çok mutlyum kızlar hamileyim

inci 26

ALLAHIM bebeklerimi koru
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
187
1
318
İstanbul
BİRAZ ÖNCE GELDİM HASTANEDEN DEGRİM 662,07 ALLAH HERKEZE NASİP ETSİN KALP ATIŞLARINIDA DUYARIM İHŞALLAH:CüvCüv:

BİRAZ ÖNCE GELDİM HASTANEDEN DEGRİM 662,07 ALLAH HERKEZE NASİP ETSİN KALP ATIŞLARINIDA DUYARIM İHŞALLAH:CüvCüv:

canım tebrikler inşallah keseyide görürsün kalp atışlarını da duyarsın darısı bütün bebiş hasretiyle yananların başına

haarika
bugün ikinci haberimz:teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyyt
tebriklr canım çokk sevindim

inciiiiiiiiii hadi gözün aydınnnnnnnnnn

tebrikler canımmmmmmmmmmmmmmmmm :))))

canım tebrik ederim, inşallah 9 ay sonrasında da bebişini kucağına alman nasip olur:ecrin_bebek:

tebrik ederim canım
sağlıkla kucağına alırsın insallah

Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlerede nasip olsun inşallahhhhh
tüp bebek mi yapmıştın yoksa doğal yolmu anlatırmısın biraz çok svindimm tekrar tebrikler

canım tebrık ederım .sabrın sonu selametmış ..demek kı pes etmemek gerekıyormuş ... allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın .. bu ugurlu bebek sızı kocaman bır aile yapsın ...

tebrikler canım rabbim tamamına erdirsin darısı bizlerin başına inşallah...

Amın sag olasınız kızlar darısı tÜm olmayanların baŞına bu benım 3 tÜp bebek denemem hayırlısıyla kucagıma almamı nasıp eder allah ıhŞallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…