Çok mu yalakayım ne :)

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
2 yıldır nişanlıyım iki hafta sonra nişanlımın doğum günü ve ona hediye dışında kaynanamada bir çiçek yaptırıp göndermek istiyorum sizce nasıl fikir acaba:)

Bence gereksiz,o da pek samimi bulmayabilir..kv nizin doğum gününde gönderseniz veya anneler gününde daha mantıklı olurdu...

2 yıldır nişanlıyım iki hafta sonra nişanlımın doğum günü ve ona hediye dışında kaynanamada bir çiçek yaptırıp göndermek istiyorum sizce nasıl fikir acaba:)

aynen öylesin kaynanaya çiçek ne kızzzzzzzzzzzzzz
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

He boyle alistir alistir sonra 2 defa yapma tepetaklak gel istenmeyen gelin ol.Bence yapma gereksiz jestler sonrasi daha sikintili olabilir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana böyle tatlı birini doğurdu için:)))) nispet yapcam die neler yapiyorum anaaammm ama kimsenin akıl etmediği şeyler yapmak istiyorummmmmmm;) :P

Acaba kendi dogum gununde annenize bir cicek almisliginiz varmi

Nasil bu kadar basit seyler dusunuebiliyonuz anlamiyorum....

yada sen gonder evlenince o gonderdigin ciceklerin dikenlerini tek tek sana batirir merak etme

Bence herhangi bir gunde gonder o gun degilde ne biliyim yarin mesela.cok hosuna gider mutlu edersin.iside cok uzatmayin 2 sene nisanlilikta neymis oyle dugun ne zaman ? :)

Acaba kendi dogum gununde annenize bir cicek almisliginiz varmi

Nasil bu kadar basit seyler dusunuebiliyonuz anlamiyorum....

yada sen gonder evlenince o gonderdigin ciceklerin dikenlerini tek tek sana batirir merak etme

Kendi doğum günüm dışında ben hep anneme hediyeler alırım. 6 yıldır çıkıyorum iki defa hediye aldım kaynanama şimdide böyle jest yapmak istedim iki tarafı birden mutlu etmek basitlik peki bunun neresinde ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşünceniz güzel ama şu an yersiz olur
Kvnin doğumgününde veya yukarıda yazılanlar gibi anneler gününde vs. göndermeniz daha yerinde olur

Bence herhangi bir gunde gonder o gun degilde ne biliyim yarin mesela.cok hosuna gider mutlu edersin.iside cok uzatmayin 2 sene nisanlilikta neymis oyle dugun ne zaman ? :)

O değil de 2 yıl nişan mı olur ya :what:

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Aahh aaahh hayat şartları , ailemin ve nişanlımın sıkıntısı yüzünden bu kadar uzadı seneye olacak düğün

Bence olabilir. :) Çok da tatlı olur. Ç
nkü insan çok aşıkken o şahsın annesinin eline koluna sarılmak ,ster bence. :)

Bence beklentileri yükseltmeyin....
nasıl başlarsa öyle gider
nişanlıyken alıştırmamak gerek...

Back
X