Çok mutsuz ve sevgisiz hissediyorum.

Daphnis

Ya zaman da bize bırakıyorsa..
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
542
1.285
113
Öncelikle herkese merhabalar
Biraz dertleşmek istedim ve aklıma burası geldi.

Ben özellikle son zamanlarda kendimi çok mutsuz hissediyorum. Üzerimde kötü bir enerji var sanki her şeyin ters gitmesine sebep olan. İnsanlarla ilişkilerimin istediğim gibi değil malesef. Sanki ben değer verdiğim kadar karşımdaki insanlar bana değer vermiyor gibi :KK43:

Yakın arkadaşlarımla tatil sebebiyle bir süredir görüşmüyorduk. Ben hepsini çok özlemiş bir şekilde geri döndüm. Kendimce birlikte vakit geçiririz eğleniriz derken onlarda bunun için bir istek ve çaba göremedim. Dedim herkes yorgundur dinlenelim biraz ama yok :KK43: Elimden geldiğince insanlara ılımlı yaklaşmaya çalışıyorum ama bazen ikinci plana atılmak canımı çok sıkıyor. İnsanların yardıma ihtiyacı olsa veya bir derdi olsa akıllarına ilk geliyorum ama normal zamanda yok. Bilmiyorum neyi yanlış yapıyorum. Kendimi çok sevgiye muhtaç hissediyorum. Çok şükür sağlığımla eğitimimle ilgili bir sorunum yok ama bu durum beni çok yoruyor. Bazen sadece yalnız başıma dizi izleyip uyumak istiyorum. Kendimi telkin etmeye çalışıyorum kendi kendime de yetebilirim diye ama pek işe yaramıyor.

Bu arada 21 yaşındayım. Bir sevgilim de yok olmasını istiyorum ama olmuyor.(Lütfen taşlamayın.) Çevremde sadece sevgilisiyle birlikte çok mutlu olan insanları gördükçe imreniyorum. Sanki başka kimseye ihtiyaçları yok gibi. Bazen diyorum ki beni gerçekten seven bana değer veren bir sevgilim olsa kendimi daha mutlu hissederim ama olmuyor. Buradaki konuları hep takip ediyorum gelen tavsiyeleri de çok önemsiyorum. Herkes doğru kişiden bahsediyor ama aşk nasıl bir şey? Doğru zamanda karşıma çıkacağına inanmak istiyorum ama günümüz şartlarında inanamıyorum. Sanki bu işler taktikle oluyor gibi. Senin sakince sevmen hiçbir işe yaramıyor.

Kendimle barışık bir insandım en azından kendimi sevebiliyordum. Ama artık bende mi sorun var diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Kendimi iyice mutsuzluğa sürüklüyorum. Lütfen bana tavsiye verin insan ilişkilerinde nasıl davranmak gerekiyor; aşk, sevgi aranarak mı bulunur; ilişkilerde taktik mi yapmak gerek :KK43:

Okuduğunuz için teşekkür ederim umarım siz mutlusunuzdur.

Sevgilinin huzur getirdiğini çok az insanda gördüm. O yüzden bunu isteme, öyle görünüyor olabilir ama öyle değiller cidden. Seni aramayan arkadaşlarına da es ver gitsin. Zamanla insanlar kendi telaşlarını çok önemsemeye seni ceplerinde görüp ilgi göstermemeye başlıyorlar. Bu anlamsız uzaklığı bende anlayamıyorum ama alıştım artık eyvallah çekip hayatıma devam ediyorum.

İnan böyle insanların eline düşmektense battaniye altında dizi izlemek daha keyifli geliyor. Sorun sende değil yani onu söylemeye çalışıyorum. Bi arkadaşım evlenmek üzere olduğu için benimle görüşmeyi kesmişti :KK70: neymiş efendim çok meşgulmüş bende onun görüşmek istediğim sıralarda 15 dersin vizesini veriyordum ayrıca arkadaşlar açısından çok yoğun bi dönemdi.

İnsanlar işte dünya kendi etraflarında dönüyor zannediyorlar :ukala: takma kafana bi kursa falan git hem meşgale olur hem de yeni arkadaşlar edinirsin.

Ne yazmışım be, benim de kuyruk acım varsa demek ki :KK14:

Iliski taktiklerinin hepsini biliyorum ama kullanmam.

Senin iki katindan fazla yastayim ayni durumdayim.

Kendimi defalarca analiz ettim ve en yakinlarimdan da rica ettim bana yanlislarimi soyleyin hata bende mi ne bu yalnizlik bu kadar yahu dedim.

Vardigimiz sonuc ben fazla iyiyim dengim nerdeyse daha denk gelmedi :KK70:

Ha ümitsiz miyim asla yarin ola hayrola :)

Aşk nasıl bir şey? Bu sorunun cevabını ben de bilmiyorum çünkü hiç aşık olmadım. Aranarak da bulunmuyor bence, bütünüyle şans.

Hayatımda düzgün birinin olmasını, o insanla hayatı paylaşmayı ben de istiyorum ama şans işte.

Taktik konusuna gelince, bu saatten sonra hiçbir ilişkiyi taktiksiz ilerletmeyeceğimi çok iyi biliyorum.

Iliski taktiklerinin hepsini biliyorum ama kullanmam.

Senin iki katindan fazla yastayim ayni durumdayim.

Kendimi defalarca analiz ettim ve en yakinlarimdan da rica ettim bana yanlislarimi soyleyin hata bende mi ne bu yalnizlik bu kadar yahu dedim.

Vardigimiz sonuc ben fazla iyiyim dengim nerdeyse daha denk gelmedi :KK70:

Ha ümitsiz miyim asla yarin ola hayrola :)
Peki neden kullanmıyorsunuz? Yani kullanmadan mutlu olunabileceğini düşündüğünüz için mi? Ben anlayamıyorum çevredeki mutlu insanlar çok mu şanslı yoksa taktikleri mi biliyorlar. Biraz taktiklerden bahseder misiniz.:KK70:Umarım bir gün siz de çokkk mutlu olursunuz. Tüm kalbimle diliyorum.

Sevgilinin huzur getirdiğini çok az insanda gördüm. O yüzden bunu isteme, öyle görünüyor olabilir ama öyle değiller cidden. Seni aramayan arkadaşlarına da es ver gitsin. Zamanla insanlar kendi telaşlarını çok önemsemeye seni ceplerinde görüp ilgi göstermemeye başlıyorlar. Bu anlamsız uzaklığı bende anlayamıyorum ama alıştım artık eyvallah çekip hayatıma devam ediyorum.

İnan böyle insanların eline düşmektense battaniye altında dizi izlemek daha keyifli geliyor. Sorun sende değil yani onu söylemeye çalışıyorum. Bi arkadaşım evlenmek üzere olduğu için benimle görüşmeyi kesmişti :KK70: neymiş efendim çok meşgulmüş bende onun görüşmek istediğim sıralarda 15 dersin vizesini veriyordum ayrıca arkadaşlar açısından çok yoğun bi dönemdi.

İnsanlar işte dünya kendi etraflarında dönüyor zannediyorlar :ukala: takma kafana bi kursa falan git hem meşgale olur hem de yeni arkadaşlar edinirsin.

Ne yazmışım be, benim de kuyruk acım varsa demek ki :KK14:
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. :)

Aşk nasıl bir şey? Bu sorunun cevabını ben de bilmiyorum çünkü hiç aşık olmadım. Aranarak da bulunmuyor bence, bütünüyle şans.

Hayatımda düzgün birinin olmasını, o insanla hayatı paylaşmayı ben de istiyorum ama şans işte.

Taktik konusuna gelince, bu saatten sonra hiçbir ilişkiyi taktiksiz ilerletmeyeceğimi çok iyi biliyorum.
Arasan aranmıyor beklesen gelmiyor:KK70:Ne büyük dertmiş. Umarım siz de aşkı tadar ve mutlu olursunuz. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Sevgilinin olması da toz pembe bir şey değil. Onun da getirdiği ayrı sıkıntılar var emin ol. Senin ihtiyacın olan şey birileriyle sürekli paylaşımda bulunmak gülmek eğlenmek vakit geçirmek. Bunu normal bi arkadaşınla da yapabilirsin gerçekten güvendiğin ve kafalarınızın uyuştuğu biriyle.

Kendi kendine dizi izleyerek vakit geçirmende bi sakınca yok bence bir süre kendinle baş başa kalıp kafa dinleyebilirsin. Bahsettiğin tarzda arkadaşlar hepimizin hayatına girmiştir seni anlıyorum.

Amin canim hepimiz mutlu olalim insaalah.

Burdaki kadinlarin cogu taktikleri biliyor ve yeri gelince paylasiliyor.

Ben bu konuda uzmanlik yaptim ama okuyarak pratik bende de zayif :))

Surekli taktik uygulayarak samimi ve dogal bir iliski surdurulemez kimse surekli taktik yapamaz, yapmaya calistikca yapmaciklasir.

Ancak iliskinin baslarinda taktik uygulanabilir.

Iliskinin cesitli basamalari var ya iste taktik bu ilk adim olabilir.

Bir kadinin dikkat cekmedeki en onemli silahi kendinden emin olmasi.

Bak mesela sen şu an kendinden emin degilsin, acaba nasil birini bulurum, etkileyebilirim, kendime baglarim dusuncesindesin, normal daha gencsin :)

Umarim bu surecin sonunda kendinden emin olacaksin ve o zaman dusuncelerin degisecek.

Ben iliskilerde soyle biriyim, birlikte olmak istedigim insanda da sunlari ararim diyceksin. Ve seni mutlu etmeyecegini anladigin kisiye de bye bye demekte hic zorlanmayacaksin cunku sen yalnizken de mutlu bir kadin olacaksin.

Ben iliskiler konusunda Seda Diker'in dusuncelerini begeniyorum. Iliski duygu olusturma sanatidir diyor yani karsindakinde duygu olusturabildigin kadar onun aklinda ve kalbindesindir.

Benim de karsima duzgun biri cikmiyor ama yapacak cok sey yok zaten ortadayiz kismette varsa gelip bulacak kafaya takacak bi durum yok bana gore.

Yani bu senin karakterin ile alakalı birşey tamamen.
Günümüzde ben gerçekten o ilişkilerede dostluk arkadaşlıklarada inanmıyorum açıkçası, gördüğün çoğu şey yalan dolan işler.
Ha sende bunlara kapılıp gidebilirsin onlar gibi önce mutlu bile olabilirsin ama insanları ve gerçek niyetlerini anladığın vakit çok daha üzüleceksin ve bunlar sürekli aklına gelecek seni mahvedecek.
Ama tabi enderde olsa gerçekten iyi bir insanla karşılaşmanda mümkün ama ben kendim artık bunu peri masalı gibi görüyorum özellikle burada okuduklarımı,çevremdeki gelişmeleri gördükçe.
Yani insanlara dikkat et seni üzenleri,düşünmeyenleri,sen armadığında seni aramayanları vs hayatından çıkar benim sana tavsiyem,ilişkilerinde kötü gününde yanında olan varsa onlara devam et çünkü bunu yapan insan sayısı çok az herkes daha fazka yeme,içme,gezme peşinde koşar olmuş veya gerçekten kendi sorunlarıyla bile başedmeyenler var.
Yani durumuna bu kadar üzülme diye bunları yazdım kimseye kişiliğinden ödün vererek arkadaşlık vs kurmamaya bak belli çizgilerin olsun.
Zor ama tabi kolay yolu seçip o mutlu görünenlere de geçebilirsin tabi ama işin öyle olmadığını ilerde anlarsın.

Amin canim hepimiz mutlu olalim insaalah.

Burdaki kadinlarin cogu taktikleri biliyor ve yeri gelince paylasiliyor.

Ben bu konuda uzmanlik yaptim ama okuyarak pratik bende de zayif :))

Surekli taktik uygulayarak samimi ve dogal bir iliski surdurulemez kimse surekli taktik yapamaz, yapmaya calistikca yapmaciklasir.

Ancak iliskinin baslarinda taktik uygulanabilir.

Iliskinin cesitli basamalari var ya iste taktik bu ilk adim olabilir.

Bir kadinin dikkat cekmedeki en onemli silahi kendinden emin olmasi.

Bak mesela sen şu an kendinden emin degilsin, acaba nasil birini bulurum, etkileyebilirim, kendime baglarim dusuncesindesin, normal daha gencsin :)

Umarim bu surecin sonunda kendinden emin olacaksin ve o zaman dusuncelerin degisecek.

Ben iliskilerde soyle biriyim, birlikte olmak istedigim insanda da sunlari ararim diyceksin. Ve seni mutlu etmeyecegini anladigin kisiye de bye bye demekte hic zorlanmayacaksin cunku sen yalnizken de mutlu bir kadin olacaksin.

Ben iliskiler konusunda Seda Diker'in dusuncelerini begeniyorum. Iliski duygu olusturma sanatidir diyor yani karsindakinde duygu olusturabildigin kadar onun aklinda ve kalbindesindir.

Benim de karsima duzgun biri cikmiyor ama yapacak cok sey yok zaten ortadayiz kismette varsa gelip bulacak kafaya takacak bi durum yok bana gore.
Ben hep kendime güvendiğimi düşünüyordum. Taa ki platonik aşka bağlayana kadar. Benim için doğru insan olduğuna ve aramızda bir şeyler olabileceğine çok inanmıştım. Ama böyle kendi kendime belirsizlik içine düşünce sanırım kendimi eksik hissetmeye başladım. Güvenim kırıldı.

Ben hep kendime güvendiğimi düşünüyordum. Taa ki platonik aşka bağlayana kadar. Benim için doğru insan olduğuna ve aramızda bir şeyler olabileceğine çok inanmıştım. Ama böyle kendi kendime belirsizlik içine düşünce sanırım kendimi eksik hissetmeye başladım. Güvenim kırıldı.
Belirsizlik icine dusme canim. Zaten arada bi enerji akisi olsa iliski baslardi niye platonik kaldi? O ilgisizse dikkatini nasil cekecegini bilirsin, arada engeller varsa ya asmaya calisirsin ya da asilamayacak gibiyse hic zaman harcamazsin.

Kendinden emin olmanin ilk sarti zaten bazi erkeklerin seni istemeyecegini seninle ilgilenmeyecegini kabul etmek. Bu hepimiz icin gecerli. Niye kendini eksik hissedesin ki istenilmemek senin bariz hatalarindan kaynaklanmiyorsa cok normal bisey demek ki onunla kimyalariniz tutmamis hepsi bu.

Yani bu senin karakterin ile alakalı birşey tamamen.
Günümüzde ben gerçekten o ilişkilerede dostluk arkadaşlıklarada inanmıyorum açıkçası, gördüğün çoğu şey yalan dolan işler.
Ha sende bunlara kapılıp gidebilirsin onlar gibi önce mutlu bile olabilirsin ama insanları ve gerçek niyetlerini anladığın vakit çok daha üzüleceksin ve bunlar sürekli aklına gelecek seni mahvedecek.
Ama tabi enderde olsa gerçekten iyi bir insanla karşılaşmanda mümkün ama ben kendim artık bunu peri masalı gibi görüyorum özellikle burada okuduklarımı,çevremdeki gelişmeleri gördükçe.
Yani insanlara dikkat et seni üzenleri,düşünmeyenleri,sen armadığında seni aramayanları vs hayatından çıkar benim sana tavsiyem,ilişkilerinde kötü gününde yanında olan varsa onlara devam et çünkü bunu yapan insan sayısı çok az herkes daha fazka yeme,içme,gezme peşinde koşar olmuş veya gerçekten kendi sorunlarıyla bile başedmeyenler var.
Yani durumuna bu kadar üzülme diye bunları yazdım kimseye kişiliğinden ödün vererek arkadaşlık vs kurmamaya bak belli çizgilerin olsun.
Zor ama tabi kolay yolu seçip o mutlu görünenlere de geçebilirsin tabi ama işin öyle olmadığını ilerde anlarsın.

Bu yorumunuz bütün olayı özetlemiş aslında. Üç gündür arkadaşsızlık konusunu kafamda döndürüp duruyordum. Ve çok üzülüyordum.
36 yaşında üç çocuklu çalışan biri olarak sosyal olma zamanım kısıtlı olmasına rağmen arkadaşlarıma ilgi gösteririm, malesef aynı ilgiyi bulamıyorum. Karakter ya da alışkanlık bilemiyorum ama çoğu şeyi kendim yaparım. Çok zor durumda olmadıkça Insanlardan yardım istememe huyum var. Hatta bu konuda takıntılı da olabilirim. Çevremdekiler yardım istediğinde kolay kolay hayır demem ve bazen kullanıldığımıhissedip, anında uzaklaşıyorum. Belki de sıkıntı burada. Birilerinin işine yaradıkça aranıyoruz galiba

Belirsizlik icine dusme canim. Zaten arada bi enerji akisi olsa iliski baslardi niye platonik kaldi? O ilgisizse dikkatini nasil cekecegini bilirsin, arada engeller varsa ya asmaya calisirsin ya da asilamayacak gibiyse hic zaman harcamazsin.

Kendinden emin olmanin ilk sarti zaten bazi erkeklerin seni istemeyecegini seninle ilgilenmeyecegini kabul etmek. Bu hepimiz icin gecerli. Niye kendini eksik hissedesin ki istenilmemek senin bariz hatalarindan kaynaklanmiyorsa cok normal bisey demek ki onunla kimyalariniz tutmamis hepsi bu.
Yorumlarınız için teşekkür ederim gerçekten daha iyi hissediyorum. Minnettarım :)

Aa yıllar önceki beni anlatmışsın ağlayarak allaha dua ettiğimi hatırladım allahım ne olur evlenecegim kişiyi karşıma erken çıkarda bana arkadaş gibi olsun birlikte gezelim eğlenelim herşeyimizi paylaşalım hiç sıkılmayayım yanlız olmayayım sonrada evleneyim diye dua ettim ve şuan o kişiyle evliyim bu duadan 1 ay sonra tanıştık sevgili olduk uzun yıl vakit geçirdik evlendik mutluyum

Ha bir de kaliteli yanlızlık sahte kalabalıktan iyidir dedikodu çıkarcı fırsatçı seni üzen geren aşağıya çeken arkadaşların olucagına hiç olmazsın şimdi internet var oyunlar var diziler var filmler var ailen var öyle düşün napıcaksın gereksiz kalabalığı az insan çok huzur

Aa yıllar önceki beni anlatmışsın ağlayarak allaha dua ettiğimi hatırladım allahım ne olur evlenecegim kişiyi karşıma erken çıkarda bana arkadaş gibi olsun birlikte gezelim eğlenelim herşeyimizi paylaşalım hiç sıkılmayayım yanlız olmayayım sonrada evleneyim diye dua ettim ve şuan o kişiyle evliyim bu duadan 1 ay sonra tanıştık sevgili olduk uzun yıl vakit geçirdik evlendik mutluyum
Sizin adınıza çok sevindim gerçekten mutluluğunuz daim olsun. Ben de dua ediyorum mutlu olmak için. Umarım kabul olur.

Back
X