COK MUTSUZUM BU HALDE

Aynı durumdayım.İstediğim kiloya ulaştığımda giyebileceğim bi elbise aldım.Her sabah uyandığımda bakacağım bir yere astım.Beni motive ediyor.

ama sonrasında hamile kalmak riskli imiş benim hiç çocuğum yok
Kim diyor bunu benim de bildiğim zayıflayıp hamile kalan o kadar var ki sadece 1 dene kadar önermiyorlar benim bir sene 1 ay oldu normal hayatıma çoktan döndüm haftanın 5 günü spora gidiyorum çok aktifim istesem çocuk bile doğururum bi sakatlık durumum yok ki

Merhaba öncelikle kaç kilosunuz? Ben daha önce 21 kilo verdim tekrar aldım şu an yine diyet yapıyorum 1 haftada 1900 gram verdim 2 kilo diyelim. Önemli olan iradenizi kullanmak. O yemeklerden daha mı aciziz. Bu zamana kadar yedik ne oldu? Lütfen artısını eksisini düşünüp bir an önce diyete başlayın.

Konu sahibi kaç kilosun? Fazla kilolu olup da ideal kilosuna ulaşan o kadar çok tanıdığım kişi var ki. Zor biliyorum ama yapılmayacak birşey değil. Ama kararlı olmak gerekiyor.

Kızlar karşınızda 100 kiloya çıkmış bırı olarak yazıyorum. Evet 100 kılo ıle doğum yaptım hatta doguma üç hafta kala düştüm ayağımı kırdım.. Doğumumuda normal yaptım, o kadar acılı halimde ama ben hıc bısey ıcın pes etmedim. Sağ sağlım bebeğimi kucağıma aldım ama hayata küsmedim. Çok zor zamanlardan geçtim. Bebeğim altı aylık olunca dıyetısyenın yolunu tuttum sımdı oğlum 15 aylık ve şuanki kılom 73 çünkü azmettım. Hep kılo vermeyi ıstedım verdımde Evet hala çok kılom var bı 10 kılo daha vericem. Ben oğlumu sabah babaannesıne bırakıp yürüyüşe çıkıyorum. Yürüyüş çok ıyı geliyo. Bence ameliyattan önce bunları yapın boşuna canınızı riske atmanın anlamı yok. Kilolar dıkkat edince verılıyo. Konu sahıbıının durumunda kuzenim var oda aynı çocuk sahibı olmak ıstıyor ama kilosu çok 104 kılo verebilir dıkkat etse ama etmiyo. Sizlerde öyle kararlı olun lütfen. Herşey sizde biter.

Bi diyetisyen gitseniz spor destekli bellimize yarar

Ben diyet moduna girdiğimde açlıktan öluyorum porsiyonlarimi kücültüp yürüyüş yaparsam iyi geliyor birde sürekli meşgul edin kendinizi boş kalmak gerçekten yemeye sürüklüyor

1 lt suya biraz limon suyu biraz karbonat karıştır gün boyunca ara ara 1 er bardak iç bir de sabah akşam 1 er çay kaşığı zencefil iç güzel kilo verdiriyor mideni ağrıtırsa içmeyi bırak
iştah kesiyormu peki

Aynı durumdayım.İstediğim kiloya ulaştığımda giyebileceğim bi elbise aldım.Her sabah uyandığımda bakacağım bir yere astım.Beni motive ediyor.
oyle bir elbisemde var ama yok oda olmuyor 3 4 gün en fazla 1 hafta sonrasi yine cokuslerde

104107 arası gidip geliyorum bu zamana kadar yedim evet hiç iyi şeyler olmadi ama durudutamamak var ışte

Konu sahibi kaç kilosun? Fazla kilolu olup da ideal kilosuna ulaşan o kadar çok tanıdığım kişi var ki. Zor biliyorum ama yapılmayacak birşey değil. Ama kararlı olmak gerekiyor.
104 107 arasi ve gözümde 45 kilo fazlalik var kocaman bir dag asla yikamam o dagi diyorum ki 3 yildir yikamiyorumda 1 hafta kararli olsamda 1 anda hersey yerle bir oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…