Cok mutsuzum, cok pismanım.

Bence sen yinede destek al canm eski burnun geri gelmeesede yeni burnuna alışmana kendini sevmeyi öğrenmene yardım olur.

Hayatimda aldigim en buyuk ders oldu bana bu. Daha pozitif mi bakarim negatif mi bilemiyorum. Tek istegim su kotu mutsuz oldugum gunlerimi atlatmak.

Diğer konunda buldum canım resmini. Çok doğal yapmış doktorun. Ben gerçekten beğendim. Burnunu yaptıran bir arkadaşımın şişliği aylar sonra indi. Bir başka arkadaşımın burnunun yapaylığı o kadar belli ki umru değil, olay psikolojide bitiyor. Sen sadece alışamamışsın. Hiç kalkık değil olması gerektiği gibi burnun.

Ben anlamıyorum arkadaş , doktor psikolojisi bozuk bir insana estetik ameliyat yapmamalı zaten. Anlattığın psikolojiseysen doktor baştan hayır demeliydi.
Bencede yapmamali ama isin ucunda 6-10 bin tl para var ve yapiyorlar. Hastayi dusunen yok. Sonra birde revizyon yapiyorlar 1-2 bin tl de ondan istiyolar.

benimde özgüven sorunum var,iki kere çıktığım bir çocuk var sarışınları beğeniyormuş ve ben tamamiyle esmerim...ayrılmayı düşünüyorum zaten en erken 3 yıl sonra evlilik diyor ve benim yaşım 28...bi yandan diyorumki gene kıllık yapma yaşın 28 oldu daha suratıma bakan yok kimse almaz bu saaten sonra seni..

Direk psikologa kos. Lutfen kendinize deger verin. Bende sarisin sevmem hic, kivanc tatlitug gelse hayir mi diyecem? Tipin olmasiyla sevginin ne ilgisi var allah askina? İliskini surdurme sebebin sevgi ve saygi olsun bu saatten sonra bana kimse bakmaz diye degil..

ne yapmalıyım peki.. bir iş bulsam paramı kazansam kafamı bunlarla meşgul etmem bulamıyorum kahretsin

Şöyle ki ; memnuniyetsiz bir kisilige sahip olduğunu düşündüm..burnunu begenmedigini bize degil de keske yapan doktora soyleseydin mesela.. Ya da madem bahsettigin kadar kötü ise hic demedi mi doktor çok kötü oldu diye filan cok ironik...psikologa gitmeni oneririm gercekten faydasi oluyor.

Burnumu begenmedigimi belirtmeden burda derdimi nasil anlatabilirim anlamadim. Daha doktora kontrole gitmedim gidince fikrimi soylerim ama bu saatten sonra yapilacak bi sey yok maalesef. Burnum bana gore kotu ama doktor gelip cok kotu oldu ya bu burun demez demesi ironik olur asil... Tesekkurler umarim faydasi olur.

Gölbaşında lösante hastanesi açıldı yeni tertemiz bir yer yetişkin bölümleri var oranın psikoloğu ile görüşebilirsin anksiyete bendede var çok memnun kaldım ve doktoru çok sevdim.. Umarım içinde bulunduğun durumdan çabucak kurtulursun

Belki ödemi inmemiştir hala o açıdan düşün bir de,psikolojik olarak kötüysen burnun güzelse de çirkin görme ihtimalin var..

Golbasi biraz uzak kaliyo gidip gelmem sikinti olabilir ama bi arastiricam. Cok tesekkurler umarim

Belki ödemi inmemiştir hala o açıdan düşün bir de,psikolojik olarak kötüysen burnun güzelse de çirkin görme ihtimalin var..

Odem inse de burun deliklerimin sekli degismez heralde Eski burnumu kotu goruyodum psikolojim yuzunden bunu daha da kotu goruyorum zor bi durum

daha önce konu açmışsınız fotoğraf da koymuşsunuz. herkes beğenmiş sorun yok demiş. ekstra ne dememizi bekliyosunuz anlamadım.

sağlam psikolojisi olmayan bi insana estetik yaptıran doktorun diplomasına da...

Sorun belki burnundq degil. Icinde... ozguven problemi yasadigini soyluyosun bu varsa zaten hicbir seyden memnun olmazsin. Beyhan budak diye bir psikolog var. youtube da psikoloji tv idi sanirim oyle bi kanali oldugunu gordum oyle ogrendim kendisini. Videolarina bi goz at samimi bulursan bi gorusursun

Burnumla ilgili bi sey denmesini istemiyorum zaten insanlar kotu degil dese de psikolojik sorunlarim yuzunden eski burnumda oldugu gibi yeni burnumu cok cok kotu goruyorum sadece bu ruh halinden kurtulmak istiyorum o yuzden akil istedim napabilirim diye. Saglam psikolojisi olmayip estetik yaptiran insanda yani bende asil suc

Tesekkur ederim hemen bakiyorum

burnun gerçekten güzel olsaydı da bence beğenmeyecektin sen.
kaldı ki burnun güzel olmuş.
tamamen psikolojik sorunların kaynaklı.
tedavi ol lütfen.
bugün burunla başlar yarın başka başka yerlerine takılırsın.
olacağı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…