Çok mutsuzum değersizimm boşanmalıyımıyım??

Merhabalar. 2,5 yıllık evliyim. 30 yaşında 8 aylık bir kız evladı olan mühendis bir anneyim. Çalışıyorum çok şükür. Aslen Trabzonlu olmama rağmen Elazığda çalışmam vesilesiyle Adıyamanlı biriyle evlendim aileler istemedi birsürü sorun yaşandı hala bile annem istemiyor. Kültürümüz herşeyimiz farklı çok zor anlaşıyoruz. Bunu yaşayacağımı biliyordum ama aşarım sandım. Eşimi çok severek evlenmedim iyi bir insandı vicdanı vardı merhameti vardı beni çok seviyordu. İlk seneler herşey yolunda giderken kızıma hamile kaldım. Hamilelikten buyana eşim bambaşka biri oldu. Kavgalar arttı bağırmalar çağırmalar ben onun gözünde saygısız bi insan olmuşum oysaki ben eviyle benimle ilgilenmediği için sürekli ne olması gerektiğini anlatıyordum. Eşime bunların tamamı dırdır geliyordu. Alışmamış ilgi nedir sevmek nasıl gösterilir. Okadar bunaldım ki ondan nefret ediyorum.. özel işi var eve geç gelir telefonu hiç susmaz kızıyla oynar uyumaya gider. Ve eşim hamilelikte korktuğu için hamilelikten sonrad bu kavgalardan dolayı benimle birlikte olmuyor aynı evde arkadaş gibi bile değiliz. Benim varlığımın bu evde gr önemi yok. Beni düşünmek ilgi göstermek sıfır zaten. Ben ona evde huzur vermiyormuşumm benim saygım yokmuş ben düzelene kadar bana ilgide göstermezmiş benide görmezmiş umrunda değilmişim. Ve okdr aileci birisiki onlar ne derse desin önemli acil kesin yapılması gerekiyor ama konu biz olunca öyle değil bizi bırakıp gider geç gelir umrunda olmaz Benim tek istediğim ilgi sevgi. Bunları görmeyen her kadın söylenir. Okadar bencilki kendi yaptıklarını görmüyor kendimi okdr değersiz hissediyorum ki bana bir akıl verin.
Kendini biraz geri çek bakalım durgun suskun ol umursamaz,tavırlar da ol seni önemsiyor merak ediyor kaybetmek istemiyorsa bi dönüş yapar onun için bi anlam ifade edmiyorsan o zaman ciddi kararlar al derim

Sessiz de kalmayı denedim ama aynı evin içinde değersiz görülmek yok sayılmak çok ağır. Herkes bana saygı duyarken onun umrunda olmamak bir kadın olarak beni mahvediyor ben bunları haketmiyorum sevilmeyecek biride değilimki herkes insanlığıma arkadaşlığıma hayran. Bir eş olarak da tüm sorumlulukları yerine getiriyorum
Benim esimde oyle lafta ben seni seviyorum der tvden telefondan kafasıni kaldırıp benimle ilgilenmez soru sorarim cvp vermez 4 5 kere tekrar ederim duyma bende bidaha sormam yada kizarim niye cvp vermiyosun diye duymadim der yada cvp verdimya der geçiştirir . O kadar ozenirim ki kocasi cicek alanlara kendim yuzsuz gibi isterim çiçek almaz kavga edince alir gelir oda benim içime sinmez . Bi yere gideriz hadi hadi burnumdan getrr biyere yemeğe çıkarız 10 dakikada hızlıca yemegini yer ve kalkarız hic sohbet muhabbet yok . Bide son zamanlarda su cikti beni dinliyo gibi yapiyo sonra araya baska laf karstriyo sinirimi bozuyor. Bende kendimi yemeğe verdim biseyler yedikçe mutlu oluyorum yemesem canim istiyor. 20 kilo aldim hala yiyorum durumum vasat benimki kadat kotumu durumun

Başka biri olma ihtimali var mi ? Hiç hissettiniz mi ? Eve normal saatlerinden daha gec gelmesi ya da telefonunu v.s sakliyor mu ? Ya da saygıdan bahsetmesi dikkatimi çekti. Siz sinirle hakarete varan cumleler mi kurdunuz birbirinize ? Sevmeyerek evlendim dediniz belki bu durumdan sıkılmışta olabilir.
Yanlış anlamayın sizi suçlamadım sadece saygıya takılmış olması bunu düşündürdü. Cunku vicdanli merhametli demissiniz. Tabi ki ne olursa olsun yeni doğum yapmışsınız size kibar davranması gerekir kendisinin kabalığı gun gibi ortada.

Sessiz de kalmayı denedim ama aynı evin içinde değersiz görülmek yok sayılmak çok ağır. Herkes bana saygı duyarken onun umrunda olmamak bir kadın olarak beni mahvediyor ben bunları haketmiyorum sevilmeyecek biride değilimki herkes insanlığıma arkadaşlığıma hayran. Bir eş olarak da tüm sorumlulukları yerine getiriyorum
sunu son kezbyap guzel bir yemek hazirla son bir kez konus erkekler biraz boyle seylerden hosniyo sanirim sonra al karsina guzelce anlat ne olduk biz boyle senin istefiklerin ne benim istediklerim ne hala aksi gibi drvam edrse sizde birakin ne hali varsa gorsun siz ona degil o size muhtac olsun

Sevmeden evlenmek nedir? Çok mu lazımdı?Size ne merhametinden vicdanından..bunlar sonra..
Kalbinizi çarptırmayan biriyle evlenip üzerine çocuk yapabilmek büyük başarı
Bence adam onu sevmediğinizin farkında olduğu için böyle.. Ama suçsuz değil, aşık olmadıgınızı evlenmeden önce hissetmemiş olamaz

Merhabalar. 2,5 yıllık evliyim. 30 yaşında 8 aylık bir kız evladı olan mühendis bir anneyim. Çalışıyorum çok şükür. Aslen Trabzonlu olmama rağmen Elazığda çalışmam vesilesiyle Adıyamanlı biriyle evlendim aileler istemedi birsürü sorun yaşandı hala bile annem istemiyor. Kültürümüz herşeyimiz farklı çok zor anlaşıyoruz. Bunu yaşayacağımı biliyordum ama aşarım sandım. Eşimi çok severek evlenmedim iyi bir insandı vicdanı vardı merhameti vardı beni çok seviyordu. İlk seneler herşey yolunda giderken kızıma hamile kaldım. Hamilelikten buyana eşim bambaşka biri oldu. Kavgalar arttı bağırmalar çağırmalar ben onun gözünde saygısız bi insan olmuşum oysaki ben eviyle benimle ilgilenmediği için sürekli ne olması gerektiğini anlatıyordum. Eşime bunların tamamı dırdır geliyordu. Alışmamış ilgi nedir sevmek nasıl gösterilir. Okadar bunaldım ki ondan nefret ediyorum.. özel işi var eve geç gelir telefonu hiç susmaz kızıyla oynar uyumaya gider. Ve eşim hamilelikte korktuğu için hamilelikten sonrad bu kavgalardan dolayı benimle birlikte olmuyor aynı evde arkadaş gibi bile değiliz. Benim varlığımın bu evde gr önemi yok. Beni düşünmek ilgi göstermek sıfır zaten. Ben ona evde huzur vermiyormuşumm benim saygım yokmuş ben düzelene kadar bana ilgide göstermezmiş benide görmezmiş umrunda değilmişim. Ve okdr aileci birisiki onlar ne derse desin önemli acil kesin yapılması gerekiyor ama konu biz olunca öyle değil bizi bırakıp gider geç gelir umrunda olmaz Benim tek istediğim ilgi sevgi. Bunları görmeyen her kadın söylenir. Okadar bencilki kendi yaptıklarını görmüyor kendimi okdr değersiz hissediyorum ki bana bir akıl verin.
Aileci olmasına hic sasmadım bende benzer durum yasıyorum erkekler doyumsuz ve kötü

Back
X