- 1 Haziran 2019
- 296
- 124
- 103
- 25
- Konu Sahibi Cikolatalicheescake
-
Psikolojin baya yıpranmış lütfen bir ayna karşısına geç ve bak gerçekten göz altı morlukları ve güldüğünde komik olduğuny sandığın tipin bu derece kendine hakaret etmen ve yıpratman için yeter mi gerekli mi? Sağlıklı isen elin ayağın tutuyor ise sevdiklerin yanındaysa gerisi inan hallolur. Önce kendini sevmeyi dene ardından vücudunda beğenmediğin yerlerini yeri gelir ufak dokunuşlu estetikle kozmetik ürünleriyle güzelleştirebilirsin ama psikolojin bir bozulursa işte onu güzelleştirmek zaman alırÇok ama çok yorgunum hayatta hiç bir şeyi başaramıyorum ne okul hayatım ne aile hayatım ne de aşk hayatım ne de kendime özgüvenim var, guzel biri değilim hatta guldugumde tipim cok komik oluyor gülemiyorum, ( burnum çok uzun guldugumde aşağıya kayıyor, göz aldim mosmor, saçlarım yok denecek kadar az, gözlerim de o kadar baygın bakıyor ki gören hasta zanneder) insanlar icinde rahat rahat gülen insanlara o kadar özeniyorum ki. Ben konuşurken teyzemin yüzüne bile bakamıyorum yere bakıyorum, kendimi ifade etmeyi bile bilmiyorum sesim de çok kalın okulda alay edenler de olmuştu hicbir yeteneğim yok Kimse beni begenmiyor konusmak icin arzulanan biri de degilim bu beni cok yaraliyor kiminle konussam ya kisa kesiyor ya da bi isim var diyo ama ben herkese merhem olmaya calisiyorum eski konularda da yasadigim bazi olaylar var. En yakın arkadaşlarımla bile aram bozuldu. Içimden yaşamaya dair hiçbir istek yok intihar etmeyi düşünüyorum artik her gece ama çok da korkuyorum gunlerim yatarak geçiyor ben napicam
Haklısınız bazen evin icinde siyah varlıklar bile görüyorum kendi kendine konuşmaya gülmeye basladim kardeşlerim bana deli diyor artik evde adım deli olduPsikolojin baya yıpranmış lütfen bir ayna karşısına geç ve bak gerçekten göz altı morlukları ve güldüğünde komik olduğuny sandığın tipin bu derece kendine hakaret etmen ve yıpratman için yeter mi gerekli mi? Sağlıklı isen elin ayağın tutuyor ise sevdiklerin yanındaysa gerisi inan hallolur. Önce kendini sevmeyi dene ardından vücudunda beğenmediğin yerlerini yeri gelir ufak dokunuşlu estetikle kozmetik ürünleriyle güzelleştirebilirsin ama psikolojin bir bozulursa işte onu güzelleştirmek zaman alır
Sevecek bir şeyim yok kiSen seni sevmezsen kimse seni sevmez, sevse de inanmazsın. Önce kendini sevmeyi ,kusurlarını sevmeyi öğrenmen gerek. İmkanın varsa terapi almanı öneririm.
Psikolog desteği alsanız bence çok faydasını görürsünü
HaklısınızPsikolog desteği alsanız bence çok faydasını görürsünüz.
Öyle demeyin siz kıymetlisiniz. Sizin için en kıymetli sizsinizSevecek bir şeyim yok ki
Yapmayın bakın psikolojinizi bozmuşsunuz bence bir psikologa da gidebilirsiniz inanın insan beyni insana oyunlar oynar kendini kötü hissetmek çok kolay ama düzeltmek zordur lütfen siz adım atınHaklısınız bazen evin icinde siyah varlıklar bile görüyorum kendi kendine konuşmaya gülmeye basladim kardeşlerim bana deli diyor artik evde adım deli oldu
Eski konularına bi baktım da hukuk okuyormuş ama şimdi de çocuk bakıcılığı yaptığını söylüyor. Bana şüpheli geldiNe zaman konu açıp ne zaman ban yediniz
Eski konularına bi baktım da hukuk okuyormuş ama şimdi de çocuk bakıcılığı yaptığını söylüyor. Bana şüpheli geldi
Ben de anlamadim ya simdi mesaj attim aktiflestirildiNe zaman konu açıp ne zaman ban yediniz
HaklısınızYapmayın bakın psikolojinizi bozmuşsunuz bence bir psikologa da gidebilirsiniz inanın insan beyni insana oyunlar oynar kendini kötü hissetmek çok kolay ama düzeltmek zordur lütfen siz adım atın
Haklısınız insanlara hayvanlara faydamin dokunmasını cok istiyorum ama bundan once sevilmek istiyorum ve değer görmekÖyle demeyin siz kıymetlisiniz. Sizin için en kıymetli sizsinizOdak noktanızı değiştirin bir hobi edinin , hayvanlarla ilgilenin , çiçekler büyütün, çocukların başını okşayın, huzurevlerini ziyaret edin. O zaman göreceksiniz ne kadar kıymetli olduğunuzu elinizin değdiği yerin güzelleştiğini. Asıl güzelliği orda göreceksiniz.
Ailenizle aranız nasıl onlar bu durumunuzun farkında mıHaklısınız insanlara hayvanlara faydamin dokunmasını cok istiyorum ama bundan once sevilmek istiyorum ve değer görmeksanki bunu başarabilirsem bunları yapabilirim gibi geliyor mutsuz olduğum icin kendimi yorgun da hissediyorum
HaklısınızYapmayın bakın psikolojinizi bozmuşsunuz bence bir psikologa da gidebilirsiniz inanın insan beyni insana oyunlar oynar kendini kötü hissetmek çok kolay ama düzeltmek zordur lütfen siz adım atın
Ama hukuk derslerini cidden yapamıyorum sınavı kazanmak kolaydı sozelleri fule yakın yaparak girdim sozelim iyiydi zaten biraz matematikle oldu ama bu dersler o kadar ağır geldiki hep yuksek not bekledigim sınavlardan ff 'le kaldım ailem notlarımı bilmiyor o kadar alttan dersim varki acaba bolum mu değiştirsem dediğim bile oldu ama ailem izin vermez neden bu bolumu seçtim onu da bilmiyorum cok utangaçım insanlara hukuk dediğimde bile gülüyorlar sen daha kendini savunamıyorsun diyorlar itibar göreyim diye seçmiştim aa hukuk okuyor desinler diye bir de ailemin zoruyla ama boşmuşAslında bu kadar takmasanız görmezsiniz de ,destek alın lütfen. Eminim sizin çok güzel özellikleriniz var ama farkında değilsiniz. Hukuk okuyormuşsunuz bakın, bunu kaç kişi istiyor ama başaramıyor siz başarmışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?