ne olacak bu durum gercekten çözüm bulamıyorumAl benden de o kadar. Yalnız ben duygusal çöküşlerde yemeye meyilli oluyorum. Mesela doğumdan sonra bir huzur görmedim bebeğim huysuz iştahsız hep zor geciyor günler. Normal zamanlarımda ise ac kalarak zayıflıyorum sonra hoop geri alıyorum
vallaha ben 100 ve üzeri diyebiliuorudm ama ozeller 90 kilodada yapiyorlarmisBu arada tüp mide icin kac kilo olmak lazım
Spora üşeniyorum yemeyi kısabiliyorum da tatlıyı kesemiyorum sıkıntılarım bunlar benimne olacak bu durum gercekten çözüm bulamıyorum
aynı ben bende yemeksiz yaparim ama tatlisiz olmuyor bunları yazarken bile neden diyorum kendi kendimeSpora üşeniyorum yemeyi kısabiliyorum da tatlıyı kesemiyorum sıkıntılarım bunlar benim
teşekkürler bekliyorum gerçekten ok dr çıkmazda hisdediyorumkiKilo vermekle ilgili güzel bir yazı vardı onu paylaşayım birazdan.
Bak burada güzel bir yazı var. Önceden okuyup kaydetmiştim faydası olur diye düşünüyorum.teşekkürler bekliyorum gerçekten ok dr çıkmazda hisdediyorumki
ama sonrasında hamile kalmak riskli imiş benim hiç çocuğum yokBende zayıflayamadım ve her zaman kiloluydum tüm mide ameliyatı oldum devlette ücretsiz simdi 72 sayılırım iyi ki olmuşum kocama da hic sormadım obez olmanın derdini ben çekiyordum çünkü ilk tanıştıgımızda da şismandım o da istemedi ama oldum.
psikiyatra gittim ilaç vermisti ama ilac hem asiri heyecan kalp carpintisi ve kabus yaptı beni ondan biraktim ilaci evet bir yeme bozuklugu sözkonusuMide ameliyatı dusunudugunuz gibi bir şey degil .
5 yılda geri kilo alim oranlarına bakarsanız anlayacaksınız zaten. Surekli yiyorsaniz muhtemelen bir yeme bozukluğunuz vardir.
Bu konuda uzman psikologlar var , yardim alin
Ilaç degil psikoterapi ve öyle herhangi bir doktor degil .psikiyatra gittim ilaç vermisti ama ilac hem asiri heyecan kalp carpintisi ve kabus yaptı beni ondan biraktim ilaci evet bir yeme bozuklugu sözkonusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?