• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mutsuz ve çaresizim

Memleket E nasıl gitmem dogudayim tanıdığımız kimse yok dil farklı kültürleri farklı iki kadın neden gitmiyor bunlar dikkat çeker tehlikeye açık İstanbul Ankara gibi yerler olsa gitmem eve yazın ama evlenmek istiyorum bir yandan ailem olsun annem ne olacak o zaman

Çok abartıyorsunuz. Sadece öğretmenler mi doğuda görev yapıyor. Yaz tatili olmayan hiç memur yok mu yaşadığınız yerde de dikkat çekecek. Ya da sizden başka o şehirde doğmamış insan yaşamıyor mu orada? Sanki başka ülkedesiniz de dil farklı kültür farklıymış.
Evlendikten sonra ne olacağını evlilik fikri oluşunca düşünürsünüz. Malum şu an öyle bir ihtimal yok bir kürtle evlenemeyeceğinize göre.

Çok abartıyorsunuz. Sadece öğretmenler mi doğuda görev yapıyor. Yaz tatili olmayan hiç memur yok mu yaşadığınız yerde de dikkat çekecek. Ya da sizden başka o şehirde doğmamış insan yaşamıyor mu orada? Sanki başka ülkedesiniz de dil farklı kültür farklıymış.
Evlendikten sonra ne olacağını evlilik fikri oluşunca düşünürsünüz. Malum şu an öyle bir ihtimal yok bir kürtle evlenemeyeceğinize göre.
Evlenmek istiyorum artık sevmek sevilmek ailemden hiç mutlu olmadım mutlu bir yuvam olsun istiyorum :(

Memleket E nasıl gitmem dogudayim tanıdığımız kimse yok dil farklı kültürleri farklı iki kadın neden gitmiyor bunlar dikkat çeker tehlikeye açık İstanbul Ankara gibi yerler olsa gitmem eve yazın ama evlenmek istiyorum bir yandan ailem olsun annem ne olacak o zaman
Kim ne yapiyor memur kadin ve annesine doğuda hanimefendi?
Sizin amac belli cidden sorunlusunuz.

Ya doğu ile alakası yok yabancı yerdeğiştirme kimsemiz yok iki kadın bilip bilmeden konuşmayın küçük yerde dikkat çeker İzmir İstanbul değil kalabalık kimse birbirini tanımıyor

Harbiden bu grupta çok denk geldim hep bir açık arama kardeşim ben derdimi anlatıp rahatlatmaya çalışıyorum senin gibiler daha moral bozuyor inanmıyorsan yorum yapma zorla mı yazdırıyorlar okuma geç milletinden beynini bulandırma burda

Annen zaten seni düsünse evlen kizim sevmedigin bu babandan kurtul derdi. Neymiş kürtmüş! oturun o zaman oturdugunuz yerde cekin cenemesini. Anneni o kadar cok seviyosan kendine kürt olmayan, ha bide evlendiginizde o ayrim yapan anani da yaninda isteyen birini bul. O zaman rahata kavusursun

Bence bu bunalımla kötü birine denk gelebilirsin dikkatli düşün evlenmek için .kötü ruh halinle seçim yapıp yanlış karar verme benim gibi evlilik zor hele anlayışlı birine denk gelmezsen hayatın cehennem olur Kürt Türk yok bu dönemde iyi insan mı kafa yapılarınız uyuyor mu görüşleriniz falan ona bak

Ya doğu ile alakası yok yabancı yerdeğiştirme kimsemiz yok iki kadın bilip bilmeden konuşmayın küçük yerde dikkat çeker İzmir İstanbul değil kalabalık kimse birbirini tanımıyor
Birilerinin sizi tanimasi gerekmiyor,size ne dogu da ne baska yerde 2 kadin anne kiz ayni evde otururken kim ne yapacak.Once kurtluk sonra dogu amac ne simdi bolum kurallarini iyi okuyun.Yazdiginiz seyler nerelere gider diye de dusunun.

Birilerinin sizi tanimasi gerekmiyor,size ne dogu da ne baska yerde 2 kadin anne kiz ayni evde otururken kim ne yapacak.Once kurtluk sonra dogu amac ne simdi bolum kurallarini iyi okuyun.Yazdiginiz seyler nerelere gider diye de dusunun.
Ben iç Anadolu ya da gitsem aynı tedirginliği yaşarım kadın olmak zor bu ülkede

Bence bu bunalımla kötü birine denk gelebilirsin dikkatli düşün evlenmek için .kötü ruh halinle seçim yapıp yanlış karar verme benim gibi evlilik zor hele anlayışlı birine denk gelmezsen hayatın cehennem olur Kürt Türk yok bu dönemde iyi insan mı kafa yapılarınız uyuyor mu görüşleriniz falan ona bak
Ben zaten o kafadayım ama aile den bağımsız karar veremiyorsun üzüyorlar seni cokyiprandim bu süreçte

Ben iç Anadolu ya da gitsem aynı tedirginliği yaşarım kadın olmak zor bu ülkede

Bursa da yaşamaz mısın o tedirginliği

Konu kadın olmak değil ki o ayrı

Ama anneme üzülüyorum dedin yanına al deyince de ben evlenince ne olacak diyorsun

Kapıda 10 kişi sırada da o olmadı bu olsun mu diyeceksin

Evlenmek için evlenilmez

Sen hayatını kurarsın sana uyan birisi hayatına gelirse bakarsın

Burada konu vardı damat Kv ye ev almıştı vs vs kız kabul edelim mi demişti

Böyle insanlar da var

Yalnız anneniz ille de ben şu şehirde yaşayacağım kızım da dizimin dibinde olsun derse işi zor

Doğu olmaz Karadeniz olur o olmadı Akdeniz olur tayin nereye götürürse alır anneni gidersin

Bursa da yaşamaz mısın o tedirginliği

Konu kadın olmak değil ki o ayrı

Ama anneme üzülüyorum dedin yanına al deyince de ben evlenince ne olacak diyorsun

Kapıda 10 kişi sırada da o olmadı bu olsun mu diyeceksin

Evlenmek için evlenilmez

Sen hayatını kurarsın sana uyan birisi hayatına gelirse bakarsın

Burada konu vardı damat Kv ye ev almıştı vs vs kız kabul edelim mi demişti

Böyle insanlar da var

Yalnız anneniz ille de ben şu şehirde yaşayacağım kızım da dizimin dibinde olsun derse işi zor

Doğu olmaz Karadeniz olur o olmadı Akdeniz olur tayin nereye götürürse alır anneni gidersin
Hayırsız abilerim elini atsa 3 kişi anneme ev tutar rahat yaşarız 1 kişi olmuyor maalesef

Back
X