COK MUTSUZUM BU HALDE

Hanımlar ameliyatlar riskli tehlikeli, bol bol su için suyu ihmal etmeyin (her ne kadar su içsek yarıyor denilse de su metabolizmayı hızlandıran birşey) bi de porsiyonları yani yemek yediğiniz tabakları küçültün yemekleri az yapın tencereler de küçük olsun. Yemeğe başlamadan önce 1 bardak su için. ❤ abur cuburdan uzak durun. Azaltın ya da haftada 2 kez cips yiyebilirsiniz. Ama gün içinde hep su için ihmal etmeyin.

benim tek ihtihanim tatlı ile çikolata ile yoksa cips falan filan ekmek fazla aramiyorum bunlari

benim tek ihtihanim tatlı ile çikolata ile yoksa cips falan filan ekmek fazla aramiyorum bunlari
O zaman kan şekeriniz düşük olabilir dr. söylerseniz bi konrol ederler onu onlar gereken şekilde beslenmenize katkıda bulunurlar

iştah kesiyormu peki

Karbonat tavsiyesi verilmiş ama bilinçli bir tavsiye değil, karbonat içildiği zaman tansiyon yükseltir, vücudunuz zaten kilolu lütfen yapmayın böyle bir şey. Doktor yardımı alıp sağlıklı kilo verin. Hiç bir gıda iştah kesmez, limonlu ya da sirkeli sular zayıflatmaz, hiç bir gıda diğerinin yaptığı yağı yakamaz, böyle reçetelere itibar etmeyin lütfen. Limonlu su içerek güne zinde başlayıp vücut direncinizi arttırabilirsiniz ama zayıflamanıza bir faydası olmaz

Benimde 10 yıl çocuğum olmadı doktor herkezin olur senin olmaz ayrıca kiloda veremezsin demişti acayip strese girdim bir yılda 35 kilo verdim spora başladım sonra bi öğrendim hamileyim hemde 3 aylik mekik falan çekiyordum bide. Tabi hamilelik sürecinde verdiğim kiloları hop geri aldım. Kısır döngü gibi bu kilo işi sanırım ömür boyu az yemeliyiz sofradan yarı aç kalkmaliyiz ben böyle çözdüm.

Tatli ya benimde duskunlugum var . Ben yemegi az yiyerek dengede tututorum kendimce.
Simdi 1 ay sunu deneyin. Diyetisyen degilim.
Ama her bunye diyetisyenle yapamiyor farkindayim.

En az 2 , 3 litre arasi su için. Her gun yarim saat hizli yuruyus yapın. Ekmek , makarna , patatesi kesin.
Oglen, aksam 1 kase yogurt tuketin . Sabah yumurta , peynir yemeyi ihmal etmeyin.
Gun icerisinde 1 kere küçük tatli. Ara ogun olarak acikirsaniz , kuru yemis , kuru meyve yemeye calisin.

Gel sarılalım.
Ben tüp mideliyim.
3 sene oldu.
Ve 14 kilo fazlam var.
Zaten 10 kilo fazlam vardı.
Hamile kaldın.
10 kilo aldım. 1 ayda gitti hepsi ama ah o emzirme.
4 kilo almışım.
Ama iştahım fena açık.

Alternatif tedavi yöntemlerini denediz mi? Benim de kardeşim aynı dertten muzdarip. Bir ara akapunktra götürdüm. Çok devam edemedik biz ama oraya gelenler baya kilo vermişlerdi. İğnelerle açlık hissi baskılanıyormuş bir araştırın isterseniz.

Boğazınızı tutun, totoyuda kaldırın 3-5 derken bi bakmıssınız 20 olmuş.
Tüp mide hem riskli, hem zor hemde garanti değil
Bi arkadaşım 60 kilo verdi 40ı geri aldı bile
Ameliyatdan 3 sene sonra diyetisyene başladı tekrardan
Bu arada 2 de doğum yaptı.
Çok ciddi sağlık sorunu yoksa ameliyata ne gerek var
Nefes alamayacak, adım atamayacak hale gelirsiniz ozaman tamam
Ama keyfi? Bilemedim.

Ya bak tatlı çikolata şimdiye kadar yedin ne oldu? Zehir bunlar zehir. Sadece kilo değil, kalp damar rahatsızlığı sebebi. Ve kilon eklemlere ağırlık yapıyor böyle devam edersen diz ağrilarin da olacak. Ayrıca yeme alışkanlıklarını değiştirmezsen ameliyattan sonra versen bile geri alırsın.

Bir de bunun uzun bir süreç olduğunu kabul etmen gerekiyor. Bir haftada bir ayda değişim bekleme. Ama şimdi başlarsan 1 yıl sonra iyi ki geçen yıl başlamışım diyeceksin. Ama hem üzülüp hem tatlı çikolata yemeye devam edersen tabii ki değişen birşey olmaz.

hemen pes ediyorum sonra başlamak istiyorum ama olmuyor psikolog ile duzelirmi acaba gerçekten zor durumdayım ve gercekten haklisiniz çikolata tatli tam bir zehir bunun bilincindeyim ama kendimi tutamıyorum bunuda yiyim daha yemiycem diyorum ama yiyorum sonra çok pisman oluyorum hatta agliyorum bile ve diz agrilarjm basladi bile son5 aydır

Yeme bağımlılığın varsa ya da sorunlarını bastırmak için yiyorsan psikolog işe yarar ama işinde yetkin birini bulman gerekiyor. Çikolatalar çok fazla şekerli ve onları bırakırsan kilo vermen hızlanır ama bırakmazsan aç da kalsan kilo veremezsin. Ben hala uygulamayacagini düşünüyorum sanki hep bir veremeyeceğim modundasin ama yine de yazayım. Bak bu intermittent fasting i uygula. Oruç demek ama orucu akşam tutuyorsun. (Diyabetin varsa bunu yapma) bir araşir bakalım yaparsın sürekli kendini motive et.

Sizin mutsuz eden sebebi bulup hayatınızdan çıkardığınızda sanki hersey düzelecek gibi hissettim.
beni mutsuz eden şey kilo almam ve aynaya baktigimda kendimi çok kötü hissetmem yedigim zaman pisman olmam ve bunuda yiyim daha yemiycem demem

diyabet yok arastirdim ama tam degil göz ucuyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…