorum dedigini bilmem evlendikten sonra. Evlilik oncesi mesajla söylerdi hep.

Ben saniyodum ki evlenince her aksam dizdize otururuz sacimla oynar vs. Tv den kafasini çevirmiyor ki. Beni burdaki kadınların büyük çoğunluğu anlar :)))

Haklısınız o daha kötü. Acaba benim isteklerim icten gelmedikce yapilmayan seyler mi? Oturup konuştum belki ne bekledigimi bilmiyordur diye. Dün konustum bugün yine aynıydık.

İçten geldiği için sizin etrafınızda pervane zaten, buna tarz farkı diyelim. Aranızdaki sevgiyi gösterme biçimi farkı. :)

Belki de icinden geliyordur disa vuramiyordur. Benim ablamin esi var melek gibi bir adamdir. Duygularini disa vuramayan birisidir. Disardan goren odun bu der. Ama cok iyi biri.

Ben saniyodum ki evlenince her aksam dizdize otururuz sacimla oynar vs. Tv den kafasini çevirmiyor ki. Beni burdaki kadınların büyük çoğunluğu anlar :)))
Bende öyle sanıyordum kız çaktırma sevgiliyken olduğumuzdan daha yakın oluruz diyordum evet daha yakın olduk ama heyecan Tutku anlamında değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…