Sakin ya,hani tenha yerlere filan mı kaçırcak acaba diye düşündümNiye adaların neyi var?
Tenha kısımlarda bişey yapmaya çalışır mı diye düşündü bence konu sahibi...haksız mı, asla değil. Eşimle ilk defa Kadıköy'de buluştuk biz, en kalabalık yerini seçmiştim. Hatta temkinli olmam hoşuna gitmiş, sonradan söylemişti..Niye adaların neyi var?
Öyle söylemeyi düşünüyorum da bu sefer de iyice yanlış anlar mı?İstemiyorsan bi kafede oturup kahve içmeyi öner ilk buluşmada gezip tozmak rahatsız edebilir birbirinizi tam tanıyamayabilirsiniz
Hayır anlamaz, ilk buluşmayı kadın nasıl uygun görüyorsa rahat edecekse öyle olmalı zaten bunu herkes bilir:)Öyle söylemeyi düşünüyorum da bu sefer de iyice yanlış anlar mı?
Tenha kısımlarda bişey yapmaya çalışır mı diye düşündü bence konu sahibi...haksız mı, asla değil. Eşimle ilk defa Kadıköy'de buluştuk biz, en kalabalık yerini seçmiştim. Hatta temkinli olmam hoşuna gitmiş, sonradan söylemişti..
Tövbeler olsunSakin ya,hani tenha yerlere filan mı kaçırcak acaba diye düşündüm
Şaka maka,ben biraz takıntılıyım.Bı yüzden evde kaldım zaten ama yine de korkumu yenemedim
Haksız mı değil mi yargılamak için sormadımTenha kısımlarda bişey yapmaya çalışır mı diye düşündü bence konu sahibi...haksız mı, asla değil. Eşimle ilk defa Kadıköy'de buluştuk biz, en kalabalık yerini seçmiştim. Hatta temkinli olmam hoşuna gitmiş, sonradan söylemişti..
Adalarda bazı yerler tenha oluyor, insanların az olduğu günler tedirgin hissedenler oluyordur belkiHaksız mı değil mi yargılamak için sormadım
Sadece adaların böyle bir ünvanımı varmış bilemedim
Yaa evet ama ne diyeceğimi bilemiyorum.Tövbeler olsun
Şaka bi yana güvenmediğiniz adama bulaşmayın diyeceğimde ya niye hep kadınlarda böyle bir kaygı var hiçbir adam bu kız beni tenhada sıkıştırır diye düşünmez
Birincisi assssssla evde kalmadın bu senin tercihin ahahahahSakin ya,hani tenha yerlere filan mı kaçırcak acaba diye düşündüm
Şaka maka,ben biraz takıntılıyım.Bı yüzden evde kaldım zaten ama yine de korkumu yenemedim
ya çok tatlısınSakin ya,hani tenha yerlere filan mı kaçırcak acaba diye düşündüm
Merhaba,geçen arkadaş davetiyle gittiğim kalabalık bir ortamda biriyle tanıştım.
Arkadaş benim gelmeyeceğimi düşünüp ayrılmıştı ve ben yalnız kalmıştım.
Kısa bir sohbetten sonra ben de kalkmış bulundum.
Bu kişi beni sosyal medyadan aramış baya bi.İki gğn sonra beni ekledi.
Sohbet filan ediyoruz,tatlı tatlı.Kriterlerime de uyuyor.
Şimdi buluşmak istiyor…Hafta sonu buluşacağız.
Ama istanbulda,adalara gidelim önerisinde bulundu.
Yürürüz,sohbet filan ederiz,gezeriz dedi.
Tabi benim kafa değişik çalışıyor,neden ada,neden başka bir yer değil vs ..Evet de demiş bulundum.
Allahım bu sefer iyi bir olsun diye dua ediyorum şu an.
Çok mu takıyorum acaba?
Evli olmasın genelde şehir dışında buluşmak isteyenler evli oluyor...Merhaba,geçen arkadaş davetiyle gittiğim kalabalık bir ortamda biriyle tanıştım.
Arkadaş benim gelmeyeceğimi düşünüp ayrılmıştı ve ben yalnız kalmıştım.
Kısa bir sohbetten sonra ben de kalkmış bulundum.
Bu kişi beni sosyal medyadan aramış baya bi.İki gğn sonra beni ekledi.
Sohbet filan ediyoruz,tatlı tatlı.Kriterlerime de uyuyor.
Şimdi buluşmak istiyor…Hafta sonu buluşacağız.
Ama istanbulda,adalara gidelim önerisinde bulundu.
Yürürüz,sohbet filan ederiz,gezeriz dedi.
Tabi benim kafa değişik çalışıyor,neden ada,neden başka bir yer değil vs ..Evet de demiş bulundum.
Allahım bu sefer iyi bir olsun diye dua ediyorum şu an.
Çok mu takıyorum acaba?
Bekar olduğuna eminim,tanıştığımız ortamdaki herkes bekar genelde.Evli olmasın genelde şehir dışında buluşmak isteyenler evli oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?