Cok mu yalnizim ben

tamdem

Düşüncemin geldiği yere git, kendine yer kap.
Kayıtlı Üye
22 Mart 2014
2.133
3.564
248
Merhabalar yine ben, derdim dert degil ama canim sıkkın sanki. Son bir kac aydir hic bir arkadasimla görüsmüyorum. Aslinda cok tanidiklarim vardir, okulda olsun.. mesela iki saatligine carsiya ciksam 10/15 dk ya bir arkadaslarla karsilasip selamlasirim' da hic biri gel bulusalim diyebilicegim arkadaslardan degil yinede severim hepsini. Biz 4 yakin arkadastik bir kac ay öncesine kadar. Birisiyle yollarimiz tatsiz bir sekilde ayrildi, diger ikisindende biraz sogudum. Sanki konusmadigim sahisin arkasindalarmis gibime geliyor, günahlarini almak istemem yinede..(aslinda okadarda önemli degil, ben soguduktan sonra isterlerse avukatligini yapsınlar)...Kardes kadar yakiniz denilen dostlugada inanmiyorum, sagolsun kaziklarina doyum olmadi bu güne kadar. Okulumda saat 15.00-19.00 a kadar sürüyor dogal olarak zamanim orda geciyor. Sosyal hayat diye bisey kalmadi yani. Neyse benim merak ettigim su, varmi benim gibi olan yoksa benmi asosyalligin zirvesindeyim ?!? :18:

Özel değilse olay ne? Çünkü belirgin biçimde siz haksızsanız onlarda sizden soğumuşlardır ve siz bunuda hissedip özümsemiş olabilirsiniz

Özel değilse olay ne? Çünkü belirgin biçimde siz haksızsanız onlarda sizden soğumuşlardır ve siz bunuda hissedip özümsemiş olabilirsiniz

fazla detayina girmeden özet gecim.. Arkadas nerde ne konusulacagini bilmiyodu. Kirilirmi üzülürmü diye düsünme kabiliyeti yoktu. Gereksiz suclamalar, kendine dönüp bakmadan elestiriler vs. Bende bir yanlisi iki kez afladim üc etti elvedaladim. digerleri küs oldugugmuzu biliyolarmis da neden küstügümüzü bilmiyolarmis. Buda bana hic inandirici gelmedi.

Son düzenleme:

Aklım koca bi mezarlık,
Gömülen gömülene, unutulan unutulana, kayıplara karışan karışana.
Hatırladıklarım, unuttuklarımdan az,
Geçmiş zaman karanlık, yarınlar beyaz..

Meftun Meftun Meftunnnnnnnnnn =)

Az insan çok huzurdur her daim..

Sen varya lafi nerde kullanman gerektigini baya iyi biliyosun. Damardan girdin resmen Hahah

Anlayacağını bildiğim için zaten yazdım.. :)
Uzun lafın kısası arkadaşlık seçimlerinde çok çok dikkatli ol..

:)) öyle yapiyorum zaten. O yüzden kimseyle görüsmüyorum okul arkadaslarim disinda. Acaba ben mi abartiyorum. Iki dk hal hatir sorayim yinede diyorum ardindan hay yazmaz olaydim diyip pisman oluyorum

Pişman olma olacağını biliyorsan yapma. Arkadaşlarını iyi seç ama gerçekten iyi seç :) benim de bi suru arkadaşım var ama buyudukçe dost edindim şimdi de çok dostum oldu nasıl başardıysam ama her zaman iyi seçmeye çalışırım. Bi insanı başta sevmediysem yanlış bir hareketini gördüysem direk elveda derim . Acıma kimseye ama iyi insanlar edin . Dikkat et falan işte :) ne yapacağını benden iyi bilirsin.

Sent from my RM-941_eu_turkey_294 using Tapatalk

Aynı kaderi paylaşıyoruz sayılır.3 dostum var 2siyle okul nedeniyle görüşemiyoruz 1iylede görüşüyoruz ama yinede yalnız hissediyorum.Bende zamanında 13yıllık arkadaşımı sildim dost iyi seçilmeli.Bazıları var, varlıkları bile mutsuz ediyor en iyisi hiç konusmamakdiyorum ve rahatımda :) Bence biz asosyal değiliz sanırım en iyisi böyle :) Asosyal olsaydık mutsuz,hiçbişeyden zevk almaz,çevremiz olmazdı gibi :)

Dostlarinla dost kalabildiysen ne mutlu sana :)) Hep derdim cok arkadasim olacagina bir kac arkadasim olsun ama dürüst olsun derdim. Nedense hep ters insanlarla karsilastim. Insanlarin iki yüzlülügünü gördükce uzaklastim hep ne bilim iste

Icimi okudun yemin ediyorum. Bazi insanlara hayrindan umutsuzum getirme bari serrini diyesim geliyor. Bende rahatim o samimiyetsiz arkadaslardan kurtuldum diye. Cevrede cocuklugundan beri hic ayrilmayan dostlar görüyorum. Bi bana denk gelmedi böylesi diyorum.

konuyu ben actim sandim benzer seyler yasiyoruz. su ara takmiyorum kafama ben de kendime zaman ayirmayi dusunuyorum.sıkıldim surekli birileriyle ugrasmaktan.Az ve oz sade bir hayat :)

konuyu ben actim sandim benzer seyler yasiyoruz. su ara takmiyorum kafama ben de kendime zaman ayirmayi dusunuyorum.sıkıldim surekli birileriyle ugrasmaktan.Az ve oz sade bir hayat :)

Normalde bende takmam kafaya ama bu aralar kendimi yalniz hissediyorum :/

siz baya kanka olmussunuz zaen burda yazan arkadasla:))ya arkadaslik cok ozveri isteyen bişi kari kocalik gibi ole derlerya iyi arkadaslar karı kocaya benzer:))bazen cok yorucu oluyor. karsinizdaki kaprisliyse ozellile surekli alttan almak zor iyi bir arkadas size huzur verendir.benim cok dostum oldu bir tanesi kaziklar atti genede severim biris asırı kaprsiliydi, ben onu alttan alsamda aynı seyler ibenim icin yapmazdi ama baska zamanlarda benim ona yapmayacagim seyleri benim icin yapardi onlada kusum ama cok severim bir tanesi dunyada gordugum en zeki insanda bana cok bagli oldugu icin onu cok severim gercekci oldugu icin kızarim ama asiri gercekci.su an en iyi dostum kocam her turlu birbirimizi anlariz.birde yeni yeni filizlenen bir dostluum var oda benim gibi anama babama kufretmedikce sevgilimi elimden almaya calismadikca ya da kotu bisi solemedikce asla kusulmeyecegini dusunen insanlardan. bana huzur veren biri bence en iyi dost sana huzur veren istemedigin davranislari karsilikli olarka gostermiyecegin tiplerden.benim icin ikinci can dost yani. gorusmesen bileynında olabilecegin insanlar.o yanında olmasini istedigin bazen olamayacagin durumda olsanda snei anlayan insanlar ve hep senn onun onun snei alttan alacagi insanlar sadece iki tane:))seni mutlu eden tiplerdir. ahh kocamida sayarsak 3.:))

Tskler uzun uzun yazmissiniz :))Allah bozmasin esinizle ve yeni dostunuz la aranizi. Size kazik atan arkadasinizi hala sevmeniz garibime gitti. Asiri merhametli bi insan olmalisiniz böyle düsünmek icin. Ben bana kazik atan dostuma seytan görsün yüzünü derim ve dedimde. insan bir defa kazik yedigi zaman bakalim digerlerinden nezaman gelcek diye bekliyor fikrimce :))

Son düzenleme:

şöle soliim kazik attigi zamanlar unv zamanlariydi.evet merhametliyimdir:)ama gecirdigimiz anilari ve onun bana yaptiklairni hep dusunurum mesel aaskim onlarin mem-lektinde askere gittiginde beni defalarca yanina goturmuslugu yemek goturmuslugu var aslinda mukemmel birisi.vebeni uzdugu ve kustugum snee defalarca agladigini bilirim dogum gunumde:>yan, guzel yonlerini biliyorum:))onunla yaptigimiz cilginliklar aklma gelir bana deger verdigini biliyorum sonucta nasıl kıyab,lrimki.bizimkisi asklardan dolayi kuskunluktu ama erkekler gecici dostluklar kaliciydi.ki onun uzantili kaderimiz sayesnde sidiki askimla karsilastim oun evinde 3 ay kaldim .ben ayrılırkne deli gibi agladi.cokgercek bir dost

Hmm anladigim kadariyla tam da kazik sayilmazmis :) Bir fincan kahvenin kirk yil hatri vardir misali sizinki.

Hmm anladigim kadariyla tam da kazik sayilmazmis :) Bir fincan kahvenin kirk yil hatri vardir misali sizinki.

şuanki hayatıma bakildiginda tabiki tam kazik sayilmaz erkke kapma olaylari. ama bir erkege degmez derseniz gercekten degmez.dostluklar baki kaliyor.odettigi beel yaptiklairnin yanında hic kaliyor benm icin

şuanki hayatıma bakildiginda tabiki tam kazik sayilmaz erkke kapma olaylari. ama bir erkege degmez derseniz gercekten degmez.dostluklar baki kaliyor.odettigi beel yaptiklairnin yanında hic kaliyor benm icin

Bana göre hic bir dostluk baki degildir. Mutlaka birileri kendi cikarlari icin arkadasini satar. Belkide hep böyleleriyle karsilastigim icin böyle düsünüyorum... Affetmenize degdiyse ne ala :))

Bana göre hic bir dostluk baki degildir. Mutlaka birileri kendi cikarlari icin arkadasini satar. Belkide hep böyleleriyle karsilastigim icin böyle düsünüyorum... Affetmenize degdiyse ne ala :))

bence deger bir yudum sevgi varsa bile her arkadaslikta vardir attiginz her adima deger bu sonsuz caresiz sevgidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…