• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mu şey bekliyorum sizce ?

2 haftada bir görüştüğüm aramızda 3 saat mesafe olan 10 aylık bir ilişkim var . Bu arada ben öğrenci o çalışan biri. Ben maddi ölçütleri olan biri değilim belki sevgilim öyle görüyor beni .Size anlatayım ..
Bizim mezuniyet balomuz olacak onu da davet ettim .Geçenlerde arabayla gelsen olur mu en azından daha rahat olur ikimiz için dedim .(Daha bir ay oldu alalı)
İşte yok sen özel durumları düşünmüyorsun diyip toplam ne kadara mal olacağını saydı öyle . Sadece bir seferliğine arabayla gelsin istedimm onda da yükseldi .
Yani çok mu şey istedim kii ? Bunu benim aslında söylemem de gerekiyordu. Etrafımdaki insanların yaptığı incelikleri , jestleri görünce çok eksik hissediyorum .İnanın bir borcu yok ev kira değil ailesiyle beraber oturuyor arada destek oluyor onlara .
Onun doğum günü için kafede organizasyon hazırladım o kadar güzzeldi ki hala arada bahseder. Benim doğum günüm bir de 14 şubat tatile denk geldiği için bu tarz bi şeye girişmedi hediyeyle geçiştirdi. Çiçeksepeti diye bi şey var yav bi kadını mutlu etmek bu kadar zor değil ..
Arada böyle konulardan bahsedince ben senden neyi esirgedim ki diye başlıyor. Allah razı olsunn karnımız doyuyor dilenci gibi hissediyorum :KK70:
Uzaktan ilişkisi var daha ne kadar masrafsız bir ilişki olabilir ki
Bakın şımarık biri gibi algılanacam ama ben bu tarz şeylere önem veriyorum ki etrafımdakilere de yapıyorum . O sadece hesap ödediği için herhalde başka beklentim olsun istemiyor :KK70: Neyse sözün özü haklı mıyım bu konuda sizcee
Doğum günü organizasyonu yapmam.
Fakat erkek arkadaşının götürmesi gerekir bence

2 haftada bir görüştüğüm aramızda 3 saat mesafe olan 10 aylık bir ilişkim var . Bu arada ben öğrenci o çalışan biri. Ben maddi ölçütleri olan biri değilim belki sevgilim öyle görüyor beni .Size anlatayım ..
Bizim mezuniyet balomuz olacak onu da davet ettim .Geçenlerde arabayla gelsen olur mu en azından daha rahat olur ikimiz için dedim .(Daha bir ay oldu alalı)
İşte yok sen özel durumları düşünmüyorsun diyip toplam ne kadara mal olacağını saydı öyle . Sadece bir seferliğine arabayla gelsin istedimm onda da yükseldi .
Yani çok mu şey istedim kii ? Bunu benim aslında söylemem de gerekiyordu. Etrafımdaki insanların yaptığı incelikleri , jestleri görünce çok eksik hissediyorum .İnanın bir borcu yok ev kira değil ailesiyle beraber oturuyor arada destek oluyor onlara .
Onun doğum günü için kafede organizasyon hazırladım o kadar güzzeldi ki hala arada bahseder. Benim doğum günüm bir de 14 şubat tatile denk geldiği için bu tarz bi şeye girişmedi hediyeyle geçiştirdi. Çiçeksepeti diye bi şey var yav bi kadını mutlu etmek bu kadar zor değil ..
Arada böyle konulardan bahsedince ben senden neyi esirgedim ki diye başlıyor. Allah razı olsunn karnımız doyuyor dilenci gibi hissediyorum :KK70:
Bakın şımarık biri gibi algılanacam ama ben bu tarz şeylere önem veriyorum ki etrafımdakilere de yapıyorum . O sadece hesap ödediği için herhalde başka beklentim olsun istemiyor :KK70: Neyse sözün özü haklı mıyım bu konuda sizcee

Mezuniyet baloları eşli katılım zorunlu bir davete mi dönüştü ?

Mezuniyete erkek arkadaşlarıyla katılan ; sonrasında ayrılınca, tüm fotoğraflarda eski erkek arkadaşları var diye, o güne dair tek bir fotoğraf dahi saklamayan onlarca insan var.

Okulunuzda hiç mi yakın arkadaşlarınız yok ? Gidin kız kıza eğlenin. Bu sizin mezuniyetiniz.

ayrıl. seni sevmiyor değer kıymet vermiyor.

Malesef haklı yorum. Süpriz, jest, hediye vs. bunlar her erkeğin düşünebileceği şeyler değil benim eşim de bilmez, huyu bu ama kırk yılda bir çağırmışsınız benzin köpeğin olsun diyip gelir seven adam. Ne çirkin bir de masrafları saynış ayıp. Vakit kaybetmeyin bu öküzle.

Mezuniyet baloları eşli katılım zorunlu bir davete mi dönüştü ?

Mezuniyete erkek arkadaşlarıyla katılan ; sonrasında ayrılınca, tüm fotoğraflarda eski erkek arkadaşları var diye, o güne dair tek bir fotoğraf dahi saklamayan onlarca insan var.

Okulunuzda hiç mi yakın arkadaşlarınız yok ? Gidin kız kıza eğlenin. Bu sizin mezuniyetiniz.
Yani öyle arkadaşlarım bahsetmişti toplu buluşmada. Gelmek istedi kıramadım. Hem herkes öyle katılıyor ben de heves ettim nerden bilem böyle bi şeyle karşılacağımı :(

Yok siz olmazsınız söyliyim :D Bana göre cimrilik bu. Yani alt tarafı bi kere arabayla gelecek dediğiniz gibi bunu sizin söylemeden yapması gerekir zaten. Ama yapısı bu belli ki değişmez asla ondan şüphen olmasın.

Yok siz olmazsınız söyliyim :KK70: Bana göre cimrilik bu. Yani alt tarafı bi kere arabayla gelecek dediğiniz gibi bunu sizin söylemeden yapması gerekir zaten. Ama yapısı bu belli ki değişmez asla ondan şüphen olmasın.
Ya ben böyle şeylere peki kırmayalım birbirimizi demem. Demediğim kalmadı ama tık yok... Ben bu tarz konuları açar mıydım be karşımdakinden bi şey görseydimm 🤦‍♀️

Maaşı nasıl , yani birde bu durum değişmez. Her zaman böyle şeylere para harcamak istemeyen biri olacaktır
Yani böyle zamanlarda yapmayan ilerde hiç yapmaz dedim. bi de dediğinde inat ediyor. Yani gerçekten sevmiyor artık öyle düşünmeye başladımm. Ortalama 7 bin kazanıyor işte.

Yani öyle arkadaşlarım bahsetmişti toplu buluşmada. Gelmek istedi kıramadım. Hem herkes öyle katılıyor ben de heves ettim nerden bilem böyle bi şeyle karşılacağımı :KK43:

Vardır bunda da bir hayır deyin ve kendi hayatınıza odaklanın.

Okulunuz daha yeni bitiyor. İmkan bulabilirseniz (ülkedeki işsizlik malum) çalışma hayatına başlayacaksınız.

Karşınızdaki insanla o zaman belli bir denklik kuracak ve daha eşit şartlarda birbirinizi tanımaya başlayacaksınız.

Mezuniyete yanında erkek / kız arkadaşı olmadan katılacak tek kişi , siz değilsinizdir. Arkadaşlarınızla eğlencenin tadını çıkarın. Gelmek istese dahi , hayır deyin hatta.

Yani böyle zamanlarda yapmayan ilerde hiç yapmaz dedim. bi de dediğinde inat ediyor. Yani gerçekten sevmiyor artık öyle düşünmeye başladımm. Ortalama 7 bin kazanıyor işte.

Çok bir para da değil hani ama gene de maddi mevzuları serip dökmesi güzel değil. Ha zor durumda olabilir, borç ödüyordur, ailesine destektir vs. ama anlayış isteyebilir nazikçe. Siz çok yüz göz olmuşsunuz.

Çok aptal hissediyorum çok geç fark etmişim bu huyunu. İnsnaalr nasıl kısa sürede evleniyor inanılır gibi değil. Zaten gündemimde bile değil bu konu. Bu huylarını iyi ki ciddi bir yola girmeden fark etmişim bari ona şükrediyorum.

Ya oğlak ya oğlak dedim oğlaklar böyle olur zaten. Ya iş ya iş ufak tefek herşeyin lafını parasını yaparlar. Gazanız mübarek olsun
Ah abim de öyle çok kızardım bi güzel beddua etti inşallah oğlak burcu çıkar karşına diye gülsem mi ağlasam mı bu halime hdhsj

Ya vallahi benzin olmuş 26 tl adam da bir yerde haklı.Insanlar artık arabayı çıkarmıyor garajdan.Oyle romantiklik devri bitti herkes geçim derdinde.Ama siz öğrenci halinizle ona doğum günü organizasyonu yaptıysanız bari 1 defa gelseydi araba ile 😅Siz de fazla şaapmayın .Paraniz varsa kendinize harcayın.

Back
X