kızlar bi arkdaşım avmde çalışıyor yarn yemek arasında çalıştığı yerde görüşmeye karar verdik..öğlen bunu sevgilime msj attım aşkım yarın ayşenin yanına gideceğim sende gel tamam mı diye tamam aşkım yazdı
akşam oldu yarn şu saatte gidelim diyorum bende mi geleceğim diyor attığım msjı gönderdim unuttun mu dedim evden hiç çıkmadım bunaldım ondandır aşkım dedi.. bende fazla bozuntuya vermedim ama önemsemiyor mu beni ne baya bozuldum aslında
kızlar bi arkdaşım avmde çalışıyor yarn yemek arasında çalıştığı yerde görüşmeye karar verdik..öğlen bunu sevgilime msj attım aşkım yarın ayşenin yanına gideceğim dende gel tamam mı diye tamam aşkım yazdı
akşam oldu yarn şu saatte gidelim diyorum bende mi geleceğim diyor attığım msjı gönderdim unuttun mu dedim evden hiç çıkmadım bunladım ondandır aşkım dedi bend efazla bozuntuya vermedim ama önemsemiyor mu beni ne baya bozuldum aslında
tek bir olaya takılı kalınarak önemseyip,önemsemediğine karar verilmesi güç..bunu ancak siz anlayabilir,karar verebilirsiniz..olay sadece bu durumdan ibaretse gereksiz takıntı içerisindesiniz..
ilk defa olan bir şeyse takılmayın dediği gibi evde sıkılmış olabilir ve yarın farklı bir plan yapmak isteyebilir bu normal sonuçta başbaşa bir buluşma olmayacak
ilk defa olan bir şeyse takılmayın dediği gibi evde sıkılmış olabilir ve yarın farklı bir plan yapmak isteyebilir bu normal sonuçta başbaşa bir buluşma olmayacak
2 yıldır çıkıyorz pek hatırlamıyorum unuttuğunu belki unuttuğu olmuştur eskidende..bende yarn için başka planın mı vardı dedim sonra o da başbaşa bi yerde kahve içeriz diye düşünmüştüm yarn için dedi..bende ayşenin yanında 1 saat durcaz sonra içeriz dedim tamam dedi sevgilimde böyle işte
Bence öyle kafaya takılacak bir şey değil. Belki boş anına denk gelmiştir. İnsanlık hali bu. Gün içinde neler neler unutuyoruz. Belki o da unutmuştur. Mesele yapılacak bir durum değil bence. Olur böyle ufak tefek şeyler. Gerekirse oturur bahsedersin. Kendi ağızından nedenini de duyarsın. Boş yere mesele yapma kendine.