Cok mu sey bekliyorum esimden

Bence erkekler cinsel ilgi ile duygusal ilginin ağırlığını ayarlayamıyorlar. Cinsel yönden ilgili olsalar, duygusal yönden ihmal ediyorlar ya da tem tersi. En azından benimki öyle... 4 senedir evliyiz nerdeyse, pes ettim artık. Uğraşmak istemiyorum. Ne ev işinde yardım istiyorum ne ilgi ne alaka. Ama kocamanda öfke besliyorum içimde orası ayrı.
Konuş diyeceğim ama içinden gelmiyorsa o da pek işe yaramıyor... Belki şimdi yaptığın cinsel yönden kısıtlamaya devam edersen empati yapıp seni anlayabilir. :)

Bence çok şey bekliyorsunuz. Zaten iyi ve ilgili birisiymiş. Çok sorun çıkarmayın bu konuda derim.
Biz de akşamları ikimiz de işimize gücümüze bakarız. Ben mesela bazen sarılma zamanı geldi der yanına giderim. İşini bölüyorum rahatsız oluyor ama ne yapayım. Skor tutmayın evde kim kime sarıldı, kim kimi öptü diye. İlgi istiyorsanız gidin siz yapın.

Cnm sukret haline
Benim esimde hayatta sarilip opmez gun icinde veya isten gelince tam odunn
2 bucuk yillik evliyiz 3 kere yemek yapmustr sanirsam
Yardim etmeyi gectm kendi suyunu bile icmez
Isten 7 de cikar 8-9 gibi gelir anasina ugrar hergunnn
Ayda iki kez izin kullanir bebegim kucuk daha havalar tam isindi annesigille piknige gider
Esimi tanidim taniyali 1 gunu birlikte gecirmemisizdr

Ben beklentilerinizi tuhaf bulmuyorum. Sonuçta yaptığı şeyler zaten eşlerin yapması gerekenler. Öp de başına koy denecek durum yok. Ev işlerine el atmak yapması gereken bir şey zaten. Yemek yapmak, sofra toplamak, temizlik yapmak filan sevgi göstergesi şeyler değil bence.

Sevgi, ilgi beklemek, duygusal anlamda tatmin olmayı istemek bir evlilikteki en doğal hak. Adam sarılıp öpmüyorsa zaman zaman sorgulamak da normal geliyor bana. Belki bende de tuhaflık vardır bilemedim.

Ayrıca yeni evlisiniz ama bu açtığınız kaçıncı konu. Demek ki bir olmamışlık var. Eşinizin sizi sevmediğini düşünmüyorum ama beklentileriniz farklı. Bunun sizi mutsuz ettiğini düşünüyorum açıkçası. İşsizlikten değil bu. Oturup ciddi ciddi konuşun eşinizle. Bence problem olmasa bu kadar konu da olmazdı.

Canim ben çalışıyorum akşam eve geldiğimde eşim bazen sarılmak istediğinde bişe demesemde bunaliyorum yorgun olduğum için istiyorum ki biraz kendi halimde takilayim. Adamı rahat bırak birazcık cidden gündüz çalışan aksam biraz ayaklarını uzatip kendi haline kalmak istiyor. Zaten ilgisiz bir adam degilmis.

Sizin konularınızı okuyunca hep şu hissi alıyorum; daha heyecanlı, deli bir aşk yaşayalım gibi bir beklenti var sizde, eşinizse daha stabil biri. Sizin kafanızda yarattığınız aşk resmiyle uyumsuz bir durum var. Var Olan hayatımızla olmasını istediğimiz yaşayış arasındaki uçurum ne kadar fazlaysa tatminsizlik de o denli fazla oluyor.

sayın konu sahibi sizi kendime benzettim ve anlıyorum. çünkü bende sizin gibiyim. eşim akşam eve gelir ki ben de tüm gün çalıştığım ve yorgun olduğum halde boynuna atlarım kapıda karşılamaya çalışırım gülerim dertlerini dinlerim. eşim bir kere bile e sen naptın bugün demez. asla gelip öpmez koklamaz. tek sevgi gösterisi gelip ayağımı gıdıklamaktır o da arada bir ben de bu konuyu çok düşündüm fakat daha önceki bana istediğim gibi davranan ama içi dışı yalancı,bencil,düşüncesiz vs... biriyle olan ilişkimi düşününce şükrediyorum. her erkek maalesef farklı. bizim istediğimiz gibi birini bulmak çok zor. olsa bile dediğim gibi başka türlü sorunları olacaktır. ben şimdi biraz geri çekiyorum kendimi gidip öpmüyorum mesela sarılmıyorum ama güler yüzlü sıcak davranıyorum. yani kısacası ya bu deveyi güdeceğiz ya bu diyardan gideceğiz bir de ailende ilgi, sevgi eksikliği (özellikle baba) yaşadın mı merak ettim?

Daha ne bekliyorsunuz ben anlamadim. Her insan ayni degil belki o da surekli sarilmayi mic mic durmayi sevmiyor. Durduk yere kendinize dert ariyorsunuz bence.

aynı biz aynı sende benim gibi yapışık ikiz olup öyle kalmak istiyosun. koltuk küçükmüş sarmaş dolaş olunca rahat olmuyomuş. bütün suç koltukta gün içinde her fırsatta sarılır koklaşırılırız. ama tv izlerken yan yana otururuz öyle, bende hiç sevmiyorum öyle olunca diğer koltuğa geçiyorum.
millet ne dertlerle uğraşıyo, bence bize rahat batıyo. kıymet bilelim

Peace le benim veya onun esiyle benim eşimin arasinda daglar var. Esimi hic darlamam ki ben uzaktayken. Evliligimi daha mutlu olacagim hale getirmek icin uğraşıyorum alışma donemindeyken. Bu konuda da ilk kez konustum. Inşallah oyle olmaz da orta yolu bulabiliriz bi sekilde :/

Bizim de evlilik oncemiz 1 yıldı sadece. Belki normal ama ben gercekten eksikligini hissediyorum yoksa niye durduk yere huzur bozayim kendime dokundurmak istemeyeyim. Teşekkür ederim sizinki de daim olsun insallah.

Yok ben yetmeme konusunda peace ile seni benzettim. Ona da yetmiyor ya hiç ilgi :)
Ben esinin ilgi gösterdiğini düşündüm aslında. Çok yoğun bir işi varsa belki her aksam masaj saati yaparak istediğin tensel teması gerceklestirebilirsin :) bu arada masaj kitapları yağları falan derken kendini de oyalamıs olursun :)

Canım herşeyide kocan yapacak değil yanında gidip sarılmayıda sen yap bi zahmet yeri geldimi yapıyormuş adam zaten.

Her kadın ilgiyi sevgiyi ister ama senin kpcan zaten herşeyi yapıyor belli ki işten felan gelince tv izlemek istiyor sadece yaklaşımıda sen yap o adamda onu senden bekliyodur.Hiç demiyomusun kocam bunları yapıyor ben daha fazlasını istiyorum acaba o benden ne bekliyor kendimi onun yerine koyayım.

Herkez 4+4lük olmaz canım sen fazla fazla herşeyi istiyorsun adamda yapıyor belli ki

Anliyor mu bilmiyorum bugun yine ben sarılıp öptüm onu mesela. Konustugumdan beri hala değişiklik yok yani. Kendimi iyi hissettirinceye kadar da istemiyorum zaten. Esinizin hormonal bi olayi olabilir.

Sen yap diyorsunuz ben zaten yapiyorum devami gelecekse karşılık veriyor yoksa terledim yapiyor sigara icmeye kalkiyor. Geliyor benim yanima degil de koltuğun baska yerine oturuyor falan. Bunlar beni gıcık ediyor. Soyleyince de nolmus terlemissem takilma boyle küçük seylere diyor.

Bence eşinizden çok şey istiyorsunuz yeterince sizinle ilgileniyormuş zaten evin işine yardım ediyor hediyeler alıyor daha ne istiyorsunuz ??
Öyle evlilikler var ki adam işten geliyor karısının suratına bakmıyor dövüyor sövüyor yetmiyor aldatıyor..
Yatın kalkın böyle bir eşiniz olduğu için dua edin..

Çok fazla takmamaya çalışın. Bende sizin gibi herşeyi kafama takıyorum.
Bu huydan nasıl geçerim bilmiyorum her halde zamana bırkmak lazım.

Beklentilerimiz farkli evet bunu ona da soyledim. Biz saatlerce konusuyoruz anlatiyoruz birbirimizi. 2 gun once de baya konustuk bu konuda hala ayni. Bugun yine ben öpüp sarildim ona. Onun uzandığı koltuga yanina gidince sıkılıp yer degistirmesi ama ozleyince ayni koltukta sikilmamasi anormal degil mi ben mi abartiyorum?

Aynı benim kocam akşam olani anlatayım sana gittim sirnastim öptüm kokladım baktım offf demeye başladı cik mik yapıyor noldu dedim nolduuuuuu bi çıktım tepesine ısırdım gidikladim mıncıkladım baktım gülüyor hosuna gitti bıraktım dedim ben duşa giriyorum aç yatagimi yatıcam nolduuu diyor hemen dedim senle mi uğraşacam ben yatıcam uyucam duştan çıktım geldim baktım bu sefer o sırnaşıyor yapacak birşey yok ters tepki verince erkeklerde iyice tepki çekiyor bende tatlılıkla çözmeye ugrasiyorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…