- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi isimsiz871
-
Bence siz dert görmemişsiniz. En kötü derdiniz bu olsun . Diyarbakır çok güzel bir yer bende İstanbul’da doğdum büyüdüm ama Diyarbakır bence çok ucuz ve çok güzel bir şehir insanları da bir o kadar sıcak . Şükredin benceDirekt anlatmak istiyorum
27 aşimdayım .
8yillik evliyim 1 yasinda oglum var
doğma buyüme istanbulluyum istanbulda kurulu düzenim vardı taki bugun aldigimiz haberle dünyam basima yikıldi adete duyduğumdan beri agliyorum kendime gelemedim
Eşimin tahini diyarbakıra çikti en geç temmuz, ağustos gibi gitmek zorundayız ama ben oraları sadce tvden gördüğümüz kadarıyla biliyorum
Diyabakirda yaşıyan var mı aradnızda yada benimle aynı kaderi paylaşan hepinizden destek bekliyorum bizi neler bekliyor bilgilendirirseniz sevinirim.
Nasıl yani ? Nasıl ifade edicem :) ordada Türkçe biliyorlar hemde şiveli :) napisen ,valla ben seni özlemisem, niye herdır (hayırdır) gibi gibi gibi....ben adana da oturuyordum küçükken oraya taşındık sonra bazı nedenlerden (ailevi) dolayı tekrar Adana'ya taşındık gayette ifade edebilsin kendini bu ne şiddet bu ne celalTek yazamiyorum kusura bakmayın yazan herkese tesekkuler
Sorun ailemdendende uzak kalmak degil kendimi nasil ifade edicem bilmiyorum ogreneli daha bikaç saat oldu inşallah zamanla toparlarim kendimi
Burada kendini nasıl ifade edeceğini bilememişNasıl yani ? Nasıl ifade edicem :) ordada Türkçe biliyorlar hemde şiveli :) napisen ,valla ben seni özlemisem, niye herdır (hayırdır) gibi gibi gibi....ben adana da oturuyordum küçükken oraya taşındık sonra bazı nedenlerden (ailevi) dolayı tekrar Adana'ya taşındık gayette ifade edebilsin kendini bu ne şiddet bu ne celal
Bizim kiracılarmz hep polisti eşleri ağlayarak gelydu doğu burası diye. Sonra öyle bi alıştılarki bize çevreye o kadar sevdiler ki tam 10 yıl kaldılar. Ve bunlar aslen izmirliydi. Be zorunlu tayin sebebiyle yine ağlayarak gittiler gitmek istemyolardı çünkü. Doğu insanı sıcaktır iyidr misafirperverdr. Kuzenim de şu an diyarbakirdan ankaraya tayini çıktı aglyo diyarbakırdan ayrlmak istemyrm diyo eşi arkdslrma herkese alstm gitmek istemyrm diyo...Direkt anlatmak istiyorum
27 aşimdayım .
doğma buyüme istanbulluyum istanbulda kurulu düzenim vardı taki bugun aldigimiz haberle dünyam basima yikıldi adete duyduğumdan beri agliyorum kendime gelemedim
Eşimin tahini diyarbakıra çikti en geç temmuz, ağustos gibi gitmek zorundayız ama ben oraları sadce tvden gördüğümüz kadarıyla biliyorum
Diyabakirda yaşıyan var mı aradnızda yada benimle aynı kaderi paylaşan hepinizden destek bekliyorum bizi neler bekliyor bilgilendirirseniz sevinirim.
Doğudaki şehirler tv de gördüklerinizden daha güzel hatta denizi olan şehirlerden daha bile gelişmiş, yaşayanlar bilir. Bu kadar karamsar olduğunuz için kendinize gülersiniz.Direkt anlatmak istiyorum
27 aşimdayım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?