Çok mutsuz ve sevgisiz hissediyorum.

MissCherryBlossom MissCherryBlossom siz de yorum yapabilir misiniz benim için?

Yaparim tabi kiz:KK200:

yani bence dunya son yillarda sevgisiz bir yer oldu zaten. Etrafima bakiyorum ya cikar iliskisi, ya baska hesaplar......soyle yurekten seven, samimi olarak seni cok mutlu etmek istiyorum diyen erkek yok yani kalmadi zaten. Bilemedim ne desem, durum su ki artik herkes oyle ya da boyle yalniz ya fiziksel ya ruhsal olarak.

Yaparim tabi kiz:KK200:

yani bence dunya son yillarda sevgisiz bir yer oldu zaten. Etrafima bakiyorum ya cikar iliskisi, ya baska hesaplar......soyle yurekten seven, samimi olarak seni cok mutlu etmek istiyorum diyen erkek yok yani kalmadi zaten. Bilemedim ne desem, durum su ki artik herkes oyle ya da boyle yalniz ya fiziksel ya ruhsal olarak.
Çok teşekkür ederim.:KK68::KK68:

Öncelikle herkese merhabalar
Biraz dertleşmek istedim ve aklıma burası geldi.

Ben özellikle son zamanlarda kendimi çok mutsuz hissediyorum. Üzerimde kötü bir enerji var sanki her şeyin ters gitmesine sebep olan. İnsanlarla ilişkilerimin istediğim gibi değil malesef. Sanki ben değer verdiğim kadar karşımdaki insanlar bana değer vermiyor gibi :KK43:

Yakın arkadaşlarımla tatil sebebiyle bir süredir görüşmüyorduk. Ben hepsini çok özlemiş bir şekilde geri döndüm. Kendimce birlikte vakit geçiririz eğleniriz derken onlarda bunun için bir istek ve çaba göremedim. Dedim herkes yorgundur dinlenelim biraz ama yok :KK43: Elimden geldiğince insanlara ılımlı yaklaşmaya çalışıyorum ama bazen ikinci plana atılmak canımı çok sıkıyor. İnsanların yardıma ihtiyacı olsa veya bir derdi olsa akıllarına ilk geliyorum ama normal zamanda yok. Bilmiyorum neyi yanlış yapıyorum. Kendimi çok sevgiye muhtaç hissediyorum. Çok şükür sağlığımla eğitimimle ilgili bir sorunum yok ama bu durum beni çok yoruyor. Bazen sadece yalnız başıma dizi izleyip uyumak istiyorum. Kendimi telkin etmeye çalışıyorum kendi kendime de yetebilirim diye ama pek işe yaramıyor.

Bu arada 21 yaşındayım. Bir sevgilim de yok olmasını istiyorum ama olmuyor.(Lütfen taşlamayın.) Çevremde sadece sevgilisiyle birlikte çok mutlu olan insanları gördükçe imreniyorum. Sanki başka kimseye ihtiyaçları yok gibi. Bazen diyorum ki beni gerçekten seven bana değer veren bir sevgilim olsa kendimi daha mutlu hissederim ama olmuyor. Buradaki konuları hep takip ediyorum gelen tavsiyeleri de çok önemsiyorum. Herkes doğru kişiden bahsediyor ama aşk nasıl bir şey? Doğru zamanda karşıma çıkacağına inanmak istiyorum ama günümüz şartlarında inanamıyorum. Sanki bu işler taktikle oluyor gibi. Senin sakince sevmen hiçbir işe yaramıyor.

Kendimle barışık bir insandım en azından kendimi sevebiliyordum. Ama artık bende mi sorun var diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Kendimi iyice mutsuzluğa sürüklüyorum. Lütfen bana tavsiye verin insan ilişkilerinde nasıl davranmak gerekiyor; aşk, sevgi aranarak mı bulunur; ilişkilerde taktik mi yapmak gerek :KK43:

Okuduğunuz için teşekkür ederim umarım siz mutlusunuzdur.
Ben yalnız kala kala zamanla kendi kendime mutlu olmayi öğrendim. Al cipsini kolanı aç bi kore dizisi; sonra diğer dizi ; sonra fitnes a yazıl ; sonra kitap oku... böyle böyle üniversiteden beri kendimle mutlu; işimde iyi; evimde de kısmen mutlu biriyim. Bütün üni hayatım nerdeyse böyle geçti. Başta çok üzülüyordum ama sonra kendimi şuna inandırdım: herşey gibi arkadaş edinmek de kısmet işi kötü arkadaşlarım olacağına hiç olmasın. Eşimle de nerdeyse mezun olurken tanıştık. Hala canım sıkılınca cips kola film yapmayı çok severim. Yalnız sinemaya gitmeye restoranta gitmeye kafeye gidip yalnız gazete okumaya bayılırım. Şu aralar çocuktan dolayı özlüyorum böyle şeyler yapmayı

Ben yalnız kala kala zamanla kendi kendime mutlu olmayi öğrendim. Al cipsini kolanı aç bi kore dizisi; sonra diğer dizi ; sonra fitnes a yazıl ; sonra kitap oku... böyle böyle üniversiteden beri kendimle mutlu; işimde iyi; evimde de kısmen mutlu biriyim. Bütün üni hayatım nerdeyse böyle geçti. Başta çok üzülüyordum ama sonra kendimi şuna inandırdım: herşey gibi arkadaş edinmek de kısmet işi kötü arkadaşlarım olacağına hiç olmasın. Eşimle de nerdeyse mezun olurken tanıştık. Hala canım sıkılınca cips kola film yapmayı çok severim. Yalnız sinemaya gitmeye restoranta gitmeye kafeye gidip yalnız gazete okumaya bayılırım. Şu aralar çocuktan dolayı özlüyorum böyle şeyler yapmayı
Zaten bir kaç yıldır kendimle daha çok vakit geçiriyorum yalnız kalmayı da seviyorum. Ama bundan öncesinde hayatı gerçekten farklı görüyormuşum. Sanırım yeni yeni olgunlaşıyorum. Sizin mutlu olmanıza çok sevindim :)

Biraz acele mi ediyorsun sanki?

Ben 29 yaşında bir kadınım, 20li yaşlarımın başında artık büyüdüğümü, her şeyin aynı şekilde devam edeceğini düşünürdüm. Ama öyle değilmiş. Ne arkadaşlar kalıyor, ne sevgililer... hepsi geçip gidiyor. 20li yaşlar da çok çabuk geçiyor bunu da unutmamak lazım:) benim sana naçizane tavsiyem, her şeyin zamanla olacağı. Sevmek, sevilmek çok özel duygular elbet senin de sevgilin olacak, karamsarlığı ve aceleyi bir kenara bırakmanı istiyorum. Her şeyi zamanı geldiğinde yaşayacaksın.

Zaten bir kaç yıldır kendimle daha çok vakit geçiriyorum yalnız kalmayı da seviyorum. Ama bundan öncesinde hayatı gerçekten farklı görüyormuşum. Sanırım yeni yeni olgunlaşıyorum. Sizin mutlu olmanıza çok sevindim :)
Çok mutlu değilim
Sadece mutsuz değilim. Hayat işte geçip gidiyor

Biraz acele mi ediyorsun sanki?

Ben 29 yaşında bir kadınım, 20li yaşlarımın başında artık büyüdüğümü, her şeyin aynı şekilde devam edeceğini düşünürdüm. Ama öyle değilmiş. Ne arkadaşlar kalıyor, ne sevgililer... hepsi geçip gidiyor. 20li yaşlar da çok çabuk geçiyor bunu da unutmamak lazım:) benim sana naçizane tavsiyem, her şeyin zamanla olacağı. Sevmek, sevilmek çok özel duygular elbet senin de sevgilin olacak, karamsarlığı ve aceleyi bir kenara bırakmanı istiyorum. Her şeyi zamanı geldiğinde yaşayacaksın.
Biraz aceleci davranıyor olabilirim ama artık eğitim hayatımı falan yoluna koyunca bu konuların da zamanı gelmiş ve eksik kalmışım gibi hissediyorum. Çok şükür sağlığım falan yerinde Allah eksikliğini hissettirmesin. Bu insan ilişkileri ile ilgili konular dışında kendimi eksik hissettiğim gözüme batan bir durum olmayınca kafamı çoğunlukla bunlar meşgul ediyor.

Back
X