Çok mu zordu hayatım...

drtl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
838
195
63
Ankara
Düşünüyorum da evlenip ruh ikizimi buldum beni hiç üzmez çok mutluyum diyen var mıdır???

Biz eşimle büyük bir aşkla olmasa da severek evlendik benim ikinci onun ilk evliliği oluşundan kaynaklı sorunlu bir nişanlılığımız oldu ailesi istemedi aslında hep ortak noktayı bulamadığımız bi noktamız da vardı çok kıskançtı vs vs ben ne kadar bitsin yürümez dediysem de pes etmedi bi şekilde evlendik
hep düşünürüm nasıl oldu diye ben bile anlam veremiyorum ağzı dili bağlandı denir ya, öylemiydi mantıklı düşünememek mi kader mi hala bilmiyorum ya da olması gerekendi bu...

eşim haftanın 5 günü şehir dışında evlenirken değiştireceğini söyledi hep bugün yarın derken 4. Yılın içindeyiz defalarca kavga ettik tam bu kez oldu dedim yine olmadı

O uzak kaldıkça eve ben ondan uzaklaştım sadece hafta sonu gelişi kendimi kötü hissettirdi "insan metresine de maddi destek verir haftasonu gelir birlikte olur gider" dedim ve cinsel yaşantımızda sorunluydu o çok istekli ben çok uzak o süslen beni karşıla dedi ben de sadece haftasonu gelip ihtiyaçlarını karşılayamam kendimi sana pazarlayamış gibi hissediyorum başka paylaşımlarımız da olmalı dedim

Çocuğumuz olmuyordu çocuk dedik tüp bebek 3 deneme sonrası ikizler neden yaptın demeyin kendim içindi anneliği tatmak için...

Doğumdan sonra çok ciddi bir hastalık geçirdim çocuklarım rezil oldu ortalıkta çünkü 6 ay hastanede yattım annem ve babam baktı 11 ay oldu ailem hala yanımda onun ailesi yanımızda değil ve ben onun desteğini de hissedemedim hayatın telaşına ve ailesinin çıkardığı sorunlara kapılıp beni ihmal etti ve hep ailesini savundu ve hala şehirdışına gidiyor

Ben artık tamamen koptum fikir birliği sağlayamıyoruz sohbet edemiyoruz ben de bunlar olmayınca cinsellik istemiyorum.

ve düşünüyorum boşanan anne babanın çocukları da sadece haftasonu görüyor babayı bizimse tek farkımız hatasonu aynı yatağa girmek...

Hayat beni çok zorluyor...

ekleme yapmak zorunda hissettim kendimi evde mini eteklerle elbiselerle gez askılılar giy derken perdenin ucu ev görünmeyecek kadar kıvrık kalmış diye sorun çıkarsa kapıya çöp koyarken üstünü değiş öyle koy dese yemek yaparken cam balkon ve perdesi olmasına karşımızda bina olmamasına rağmen balkondan bişey alma diye sıkıştırsa rahat edebilirmisiniz???
evde frikik verdiğimden toparlanmıyorum özellikle hemen uyarıyor dışarıda dikkat et şuranı kapat ya evdeyim sen varsın şimdi bunu söylemeye ne gerek var ben yine de söyleyeyim diyor tüm keyfim kaçıyor bi sonrakinde sırf laf duymamak için toparlanıyorum kapat kapat hemen günaha girersin diye kızıyor yorucu değil mi??
ölümlerden döndüm gözünde acı görmedim bahanesi ben onu üzgün görürsem kendimi bırakırmışım oysa ben ona sarılıp ağlamak ölümün eşiğindeyken ona sığınmak istemiştim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Eşin evliliği sadece Cumartesi ve Pazar gününden ibaret sanıyor herhalde..
Böyle iş mi olur ya..

valla canım bile bile lades demişşin üstüne birde çocuk yapmışşın .

adamın işi oysa nasıl değiştirsin yani çok iyi bilirim pazarlama görevlisi filansa bu sektör böyle ama kazancıda iyi oluyor.

bende biraz suçlama yapmadan önce kocanı kendine bağla kocan senin yüzünden evinden uzaklaşmış

hayat zor gerçekten ..
Denecek birşey yok
Allah yardımcın olsun inşAllah herşeyiniz düzelir yoluna girer
Allah aranızda sevgi versin saygı versin birbirinizi birbirinize hoş güzel göstersin ..

Allah ayrdımcın olsun . peki ilk eşinden daha iyimi iyi yönleri dahamı çok ? anladığım kadarıyla tek sorun işinin uzakta olması öylemi ?

Tutulmayan sözler...
Şimdi ne diyor iş konusunda, öyle mi devam edecekmiş?
Çocukları ve evi benimsedi mi?
Çok zor durum, yıpratıcı.
Her şey netliğe kavuştuğunda düşünülmeli evlilik, ama geçmiş zaman.
Iletişimden başka çözüm yok, bu konuları sakince konuşabilmelisiniz.

Süslenip püslenip kocayı karşılamak kendini pazarlamak mı oluyor yalnız, orayı anlamadım.
Her erkeğin istediği bir şeyi istemiş eşiniz, niye tepki gösterdiniz buna?

şimdi tek suçlu eşiniz de değil bence

şehir dışına iş için mi gidiyor orasını tam anlayamadım
sizde onun gittiği yere taşınsaydınız
cocuklarınıza çok acıdım :43:
eşin süslen beni karşıla diye açık dille uyarmış sizi
sana kendimi pazarlayamam ne demek allah aşkına
bence hatalarınız tek taraflı değil

Düşünüyorum da evlenip ruh ikizimi buldum beni hiç üzmez çok mutluyum diyen var mıdır???

Biz eşimle büyük bir aşkla olmasa da severek evlendik benim ikinci onun ilk evliliği oluşundan kaynaklı sorunlu bir nişanlılığımız oldu ailesi istemedi aslında hep ortak noktayı bulamadığımız bi noktamız da vardı çok kıskançtı vs vs ben ne kadar bitsin yürümez dediysem de pes etmedi bi şekilde evlendik
hep düşünürüm nasıl oldu diye ben bile anlam veremiyorum ağzı dili bağlandı denir ya, öylemiydi mantıklı düşünememek mi kader mi hala bilmiyorum ya da olması gerekendi bu...

eşim haftanın 5 günü şehir dışında evlenirken değiştireceğini söyledi hep bugün yarın derken 4. Yılın içindeyiz defalarca kavga ettik tam bu kez oldu dedim yine olmadı

O uzak kaldıkça eve ben ondan uzaklaştım sadece hafta sonu gelişi kendimi kötü hissettirdi "insan metresine de maddi destek verir haftasonu gelir birlikte olur gider" dedim ve cinsel yaşantımızda sorunluydu o çok istekli ben çok uzak o süslen beni karşıla dedi ben kendimi sana pazarlayamam dedim

Çocuğumuz olmuyordu çocuk dedik tüp bebek 3 deneme sonrası ikizler neden yaptın demeyin kendim içindi anneliği tatmak için...

Doğumdan sonra çok ciddi bir hastalık geçirdim çocuklarım rezil oldu ortalıkta 11 ay oldu ailem hala yanımda onun ailesi yanımızda değil ve ben onun desteğini de hissedemedim hayatın telaşına ve ailesinin çıkardığı sorunlara kapılıp beni ihmal etti ve hep ailesini savundu ve hala şehirdışına gidiyor

Ben artık tamamen koptum fikir birliği sağlayamıyoruz sohbet edemiyoruz ben de bunlar olmayınca cinsellik istemiyorum

eşiniz iş için gidiyor oda kendince haklı sizde. iş bulamaz mı istediği gibi yakında. bu arada pazarlayamam sanki bana yanlış gibi geldi. karı kocasınız siz sonuçta süslenmeni istemesi normal. ama sinirden söylemişsinizdir tabi

Eşin evliliği sadece Cumartesi ve Pazar gününden ibaret sanıyor herhalde..
Böyle iş mi olur ya..

oldu bile :(

hayat zor gerçekten ..
Denecek birşey yok
Allah yardımcın olsun inşAllah herşeyiniz düzelir yoluna girer
Allah aranızda sevgi versin saygı versin birbirinizi birbirinize hoş güzel göstersin ..

amin inşallah

Allah ayrdımcın olsun . peki ilk eşinden daha iyimi iyi yönleri dahamı çok ? anladığım kadarıyla tek sorun işinin uzakta olması öylemi ?

işinin uzakta olması diğer konuları bozdu iyi yönü de var kötü yönü de

Tutulmayan sözler...
Şimdi ne diyor iş konusunda, öyle mi devam edecekmiş?
Çocukları ve evi benimsedi mi?
Çok zor durum, yıpratıcı.
Her şey netliğe kavuştuğunda düşünülmeli evlilik, ama geçmiş zaman.
Iletişimden başka çözüm yok, bu konuları sakince konuşabilmelisiniz.

Süslenip püslenip kocayı karşılamak kendini pazarlamak mı oluyor yalnız, orayı anlamadım.
Her erkeğin istediği bir şeyi istemiş eşiniz, niye tepki gösterdiniz buna?

sakince konuşmayı beceremiyoruz sinirleniyo hemen benimsedi ve çocuklar için ölür
pazarlama konusu sadece hafta sonu gelip ihtiyaçlarını giderip gittiğini düşündüğüm ve çalışan ve açık giyinmeyen bir bayan olarak dışarıda giyimimi kısıtladığı için söylenmiş bişey

şimdi tek suçlu eşiniz de değil bence

şehir dışına iş için mi gidiyor orasını tam anlayamadım
sizde onun gittiği yere taşınsaydınız
cocuklarınıza çok acıdım :43:
eşin süslen beni karşıla diye açık dille uyarmış sizi
sana kendimi pazarlayamam ne demek allah aşkına
bence hatalarınız tek taraflı değil

tek bir şehre gitmiyor bir hafta boyunca 5ten fazla şehir geziyor sabit değil sadece hafta sonu gelip tek paylaşım cinsellik olduğu için kendimi pazarlıyor gibi hissettiğimi söyledim

çok şükür çocuklarımın acınacak bir hali yok babyı özlemek dışında

Son düzenleme:
Evlilikte siddet, aldatma gibi sorunlar olmadigi surece duzelebilir diye dusunuyorum, evlilik terapistleri bu yuzden var.
Adamin isi gucu aranizi sogutmus. Uzerine "kendimi sana pazarlayamam" gibi laflariniz, kendinizi metrese benzeterek adama laf sokmalariniz hic hos olmamis. Cok cirkin hatta. Bu kadar sivrilik iyi degildir. Bir adamin karisinin kendisine suslenmesini istemesi kadar dogal ne olabilir ki? Bunlari bu kadar cirkin laflarla reddederek adami kendinizden daha da sogutmussunuz. Dogru duzgun konusmaya calisarak da is guc sorunlarina cozum bulabilirsiniz herhalde. Bu kadar inatlasmalar, bu laflar hic hos degil yani.

O uzak kaldıkça eve ben ondan uzaklaştım sadece hafta sonu gelişi kendimi kötü hissettirdi "insan metresine de maddi destek verir haftasonu gelir birlikte olur gider" dedim ve cinsel yaşantımızda sorunluydu o çok istekli ben çok uzak o süslen beni karşıla dedi ben de sadece haftasonu gelip ihtiyaçlarını karşılayamam kendimi sana pazarlayamış gibi hissediyorum başka paylaşımlarımız da olmalı dedim

Doğumdan sonra çok ciddi bir hastalık geçirdim çocuklarım rezil oldu ortalıkta 11 ay oldu ailem hala yanımda onun ailesi yanımızda değil ve ben onun desteğini de hissedemedim hayatın telaşına ve ailesinin çıkardığı sorunlara kapılıp beni ihmal etti ve hep ailesini savundu ve hala şehirdışına gidiyor

Ben artık tamamen koptum fikir birliği sağlayamıyoruz sohbet edemiyoruz ben de bunlar olmayınca cinsellik istemiyorum

oldu bile :(

amin inşallah

işinin uzakta olması diğer konuları bozdu iyi yönü de var kötü yönü de

sakince konuşmayı beceremiyoruz sinirleniyo hemen
pazarlama konusu sadece hafta sonu gelip ihtiyaçlarını giderip gittiğini düşündüğüm ve çalışan ve açık giyinmeyen bir bayan olarak dışarıda giyimimi kısıtladığı için söylenmiş bişey

tek bir şehre gitmiyor bir hafta boyunca 5ten fazla şehir geziyor sabit değil sadece hafta sonu gelip tek paylaşım cinsellik olduğu için kendimi pazarlıyor gibi hissettiğimi söyledim

çok şükür çocuklarımın acınacak bir hali yok babyı özlemek dışında

bu sözünüze istinaden yazmıştım
siz biliyor muydunuz eşinizin işini evlenmeden önce ?
iş değiştirme imkanı yok mu?

valla canım bile bile lades demişşin üstüne birde çocuk yapmışşın .

adamın işi oysa nasıl değiştirsin yani çok iyi bilirim pazarlama görevlisi filansa bu sektör böyle ama kazancıda iyi oluyor.

bende biraz suçlama yapmadan önce kocanı kendine bağla kocan senin yüzünden evinden uzaklaşmış

bile bile lades demem konusunda haklısınız ama iş değiştirebilme imkanı var hatta iş değiştirmeden aynı şirkette bile çözebilir bu durumu

kaldı ki neden benim yüzümden uzaklaşmış olsun ki eşim sonradan ş.dışına gitmedi tanıştığımızdan beridir gidiyor ben sorun çıkarmasam benden uzak bir hali de yok aksine çok istekli sadece benim fazla itaatkar olmamı bekliyor ben de artık çocuklarında olduğunu herb akşam evine gelecek bir babaya ihtiyacımızın olduğunu evliliğin sadece haftasonu cinselliği ve babalığından ibaret olmadığını anlatmaya çalışıyorum

Cnm cinselliği ona yasatmalısınn ki adam daha çok gelmek istesin

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bile bile lades demem konusunda haklısınız ama iş değiştirebilme imkanı var hatta iş değiştirmeden aynı şirkette bile çözebilir bu durumu

kaldı ki neden benim yüzümden uzaklaşmış olsun ki eşim sonradan ş.dışına gitmedi tanıştığımızdan beridir gidiyor ben sorun çıkarmasam benden uzak bir hali de yok aksine çok istekli sadece benim fazla itaatkar olmamı bekliyor ben de artık çocuklarında olduğunu herb akşam evine gelecek bir babaya ihtiyacımızın olduğunu evliliğin sadece haftasonu cinselliği ve babalığından ibaret olmadığını anlatmaya çalışıyorum

ama adamın işi bu yani değiştiremiyordur inanın yoksa çok yorucu bir iş adam istemez mi evinde çocuklarıyla olsun.

bence biraz anlayışlı davranın

eşiniz iş için gidiyor oda kendince haklı sizde. iş bulamaz mı istediği gibi yakında. bu arada pazarlayamam sanki bana yanlış gibi geldi. karı kocasınız siz sonuçta süslenmeni istemesi normal. ama sinirden söylemişsinizdir tabi

normal bi evlilik için normal ama sadece haftasonu... kadın olarak başka şeylere de ihtiyacım var

normal bi evlilik için normal ama sadece haftasonu... kadın olarak başka şeylere de ihtiyacım var

daha sizin bir konunuza daha şahit olmuştum ondada terapist bile demiş taktik geliştir erkeğini kendine bağla diye sizde hala aynı kafa ben ama bir şey vermem

adam evine çocuğuna karsına bağlı olmak için bir neden arar yani sizin bu sebepsiz kaprisleriniz yüzünden adam eve gelmek istemiyor dışarda çalışıyor olabilir

eşin farklı bir ilde mi çalışıyor yoksa şehir şehir geziyor mu

Sen her türlü değişime uğramışsında eşin kendinden ödün vermemiş yani aslında resmen kandırılmışsın adamın keyfi yerinde ve senin 2 evliliğin nasıl da kandırıldın , üzüldom senin için ayrıcada çok mutsuzsun ve çocuklarda var ama babada ha var ha yok en büyük desteği ailenden alman gerekecek eşin ne kocalığı nede babalığı yerine getiriyor bundan sonrası iyi karar ilerisi için birşeyler değişecek mi acaba ?

Evlilikte siddet, aldatma gibi sorunlar olmadigi surece duzelebilir diye dusunuyorum, evlilik terapistleri bu yuzden var.
Adamin isi gucu aranizi sogutmus. Uzerine "kendimi sana pazarlayamam" gibi laflariniz, kendinizi metrese benzeterek adama laf sokmalariniz hic hos olmamis. Cok cirkin hatta. Bu kadar sivrilik iyi degildir. Bir adamin karisinin kendisine suslenmesini istemesi kadar dogal ne olabilir ki? Bunlari bu kadar cirkin laflarla reddederek adami kendinizden daha da sogutmussunuz. Dogru duzgun konusmaya calisarak da is guc sorunlarina cozum bulabilirsiniz herhalde. Bu kadar inatlasmalar, bu laflar hic hos degil yani.

evlilik terapisti iş düzelmeden yapılabilecek bişey yok dedi

bu sözünüze istinaden yazmıştım
siz biliyor muydunuz eşinizin işini evlenmeden önce ?
iş değiştirme imkanı yok mu?

ben hastalandığım için rezil oldular 40 günlüktüler ben hastaneye yattığımda 6 aylık olduklarında çıktım

Cnm cinselliği ona yasatmalısınn ki adam daha çok gelmek istesin

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

denedim yine olmadı haftasonu daha çok cinselliğe yöneldi

çok üzücü gerçekten...
allah yardım etsin...
amin sağolun

ama adamın işi bu yani değiştiremiyordur inanın yoksa çok yorucu bir iş adam istemez mi evinde çocuklarıyla olsun.

bence biraz anlayışlı davranın

iki çocukla çalışarak nasıl başaçıkabilirim babaları olmadan bence kolay geliyor kaçmak

Back
X