Çok mutsuUmmm.. Bana akıl verin nolursunuz bi bakın

Ayseelif1994

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
227
51
Evet gercekten mutsuzum çünkü boyumu kısa buluyorurum.. 1.62 boyum var 67 kiloyum dün misafirlige gittik herkes uzun boylu ben aralarında küçücük duruyorum yerimden kalkmayı bile hiç istemedim zaten eşime sıkıldım kalkalım dedim 2 tane de kızım vAr onların peşinde dolasmaya bile kalkamadıö çünkü millet başkalarıyla kıyaslamasın diye belkide bu sorunum yeni evlendigimde eşimin kaynanamın görümsemin bana boyumla ilgili lakap takmasındandır bilmiyorum ama cok mutsuzum.. Bilmiyorum bunu kimseye acılamıyorum ilk defa buraya yazdım bi akıl verin uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekürler

Evet gercekten mutsuzum çünkü boyumu kısa buluyorurum.. 1.62 boyum var 67 kiloyum dün misafirlige gittik herkes uzun boylu ben aralarında küçücük duruyorum yerimden kalkmayı bile hiç istemedim zaten eşime sıkıldım kalkalım dedim 2 tane de kızım vAr onların peşinde dolasmaya bile kalkamadıö çünkü millet başkalarıyla kıyaslamasın diye belkide bu sorunum yeni evlendigimde eşimin kaynanamın görümsemin bana boyumla ilgili lakap takmasındandır bilmiyorum ama cok mutsuzum.. Bilmiyorum bunu kimseye acılamıyorum ilk defa buraya yazdım bi akıl verin uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekürler

boyun kısa değilki normal senin ve bence kendnle barışık ol :)

1.62 ortalama turk kadininin boyudur.
Sen kisa degilsinki?
Ben 1.57 felandim enson 53 kiloyum.:KK51:.
Keske senin boyunda olsaydim.

Eskiden cok takardim boyuma; teyzem beni neselendirmek icin " kzim sen neye dertleniyon buyukler bizim kolemiz" derdi.
Hadi bakalim egilmeden opsunler bizide gorelim, ayagimiza kadr getirtiyoz onlari onlermzde egdiryorz derdi.

Abartilcak kadar kisa bir boyunuz yok. Gayet normal bir boydasiniz. Baskalari ne derse desin kompleks yapmaya gerek yok.

Sen kısasın diye yakınıyorsun ben Uzunum diye benimde boyum 180 ve 50 kiloyum ailecek Kısalar eşimin ailesi benle dalga geciyorlar fasulye sırıgı diye ben bişey demiyorum bazen de eşim benimle yürümüyor ondan Uzunum diye ama napim bende böyleyim boşver üzülme boyun normal

Benim boyumda uzun bende kisa olmak isterdim nasil guzel citi biti biz ise kocaman hem uzun olanlar yasindan buyuk gösteriyorlar neden dert ediyorsun ki senden kisa olanlarda var bence boyun normal

Cok teşekkür ederim eşimin boyuda o kadar uzun degil aslın da 1. 75 falan ama görümcem kaynanam kaynım uzunlar benim ailemde uzun ama ben biraz kısayım daha 21 yaşındayım çok küçük evlendim yurtdışına gelin geldim o zamanlar biraz ezildim tarla faresi bile dedile ben de şu an kendime hiç güvenim yok

bence sen boyunun tam uzunluğunu bilmiyorsun. çünkü 162 boy gayet normal. belki yanlış ölçmüş olabilirsin sen 162 sanıyor olabilirsin boyunu.
o değil de senin kilon fazla bence boyuna göre. zayıflarsan boyun da kısa gelmez bence

bence sen boyunun tam uzunluğunu bilmiyorsun. çünkü 162 boy gayet normal. belki yanlış ölçmüş olabilirsin sen 162 sanıyor olabilirsin boyunu.
o değil de senin kilon fazla bence boyuna göre. zayıflarsan boyun da kısa gelmez bence
Yok canım sürekli boyumu ölçerim pasaportumda bile o yazıyor

senden 3 cm uzunum şu zamana kdr kısa olduğumu hiç düşünmedim. bir tanıdığımızz 1.30 kendisi öğretmen engelli raporu bile almıyor ben engelli değilim diyor. gün boyunca öğrencilerin peşinde. bence saçmalıyorsun.

E ben 157 yim. Ben oleyim o zaman.
Biraz kilo fazlaliginiz var sadece o kadar. Fazla kilolari verip, sporunuza bakiminiza önem verirseniz, hem ozguveniniz gelişmiş olur hem de ileri geri konuşamazlar.
Onlar için değil kendiniz için yapın .

ortalama turkıye standartlarındasın
ben 170 ım
arkadaslarım hep 165
aramızda cok ta fark durmuyor yanyana durunca

E ben 157 yim. Ben oleyim o zaman.
Biraz kilo fazlaliginiz var sadece o kadar. Fazla kilolari verip, sporunuza bakiminiza önem verirseniz, hem ozguveniniz gelişmiş olur hem de ileri geri konuşamazlar.
Onlar için değil kendiniz için yapın .

Çok küçük evlenmissin gurbet ele gitmissin iki de çocuğun var ve o kadar gencsin ki tek sorunun bu olsun boyunda normal kompleks yapma kendine milletin ağzı torba değil buzemiyorsun ama takmamayi ogrenebilirsin.

2 dogum yapmissin Bence zaten boyun kisa degil ancak bir sure sonra bi kac kilo vererek gayet fit olabilirsin.
Bunlar kucuk seyler. Madem oyle giy topukluyu. Cozum mu yok

X