Çok mutsuzum dertlerin en büyüğü bende

Şaka gibi konu. Troll gibi. Doğu'da yaşayan insanlar perperisan değil. Öyle olsaydı bile en büyük sizin derdiniz olmazdı. İcerigi anlayışla karşılıyorum da gicık oldum başlığa bilmiyorum

Evet tabiki tahmin ediyodum ama bebegim cok küçük onunla oralarda nabicaz bilmiyorum en cok onu düşünü yorum
Şöyle söyleyeyim: Suriye'den insanlar ülkelerinden kacip dil, din, kültür farkı olan başka ülkelere gidiyor. Onlarin da korkuları ve umutları var. Ki onların korkulari daha ciddi. Yakin zamanda bir yakınım anlattı. Yunanistana kaçan bir mülteci teknesi patlamış. Sahil güvenlik gelene kadar denize atlayıp kurtarmaya çalıştık dedi. Kaç bebek, çocuk ve yetişkin cesedi çıkardık kıyıya dedi.
O yüzden sizin endişe etmenizi gerektirecek bir durum yok, Diyarbakır'da yaşayan birçok tayinci var, herkesin canı tatlı yani

Kanser olduğunu ve bir çok yere yayıldığını tedavi edilemyceğini öğrendiğimiz ve durumu gittikçe ağırlaşan babamın hastane odasından yazıyorum size merakla açtım konuyu halime hamd ettirir diye düşündüm ama şok oldum bence siz ALLAHA hamd edin şükredin dua edin teslim olun ve sahip olduklarınızı oturup düşünün

Sizin gibi insanlari anlamıyorum. Sen evlisin evli! Ailemden akrabalarimdan 3 gün ayri kalmadim ne demek ya. Madem aile akraba aşığiydin evlenmeseydin. Evlenip ülke değiştirenler napsin? Eşine üzüldüm yazik aile olamamissiniz. Eşim gecen sene suriyeye gidecekti, beni kabul etmediler yaninda gidemiyorum diye günlerce ağladım! Hic gitmedigim ayak basmadigim Kiliste haftada bir esimi haftasonları gorebilicem diye tek başıma kalmayi kabul ettim ki egeliyim ben doğuya hic gitmedim. Siz aileyiz demeyin bence.

Son düzenleme:
Babaniza Allahtan şifa diliyorum çok üzüldüm evet haklisinız çok abartmişim ben ☹

Tamam

Ben bi ara güneydoğuda yaşadım 2 yıl kadar tv de gördüğümüzle yaşayıp gördüğüm çok farklıydı diyarbakır çok lüks bi şehir çok da güzel ben çok beğrnmiştim urfa antep falan da öyle çok sevdim insanları da heryerin iyisi kötüsü vardır ama bana genellikle iyiler denk geldi rabbim iyilerle karşılaltırsın

Allah başka dert vermesin dert ... gibidir herkes en büyüğü kendinde sanır derler doğruymuş

Amin hepinimizi inşallah

D.bakırlıyım burada yaşıyorum memurum kendim yani d.bakırlıyım diye demiyorum tayin amaçlı burada olanlar bayılıyorlar,siz d.bakırı belgesel kanalından izlemediyseniz önyargınız olur tabi ki ama tayinini uzatıyor çoğu arkadaş hiç sandığımız gibi değilmiş diyorlar..

Ülkemizin her köşesi kendine güzel. Diyarbakır da çok güzel bir yerdir. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Evet tabiki tahmin ediyodum ama bebegim cok küçük onunla oralarda nabicaz bilmiyorum en cok onu düşünü yorum
Bebek küçük olunca ne oluyor ki ?
İlk tayin yerim Diyarbakır hatta küçük bir köyü oradaki dostlukları anıları hiç birşeye değişmem önyargılarınızı kırın bence.Bu şuna benziyor dünyanın diğer tarafındaki bazı insanların Türkiye'de fes giyip deveye bindiğimizi düşünmesi gibi bir şey ha denizsiz boğazsız yapamam derseniz o yok işte :)

Diyarbakır da yaşayan bi polis eşiyim. İstanbulun en iyi boğaz semtlerinden birinde doğup büyüdüm. Ve Diyarbakır da hiç mahrumiyet çekmedim. Buraya gelirken asla önyargılı olmayın. 4 yıllık görevimiz bitmesine rağmen kendi isteğimizle uzattık. Muhtemelen 1 er yıl uzatarak tekrar 4e tamamlayacağız. Diyarbakır doğudaki en iyi şehir. Her gelen sever, her gelen uzatır. Bu sene 10 tayinci arkadaştan sadece 2 si gidiyor. Çok şanslısınız Diyarbakır çıktığı için.

Bi kere trafik yok, terör tazminatı daha yüksek, evler kocaman ve mükemmel, birçok avm si var. Mekanları çok lüks ve batıya göre çok uygun. Biz sur olayları olduğu dönemde geldik ona rağmen bir sıkıntı yaşamadık çok şükür. İnsanlarından bahsedersek gerçekten aşırı saygılı ve sevecen insanlar. İstanbulda falan bir Diyarbakırlı görsem hemşerimi görmüş gibi oluyorum sarılasım geliyor. İstanbulda yaşadığınızdan daha rahat ve lüks yaşayacağınıza emin olabilirsiniz. Bu sitede çok defa övmüşümdür Diyarbakır ve Diyarbakılıları. Gerçekten tv de göründüğü gibi değil hiç buralar. Merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…