- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.951
- 128
gittim ama en fazla 1 hafta sürdü sonrasi bozulduBi diyetisyen gitseniz spor destekli bellimize yarar
benim tek ihtihanim tatlı ile çikolata ile yoksa cips falan filan ekmek fazla aramiyorum bunlariHanımlar ameliyatlar riskli tehlikeli, bol bol su için suyu ihmal etmeyin (her ne kadar su içsek yarıyor denilse de su metabolizmayı hızlandıran birşey) bi de porsiyonları yani yemek yediğiniz tabakları küçültün yemekleri az yapın tencereler de küçük olsun. Yemeğe başlamadan önce 1 bardak su için. ❤ abur cuburdan uzak durun. Azaltın ya da haftada 2 kez cips yiyebilirsiniz. Ama gün içinde hep su için ihmal etmeyin.
O zaman kan şekeriniz düşük olabilir dr. söylerseniz bi konrol ederler onu onlar gereken şekilde beslenmenize katkıda bulunurlarbenim tek ihtihanim tatlı ile çikolata ile yoksa cips falan filan ekmek fazla aramiyorum bunlari
iştah kesiyormu peki
Kilo değil vücut kitle indeksi önemli.Bu arada tüp mide icin kac kilo olmak lazım
Boyda önemli bence vucud kitle endeksi önemli olan 1.50 nin 100 kilo olmasıyla 1.75 100 kilo olması ayni şey değilvallaha ben 100 ve üzeri diyebiliuorudm ama ozeller 90 kilodada yapiyorlarmis
165 boy 104 kiloBoyda önemli bence vucud kitle endeksi önemli olan 1.50 nin 100 kilo olmasıyla 1.75 100 kilo olması ayni şey değil
Ya bak tatlı çikolata şimdiye kadar yedin ne oldu? Zehir bunlar zehir. Sadece kilo değil, kalp damar rahatsızlığı sebebi. Ve kilon eklemlere ağırlık yapıyor böyle devam edersen diz ağrilarin da olacak. Ayrıca yeme alışkanlıklarını değiştirmezsen ameliyattan sonra versen bile geri alırsın.benim tek ihtihanim tatlı ile çikolata ile yoksa cips falan filan ekmek fazla aramiyorum bunlari
hemen pes ediyorum sonra başlamak istiyorum ama olmuyor psikolog ile duzelirmi acaba gerçekten zor durumdayım ve gercekten haklisiniz çikolata tatli tam bir zehir bunun bilincindeyim ama kendimi tutamıyorum bunuda yiyim daha yemiycem diyorum ama yiyorum sonra çok pisman oluyorum hatta agliyorum bile ve diz agrilarjm basladi bile son5 aydırYa bak tatlı çikolata şimdiye kadar yedin ne oldu? Zehir bunlar zehir. Sadece kilo değil, kalp damar rahatsızlığı sebebi. Ve kilon eklemlere ağırlık yapıyor böyle devam edersen diz ağrilarin da olacak. Ayrıca yeme alışkanlıklarını değiştirmezsen ameliyattan sonra versen bile geri alırsın.
Bir de bunun uzun bir süreç olduğunu kabul etmen gerekiyor. Bir haftada bir ayda değişim bekleme. Ama şimdi başlarsan 1 yıl sonra iyi ki geçen yıl başlamışım diyeceksin. Ama hem üzülüp hem tatlı çikolata yemeye devam edersen tabii ki değişen birşey olmaz.
Sizin mutsuz eden sebebi bulup hayatınızdan çıkardığınızda sanki hersey düzelecek gibi hissettim.olmuyor evet gittim diyetisyenede ama olmadi onunlada olmadi artik tükendim yani kendimi çok mutsuz hissediyorum
Yeme bağımlılığın varsa ya da sorunlarını bastırmak için yiyorsan psikolog işe yarar ama işinde yetkin birini bulman gerekiyor. Çikolatalar çok fazla şekerli ve onları bırakırsan kilo vermen hızlanır ama bırakmazsan aç da kalsan kilo veremezsin. Ben hala uygulamayacagini düşünüyorum sanki hep bir veremeyeceğim modundasin ama yine de yazayım. Bak bu intermittent fasting i uygula. Oruç demek ama orucu akşam tutuyorsun. (Diyabetin varsa bunu yapma) bir araşir bakalım yaparsın sürekli kendini motive et.hemen pes ediyorum sonra başlamak istiyorum ama olmuyor psikolog ile duzelirmi acaba gerçekten zor durumdayım ve gercekten haklisiniz çikolata tatli tam bir zehir bunun bilincindeyim ama kendimi tutamıyorum bunuda yiyim daha yemiycem diyorum ama yiyorum sonra çok pisman oluyorum hatta agliyorum bile ve diz agrilarjm basladi bile son5 aydır
beni mutsuz eden şey kilo almam ve aynaya baktigimda kendimi çok kötü hissetmem yedigim zaman pisman olmam ve bunuda yiyim daha yemiycem dememSizin mutsuz eden sebebi bulup hayatınızdan çıkardığınızda sanki hersey düzelecek gibi hissettim.
diyabet yok arastirdim ama tam degil göz ucuylaYeme bağımlılığın varsa ya da sorunlarını bastırmak için yiyorsan psikolog işe yarar ama işinde yetkin birini bulman gerekiyor. Çikolatalar çok fazla şekerli ve onları bırakırsan kilo vermen hızlanır ama bırakmazsan aç da kalsan kilo veremezsin. Ben hala uygulamayacagini düşünüyorum sanki hep bir veremeyeceğim modundasin ama yine de yazayım. Bak bu intermittent fasting i uygula. Oruç demek ama orucu akşam tutuyorsun. (Diyabetin varsa bunu yapma) bir araşir bakalım yaparsın sürekli kendini motive et.
Bunu yenmek sizin elinizde irade meselesibeni mutsuz eden şey kilo almam ve aynaya baktigimda kendimi çok kötü hissetmem yedigim zaman pisman olmam ve bunuda yiyim daha yemiycem demem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?