Cok mu sey bekliyorum esimden

Belki de icinden geliyordur disa vuramiyordur. Benim ablamin esi var melek gibi bir adamdir. Duygularini disa vuramayan birisidir. Disardan goren odun bu der. Ama cok iyi biri.
Bilmem ki oyledir diyemem ben de bilmediğim seylerini yeni yeni öğreniyorum ayni evde. Utangac degil aciksozlu biridir. Melek te degil ama. Bir sey ona mantiksiz geliyorsa asla tamam demez. . Ilgisiz olmadigini düşünüyorsa degildir nokta. Ben degistiremem düşüncesini.

evlendıkten sonra böyle malesef .. fazla buyutulmemesı gerek sureklı sarmas dolas olmuyor işte hem zaten demıssın fazla olsa onu da takarım dıye bence bıraz sımarık hareketler bunlar dıkkatlı ol sogutma eşini..

Bende öyle sanıyordum kız çaktırma sevgiliyken olduğumuzdan daha yakın oluruz diyordum evet daha yakın olduk ama heyecan Tutku anlamında değil
Sebebi neydi ki? Biz de bulustugumuzda hic cekmezdik elimizi ayagimizi birbirimizden. Boyle bosluk olustu icimde ben demiyorum ki her aksam gozgoze bakalim. Bi yarım saat sarılsak yetecek.

Fazla olsa takarim demedim ki. Bu istediklerimi yapip en basta saydiklarimi yapmasa takardim dedim. Bi yarim saat sarilip oturmak neden simariklik olsun ki?

Fazla olsa takarim demedim ki. Bu istediklerimi yapip en basta saydiklarimi yapmasa takardim dedim. Bi yarim saat sarilip oturmak neden simariklik olsun ki?

hımm sorry o zaman :) hepsı olsa hayat bayram olsa artık ne dıyeyım o kadar kotu konular gordum ki burda eşin yine de ortalamanın ustunde o yuzden aranızı bozma demek ıstedım :)

Kimse bu dediklerini yaşamıyor canım sarılmalar öpmeler falan..millet ekmeğinin derdinde.
Bir an önce çalışmaua başla arkadaşım.eşine de insaf et

Çok dırdır edersen bukadarini da yapmaz soyleyim sana..Evde huzur ortamı oluşturmaya bak,adam bı rahat etsin.surekli eleştirmenin bı anlamı varmı? Uzaklastirirsin bak kendinden.aslinda çok şey istemiyorsun ama bu tarz duygusal yaklaşımları sanki biz bayanlar daha çok ihtiyaç hissediyoruz.sen sarıl hep ne yapcan çare yok:)

Evet haklısın kendini eksik hissediyor olabilirsin.. düşündüm de benim eşimde bana karşı sevgi , cinsellik, sarılma,öpme ,dokunma,tensel temas ,ev işlerine yardım yok..var olanı söyleyim eleştiri, Değersiz hisssettirme,duygusal açlık, cinsel açlık, sevgisizlik....diye uzar gider şimdi söyle kardeşim sen eksiksen ben neyim..10 yıllık evlilik hep böyleydi.

ben çok iyi anlıyorum sizi:) evliliğimin ilk zamanları aynen böyleydik biz de.. hafta sonları gece film izlerdik-genelde ben uyuyakalırdım- sarılıp o kadar..
sonra eşim de alıştı o şekilde davranmaya. mesela salondan çıkacak ben de ayaktayım o sırada öpmeden cıkarmazdım sonra ogrendi evin icinde karsilikli denk geldigimizde opmeye basladı kendiliğinden gibi gibi..

zamanla biraz siz eşinize biraz da eşiniz size uyum sağlarsınız o konuda da

Sevgililikten evliliğe geçişte bir duygusal bocalama oluyor galiba bazı kadınlarda.

Yani o el ele diz dize bakışmalar, buluşmalar, sürekli yapış yapış sarılmalar öpmeler, tatlı tatlı mesajlaşmalar "Ah bir evlensek de hiç ayrilmasak beraber uyusak beraber uyansak" diye birlikte kurulan hayaller..bir anda pufff yok oluyor ve kadın ne oldu bizim hayallere diye duygusal boşluğa düşüyor.

Ben de yeni evliyim. Eşim sevgisini göstermiyor sarılmiyor öpmüyor diyemem, yapıyor sağolsun. Ama o sevgililik dönemindeki deli ruh yok iki tarafta da. Bekleyemem de. Her dönemin tadı ayrı. Tanışma, sevgililik, nişanlılık, evlilik, anne baba olma... Mesela o ilk tanıştığınız andaki midede kelebekler uçuşturan heyecan, sevgiliyken de her allahın günü var mıydı. Yoktu. Evlenince de sevgililik döneminde yapılan, hissedilen bazı şeyler eksiliyor. Kademe kademe bazı duyguları ardında bırakıyor çiftler.. Buna da birbirine alışma diyoruz.

Eşim bana tensel anlamda, sevgi gösterme anlamında eksiklik hissettirmedi pek. Belki de sebebi bizim flört dönemini kısa tutmamızdı bilmiyorum. İlerde biz de bıkarız sürekli dip dibe olmaktan, saat başı öpmekten, sarılmaktan. Ayrı odalarda otururuz ama yine birbirimizi çok severiz. Sonra çocuk olur, o bambaşka bir boyut ben de daha görmedim allah nasip eder inşallah.

Sonuç olarak, yaşadığınız şey normal. Sevgi ve saygı bitmesin, önemli olan o. Ki eşiniz de size ev işinde yardım ediyormuş bu da bir sevgi göstergesi ne kadar güzel. Kaç kişinin eşi yapar bunu.
Allah huzurunuzu daim etsin inşallah

Son düzenleme:
Bende sizin gibiyim hatta aynıyım hatta hatta eşimde eşiniz gibi 5 yıllık evliyiz hala ayniyiz sevmiyor adam sarılıp oturmayı napiyim bende çok severim ordada çözümüm kucağıma yatırıyorum ben onun saçlarını falan okşarım masaj yaparım öyle öyle alıştırdım tabiki hergun değil bu da ben çok fazla temas seven biriyim yani sonu cinsellik olmasada tensel temasa bayılıyorum ama eşim onu çok sevmez her dakka öpmek koklamak ona göre değil bende sıkmıyorum daha fazla sonuçta sevdiğini hissediyorum hissettiriyor ki bence bizi ayakta tutan bu her dakika mıç mıç olsaydık bi anlamı kalmazdı heyecan giderdi gibi geliyor

Ütopiküye senin huylarını peaceful16'ya benzetiyorum ben.

Eşin bence iyi ilgileniyor. Daha ne yapsın eniştes bey :) o kendine göre sana sevgisini belli ediyor, sen de kendine göre ondan bir seyler bekliyorsun. Bu yüzden ona kızmana gerek yok ki. sen biraz isteklerini dile getirmeyi bırak bence, çünkü böyle devam edersen eşin de "birsürü sey yapıyorum kıymeti olmuyor, ben de yapmam artk madem degerli degil" diye düşünüp iyice cekecek kendini

valla bacım öpte başına koy sen bu adamı bırak sarılmayı versın, bende severım ten temasını ama bes dakıkadan sonra sıkılır koseme cekılırım

Diğer arkadaşların dediğine aynen katılıyorum bu arada 15 yıllık evliyim.
Şunu bilin ki eğer sürekli hissettirirsen eşine memnuniyetsizligini,o yaptığı diğer şeylerden de vazgeçer haklı olarak. Okadar şey yapmama rağmen mutlu edemiyorum der,artık kendimi yormiyayim. Ve en acısı seni öyle kabul eder hiç ugrasmaz.
Bence memnun ol onunla mutlu olduğunu ona hissettir, diğer eksikleri de sen gider ,buda senin çaban olsun.

bence ah şu filmler diziler cidden yani
adamın yapısı oysa darlanıyorsa ne var ki ben de daralırım fazla uzun dipdibe durmaktan
lütfen tatsızlığa dönüştürmeyin bunları boşa
küçük şeyler bunlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…