Çok Mutluyum Çok Torun Geliyor Anneanne Oluyorum

HanimKelesimiGetir

SüperAnneAnne
Pro Üye
20 Mart 2008
142.072
214.195
1.423
60
Anneanne oluyorum hala şaşkınım heyecanlıyım bir o kadarda mutluyum :halay: kızım sabah aradı whatshaptan görüntülü..Telefonu açınca karşısında babasını görünce heyecan yaptı biran,hayrola baba evdesin diyince..Sonra nasılsın faslından sonra size birşey göstercem dedi,elinde ultrason kağıdı gösterdi ne olduğunu anlayamadım ilk önce..Sonra fark ettim ki bir çığlık ve sevinç meğerse 4 haftalık hamileymiş...:anne:..Çok mutluyum arkadaşlar heyecan bastı o anda,babasıda ben dedemi oluyorum şimdi dedi..
Sonrası sevinçten hıçkırarak ağlamak tabiki..
Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah:dua: sevincimi heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim burada...

GÜNCELLEME...

Biraz önce kızım aradı cinsiyeti belli olmuş kızı oluyormuş çok heyecanlı hala erkek diye bekliyordu..Kendi adıma çok sevinçliyim,damatta hep kız istiyrdu..
Sağlıcakla dünyaya gelsinde kız erkek fark etmez artık..

Son düzenleme:
Anneanne oluyorum hala şaşkınım heyecanlıyım bir o kadarda mutluyum :halay: kızım sabah aradı whatshaptan görüntülü..Telefonu açınca karşısında babasını görünce heyecan yaptı biran,hayrola baba evdesin diyince..Sonra nasılsın faslından sonra size birşey göstercem dedi,elinde ultrason kağıdı gösterdi ne olduğunu anlayamadım ilk önce..Sonra fark ettim ki bir çığlık ve sevinç meğerse 4 haftalık hamileymiş...:anne:..Çok mutluyum arkadaşlar heyecan bastı o anda,babasıda ben dedemi oluyorum şimdi dedi..
Sonrası sevinçten hıçkırarak ağlamak tabiki..
Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah:dua: sevincimi heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim burada...
Ayy ayy inanmıyorum ablacım çok sevindim gözünüz aydın olsun :KK60:
Sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah Rabbim :nazar:

Ayy ayy inanmıyorum ablacım çok sevindim gözünüz aydın olsun :KK60:
Sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah Rabbim :nazar:

Sağol berrecim teşekkürlerrr,tam süpriz oldu bizede dünürlerede..
Amin inşallah darısı yağız paşamızaolsun inşallah :nazar::nazar:

Ayyyyy yerimmmm anneanne oluyormussun ay insallah bende o gunleri gorurum gozunuz aydin, saglicakla kucagina wlir insallah, annem, torun evlattan ote bi sevgi diyo, ayy masallah, darisi bana:)

Vallahaa oluyorum şaşkınım hala,amin inşallah hep öyle derler ya torun başka bişi diye:)))

Maşallah Maşallah HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir
Rabbim sağlıklı hamilelik nasib etsin kızınıza.
Sağlıkla dünyaya gelsin inşallah, bereketli huzurlu bir bebek olsun...

Ay ben bile sevindim, siz anlatınca annemin tepkisi geldi gözümün önüne.
Rabbim mis kokusunu doya doya içinize çekmeyi nasib etsin inşallahhh...
:KK68::KK68::KK68:

Maşallah Maşallah HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir
Rabbim sağlıklı hamilelik nasib etsin kızınıza.
Sağlıkla dünyaya gelsin inşallah, bereketli huzurlu bir bebek olsun...

Ay ben bile sevindim, siz anlatınca annemin tepkisi geldi gözümün önüne.
Rabbim mis kokusunu doya doya içinize çekmeyi nasib etsin inşallahhh...
:KK68::KK68::KK68:

Amin inşallah güzel bir hamilelik geçirir umarım..

Anneler böyle işte,duygularımızı yoğun yaşıyoruz şimdiden gerekli uyarıları verdim bile :KK60:

Anneanneeeeeeeeemmmmmmm çok sevindim çok mutlu oldum senin adına, seni, eşini, kızını, damadını hepinizi tebrik ediyorum :rolleyes:

En anneannesin artık, Allah tamamına erdirsin, çalsın davullar kutlama var, Hanım anneanne oluyooooooooooorrrr:halay::halay::halay::halay:

Müdürümmmm ahretliğimmm :rolleyes::rolleyes: yaaaa sonundaaa oldu işteee bende yaşlı anneanne oluyorum artık :KK54:
Amin sağoll müdürüm darısı sana olsun inşallah,dizlerimizde battaniyeler bebek bakacaz artık :KK73:

Back
X