- 10 Eylül 2018
- 18
- 3
- 86
- Konu Sahibi Ahkeskemutluolsam
Merhabalar buraya henüz üye oldum. Benimde bir derdim var
özetle anlatmam gerekirse
Üç ay önce evlendim ve eşimle aramda cinsel bir şey olmadı yani olmayan şey tam birleşmenin olmaması sadece sürtünme yoluyla üç ayda kez olan şey ve eşimin korktuğunu söylemesi. Ben bunu gayet anlayışla karşılıyorum ama çok daha ciddi sorunlarımız var
Eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz bir kamu kurumunda. Eve arabayla beraber giidp beraber dönüyoruz. Dün akşam eşimin iş çıkışı futbol maçı vardı. Ve ben servisle eve gidecektim. Ancak benim amirim toplantı yaptı ve iş bitiş saatinden tam bir buçuk saat sonra çıkabildim toplantı sürerken eşime mesaj attım ve toplantıda olduğumu söyledim. Maçtan sonra eşim bana geri döndü ve ne kadar süreceğini sırtının terli olduğunu söyledi bende bilmiyorum istersen eve git ben otobüsle gelirim dedim. Ancak eşim hayır dedi ve beni iş yerine almaya geldi. Arabaya bindim gayet gülerek ne yaptın ne ettin diye sordum ancak bu gayet soğuk bir şekilde iyi dedi. Sonra bana gerçekten toplantın varmıydı dedi. Güya yalan söylüyorum ispatlamak için toplantıda benimle birlikte var olan bir başka arkadaşı aradım telefonu hoparlöre aldım ve söylermisim toplantı kaçta bitti kaçta başladı dedim oda söyledi. Sonra eşim bana bağırmaya başladı milleti ne arıyorsun herkese rezil oluyorum diye. Sus pus bir şekilde eve geldik. Ben dayanamadım ve sen nasıl benim için bu şekilde düşünürsün dedim. Ve kavga başladı. Arada hakaretler ve birbirimizi biraz darp söz konusu oldu. Boşanmak istediğimi söyledim. Tamam dedi bana S***** G** (Defol) dedi bende öylemi dedim ve babamı aradım gel beni al dedim. Sonra bu ağlamaya başladı. Neden ikimiz çözemiyoruz niye böyle yapıyorsum diye. Ama gözümü öfke bürüdü ve ben boşanıcam bitti bu iş dedim. Üç kez yanıma geldi barışalım diye. Kabul etmedim. Ve ondan sonra uyumaya gitti ben çok geç gittim. Ve oda sen haklısın boşanalım dedi ve başka odaya uyumaya gitti. Şuan hiç konuşmuyoruz ikimizde farklı odalardayız. Bu arada Ben toplantıyı güya uydurmuşum eve gelip ona yemek hazırlamamak için toplantıyı uydurduğumu düşünüyor. Kendimi ispatlamak için arkadaşımı aradım. Sizce ben doğru karar verdim mi? Çok uzun oldu kusuruma bakmayın 

Üç ay önce evlendim ve eşimle aramda cinsel bir şey olmadı yani olmayan şey tam birleşmenin olmaması sadece sürtünme yoluyla üç ayda kez olan şey ve eşimin korktuğunu söylemesi. Ben bunu gayet anlayışla karşılıyorum ama çok daha ciddi sorunlarımız var

Son düzenleme: