Acaba evlilikle ilgili çok fazla konuşup plan mı yaptın acaba? o da bunaldı ve evlilikten kormaya başladı. Kendisinde evliliğin getireceği yükü kaldırabilecek gücü görememiş olabilir.Sıkıntı bunalım soru işaretleri ve sonuç senden soğuma ve uzaklaşma olabilirmi? maddi durumu işi gücü nasıl? ailesi evlilik konusunda onu destekliyormu? sen ondan kariyer ve maddiyat açısından üst seviyede olabilirmisin?
Acaba evlilikle ilgili çok fazla konuşup plan mı yaptın acaba? o da bunaldı ve evlilikten kormaya başladı. Kendisinde evliliğin getireceği yükü kaldırabilecek gücü görememiş olabilir.Sıkıntı bunalım soru işaretleri ve sonuç senden soğuma ve uzaklaşma olabilirmi? maddi durumu işi gücü nasıl? ailesi evlilik konusunda onu destekliyormu? sen ondan kariyer ve maddiyat açısından üst seviyede olabilirmisin?
evlilikle ilgili bir kez bile konuşmadık,asla bunaltıcı davranmadım.hatta ben onu fazla aramazdım,o arardı.ben çok fazla sıkmamaya gayret gösterdim.maddi olarak eşit şartlarda sayılırz ikimizin de iyi.ailesi evlenmesini istiyormuş ama benden haberleri yoktu sanırım bu ciddiyetsizliğini gösteriyor.askerliği duruyordu daha ve uzmanlık sınavı için çalışmaa devam edecekti.önünü göremeyip kararsızlığa düşmüş olabilir.ama sevseydi bunlar konuşulurdu diye düşünüyorum.hatta arkadaşı ilk başta gerçekten ciddi olduğuna ben şahidim ama ne olduğunu bende bilemiyorum dedi.gerçi tabii ki öyle diyecek ne desin.ama ben sıkmadım hiç ve sabrıma herkes şaşırıyordu..
merhaba kızlar.daha önceki yazılarımda sorunlu giden ilişkimden ve sonra ayrıldığımızdan bahsetmiştim..ayrılığın nedenini bilmediğim için her gün düşünmekten kafayı yemek üzereyim.bende inanılmaz derin bir psikolojik bunalım yarattı diyebilirim.çünkü resmen terkedilmişlik duygusu kendimi sevmememe yol açtı.gayet iyi bir eğitimim ve tatmin edici iyi bir işim var,çevremdeki herkes tarafından beğenilen biriyim.fakat mutlu olduğumuzu sandığım erkek arkadaşımın artık içimde eski duygular yok demesi,resmen istemediğini belirtmesi bende aşağılık kompleksi oluşturdu.inanın bu durumu hazmedemiyorum günlerdir uyku uyuyamıyorum ve düşünmeden bir dakikam bile geçmiyor.neyimi beğenmemiş olabilir diye kendimi sorgulamaktan artık bıktım.ailem ve arkadaşlarım da bu duruma bir anlam veremiyorlar.zaten klasik bahanelerden olan '' sorun senle alakalı değil'' demişti bana. :))) ertesi gün beni erkek arkadaşımın en yakın arkadaşı aradı ve ayrıldığımıza çok üzüldüğünü belirtti.ben nedenini bilmediğimi söylediğimde erkek arkadaşımla az önce görüştüğünü ve ciddi bir ilşki istemediğini söylemiş!!!!!!! kaybedecek bir dakikası bile olmadığını söyleyen insan,bana olan beğenisini herzaman söyleyen insan nasıl olurda bu kadar ani bir değişime uğrar? özgüvenim inanın yerlerde şu an.çok mutsuzum.ve kendimde sorun aramaktan bıktım..neyimi beğenmedi?? :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?