Hayır işyerimdeki bir ablamıza konuyu açtım o da sizin gibi düşündüValla ben çok bozulurdum konu sahibi sen haklısın,peki şöyle bi alternatif sundu mu,istanbulda araba kullanmak için kendime güvenmiyorum ama ben seninle gelirim yardımcı olurum ne bileyim x abiye söylerim o şoförlük yapar vs vs,hayır deyip orda bıraktı mı konuyu?
Hayır işyerimdeki bir ablamıza konuyu açtım o da sizin gibi düşündü
Alternatif sunması lazım iyi niyetini göstermesi lazım konuyu orda öylece bırakamazHayır işyerimdeki bir ablamıza konuyu açtım o da sizin gibi düşündü
istanbul trafiği acemiliği dye bir şey var malasef şehir dışından gelen akrabalarımız kendi arabalarını kulanmak istemiyorlar ya ben gezdiririm yada toplu taşıma kulanırızHanımlar selamlar farklı bakış açılarına görüşlere ihtiyacım var şöyle ki ocak sonu istanbulda burun estetiği olacağım eskişehirde yaşıyorum bir gün yatış sonra bir gün daha misafirhanede kalıp dönüş yapacağım sorun şu ki o halde otobüs ve İstanbul içi Yolu almak zor olacak ulaşım yani zor olacak sözlüm yakında nişanlım olacak adamdan rica ettiğim şey cumartesi dönüş için arabayla gelsen istanbuldan alsan daha konforlu olur demek oldu tek dediğim bu cevap hayır ben İstanbul’a arabayla gidemem bilmiyorum Yolu izi ki kendisi 1 senedir aktif arabakullanıyor yzun yol yolculuğu da yaptı bu süre içinde tecrübeli yani ben de söyledim ettim kavga ettik durum bu
Hızlı tren ben de çok isterim ama bir uçtan bir uca olacak binilen yer de ayrı uzakİyi de bence siz sağlığınız için bunu istemiyorsunuz
Hızlı tren sarsmadan gidiyor ne diye arabayla gitmek istedin çok merak ediyorum bence çok saçma denemissin bence nisanlini
Hızlı tren ben de çok isterim ama bir uçtan bir uca olacak binilen yer de ayrı uzak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?