"Çok Mutluyum" kelimesi az kalıyor duygularımın yanında...:)

A

AdaEge

Ziyaretçi
Merhaba..

O kadar mutluyum ki..Nereden başlayacağımı bilemiyorum...

Allah'a ne kadar şükretsem ,ne kadar minettar olsam az....

Çok mutluyum ben yaaa..Hem de çok...

Allah 2. kez kabul etti dualarımı.......:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

5 mayıs 2008 de hıdırellez günü bilgisayarımın paint bölümüne 2 çöp adam çizmiştim..Biri erkek biri kız..."Allah kabul etsin " yazmıştım...Kalbimden geçen ikiz bebeklerimin olmasıydı..Bir kız bir erkek ikizlerim olmasını çok istiyordum..O zamanlar anca tedavi ile hamile kalabileceğimi bilmiyordum bile...Bu dileğim çok çocukça bir dilekti ama tedavi öncesi bile arkadaşlarıma benim bir kız bir erkek ikizlerim olucak,içime öyle doğuyor demiştim.."Sen erdin mi kız yoksa " diye hafiften espiri ile takılıyorlardı...Neyse çok çocukça bir dilekti belki ama 5 ay sonra son adet tarihi 16 ekim olmak itibariyle dr.un pek az şans tanımasına rağmen ben hamile kaldım..Biri kız bir erkek bebeğe...ıki bebeğim de çok sağlıklıydı ama dr ihmali ve rahim ağzı yetmezliği sebebiyle 14 şubat 2009 da kendi doğum günümde zamansız doğumla kaybettim yavrukuşlarımı..Şimdi melek kızım Ada ve melek oğlum Ege sonsuz uykularında bir köy mezarlığında yatıyorlar....

5 mayıs 2009 da yine o çocuksu dileğimi diledim...Bir çok arkadaşla da paylaştım bunu..Hatta dıptısdıptıs ve bir çok arkadaşım da anımsar...
Yine geçen seneye yakın bir son adet tarihi 17 ekim..Bu kez yumurtalık rezervi daha da az..Fsh çok yükselmiş..Dr. tedaviyi iptal edelim deyip duruyor.Ben deliler gibi netten yüksek fsh ile tedavi ile hamile kalanlar var mı diye sabahlara dek internet başındayım..
Sonuç koyulan 2 emriyo da tuttu...
12+3 günlükken önlem amaçlı serklaj ameliyatı ile rahim ağzı dikildi..Ameliyat sonrası kızımın cinsiyetini öğrendik...Yarım saat evvelde oğlumun cinsiyetini öğrendik..
Yani büyük Allahım bana tekrar bir kız bir erkek ikiz bebekler nasib etti...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
:nazar:

Melek kızım Ada abla,Melek oğlum Ege abi oluyor....ızmir'e gelmeden önce meleklerimin mezarına gitmiştim ve size kardeşlerinizle ziyarete gelmek nasib olsun,eve bile gitmeden size gelebilmeyi nasib etsin Allah demiştim...

Dr.uma bu gün hikayemi anlatığımda çok duygulandı...
Sen çok inanmışsın dedi..
Evet,çok inandım,çok istedim Allah'tan......

Allah çok büyük,Ne istiyorsanız ondan isteyin..Yürekten edilmiş hiç bir duayı,gönülden kendisine açılmış hiç bir eli geri çevirmiyor......:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Allah'ım hem bana hem de bütün arkadaşlarıma sağlıkla ve hayırlısı ile bebeklerimize kavuşmak nasib etsin..Dün arkadaşlarımın verdiğim söze şahit olmalarını istemiştim...

Allah bana ve eşime bebeklerimizi sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımıza aldıktan sonra bu yolda tedavi için ihtiyacı olan insanlara katkıda bulunabilme imkanı nasib etsin inşallah !!!:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
çok sevindim canım....
ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN,buradan meleklerim dünyaya geldiler mesajınıda görelim inşallah...
ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN....:nazar::nazar::nazar:
 
ayyy canım bende çok duygulandım .....Allah meleklerine ve size uzun ömürler versin :)
 
seni tekrar tekrar tebrik ederim. çok duygulandım. gözlerim doldu. tutamadım kendimi...

opuyorumnanaktan
 
ay nasil guzel bi haber bu tatlim, Allah saglicakla kucagina aldigin gunleri de gostermeyi nasp etsin insallah, cok duygulandim vallaha, diger yavrularini kaybettigin zamani biliyorum aklimdasin bazen, Allah'im isteyen herkese versin bebe insallahhhhhhhhhhhhhhh Aminnnnnnnnnnnn .
 
sağlıkla bebeklerini kuçağına aldığının haberlerinide verirsin inşallah..allah muttluğunuzu daim etsin bebeklerinle:ecrin_bebek:
 
canım benim. diğeride oğlanmış demek. saklamıştı kendini.
ayy. çoksevindim Allahım, sana,zamanında , sağlıklı bir doğum ve sağlıklı bebeklerini kucağına almayı, bizide , onları kucağındayken ,resimlerini görmeyi, nasip etsin..
 
Allah güzel kalbine göre verdi canım.Sağlıkla bebeklerine kavuşmanı dört gözle bekliyorum.Bugün aldığım en güzel haber buydu.alkisalkisalkis
Allah sizi nazarlardan korusun.:nazar: a.s.
 
Gözün aydın gönlünden geçen oldu. :nazar:Ne mutlu sana. Allah ikizlerini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.
 
Gözün aydın canım tekrar..Allah hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin.
 
Mutluluktan ağlamak böyle birşeymiş..........
mafoldumben :Saruboceq: mafoldumben :Saruboceq: mafoldumben :Saruboceq: mafoldumben :Saruboceq: mafoldumben :Saruboceq: mafoldumben :Saruboceq: mafoldumben :Saruboceq: mafoldumben :Saruboceq:
 
Allh nazrlrdan saklsın canm gÖzun aydın evet tarıf edılemez bı mutluluk cok sevndım adına bu melklrne uzun ÖmÜr versın allhım
 
Canım gerçekten çok mutlu oldum.

Allah her iki bebişini de sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

Allah seni ve bebişlerini nazarlardan korusun canım benim. :nazar::nazar::nazar::nazar:

Çok duygulandım...
 
Gözün aydın canım, Allah dualarını kabul etmiş inşallah sağlıkla kucaklarsın bebişlerini
 
ızmir Karşıyaka daki arkadaşlara kesinlikle Dr.Şenay Aycan ı şiddetle tavsiye ederim..Tüm çekimi kadın videoya almış..Bebeklerin kafatasını ,midesini,her biyerini tek tek videoda da gösteriyor..Yaklaşımı da çok güzel...
 
Gözünüz aydın. rabbim size bağışlasın onları. İnşallah bu sefer başaracaksınız.olumunekankayizsmile
 
Allah'ım hepimizin gönlüne göre weriyo nerdeyse yaa çok sewindim canım yaa çok mutlu oldum walla Allah'ım kucağına aldığın zamanda bize böyle güzel haberlerini wermeyi nasip eder inşallah maşallah bebişlerine..:nazar:
 
cnm benim çok mutu oldum ....rabbim dileklerini kabul etti...sağlıcakla kucağına al cnm
 
canımmmm
nasıl sevindim anlatamam
rabbim büyük bu sefer sağlıcakla doğduklarını büyüdüklerinide görecekin inşalah
dualarımdasın:Saruboceq:
 
X