- 29 Mart 2020
- 118
- 161
- 53
- 31
- Konu Sahibi isimsiz871
-
cok buyuk bir dert heralde dedim girdim konuya.bastaki kotu bir haber aldim dunya basima yikildi dediginiz yerde birini kaybettiniz öldü sandım.dahads bise demiyorumDirekt anlatmak istiyorum
27 aşimdayım .
8yillik evliyim 1 yasinda oglum var
doğma buyüme istanbulluyum istanbulda kurulu düzenim vardı taki bugun aldigimiz haberle dünyam basima yikıldi adete duyduğumdan beri agliyorum kendime gelemedim
Eşimin tahini diyarbakıra çikti en geç temmuz, ağustos gibi gitmek zorundayız ama ben oraları sadce tvden gördüğümüz kadarıyla biliyorum
Diyabakirda yaşıyan var mı aradnızda yada benimle aynı kaderi paylaşan hepinizden destek bekliyorum bizi neler bekliyor bilgilendirirseniz sevinirim.
ALLAH BAŞKA DERT VERMESİN...Direkt anlatmak istiyorum
27 aşimdayım .
doğma buyüme istanbulluyum istanbulda kurulu düzenim vardı taki bugun aldigimiz haberle dünyam basima yikıldi adete duyduğumdan beri agliyorum kendime gelemedim
Eşimin tahini diyarbakıra çikti en geç temmuz, ağustos gibi gitmek zorundayız ama ben oraları sadce tvden gördüğümüz kadarıyla biliyorum
Diyabakirda yaşıyan var mı aradnızda yada benimle aynı kaderi paylaşan hepinizden destek bekliyorum bizi neler bekliyor bilgilendirirseniz sevinirim.
O zaman susam olması lazımdıBelkide gerçekten tahini cikmistir
Diyarbakır çok güzel bir ilimizdir. Esnafı, komşuluğu çok ayrıdır. Oraya gidip başıma gelen en güzel şeymiş İstanbul dan kurtulmak diyebilirsiniz. Olumsuz bakmak yerine, yeni ve otantik bir şehri keşfedeceğiz ailemle diye düşünseniz daha güzel olmaz mı bu hayat. Nerede yaşadığınız değil kimlerle birlikte yaşadığınız daha önemli. Allah başka dert vermesin,sağlık gibi mesela. İyi günlerDirekt anlatmak istiyorum
27 aşimdayım .
Direkt anlatmak istiyorum
27 aşimdayım .
Annem, babam tüm sevdiklerim akrabalarım istanbulda istanbuldan baska biyerde 3 gunden fazla kalmadım cok zor geliyo baska biyerde yapabilcekmiyim bilmiyorum
Annemiz, babamız, tum sevdiklerimiz İstanbulda ama bende 6 yillik evliyim 6 yıldırda İstanbul da yaşamıyorum. Gayette alısılıyor, ölünmüyor merak etmeyin. Üzülmeniz normal ama bu kadarı değil. Ki ben hic üzülmemiştim bile sonucta evlenmissin, ayrı bir bireysin surekli diz dize oluncak diye bisey yokki aileyle. Arada siz gidersiniz arada onlar gelir olur biterAnnem, babam tüm sevdiklerim akrabalarım istanbulda istanbuldan baska biyerde 3 gunden fazla kalmadım cok zor geliyo baska biyerde yapabilcekmiyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?