• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum dertlerin en büyüğü bende

Kiz sen ne yaptin turist rehberi olman lazim yemin ederim bayildim bu mesaj da fotograflara da!!!!! mardin veya diyarbakir il turizm mudurlugu filan olsam bu mesajdan sonra direkt seni kultur elcimiz yaparim :KK70: atlas dergisi olsam gezi yazari olarak kose veririm. Super bi gezi yazisi kk'da harcanmis resmen :p
İnsanın gideesi geliyor di mi??
Hemi de THY'nin 99tl kampanyasından almıştım biletlerimi (konu dışı olmasın. Konu sahibi Diyarbakır'da havaalanı var,THY de her ay kampanya yapıyor. Yüz liraya alırsın bilet gelirsin aileni ozledikce).
Ben gezdigim yerler hakkında konuşmayı çok seviyorum. İnsanları gaza getirip bilet aldırırım genelde. Mesela yuzellinci defa Muğla Akyaka'ya ailesinin yazlığına gidecek arkadaşıma üç saat dil döküp Denizli bileti aldirmistim, ahir ömründe traverten havuzlarini aşsin, antik şehirde gezsin,iki bin yıllık tiyatroda oyun izlediğini hayal etsin diye. 'Zaten sonrasında minibüsle muglaya da gidebilirsin , yirmi dakikada bir muglaya minibüs var ki'
Diyeeee diyeeee diyeeee ikna etmiştim:)
İnsanlar gezdikçe ben mutlu oluyorum. Allah koca kâinatı biz küçük mahallemizde komşu ziyareti yapalım diye yaratmadi ya:)
dünya harika, görmek lazım. Türkiye desen...gerçekten her şehri çok güzel. En gaydiriguppak şehirde, haritada görsen peh diye es gececegin yerde bile ne tarihi eserler, ne selaleler, ne sürprizler var.
Bkz, insanların tatile giderken durup lokum alıp geçtiği afyon ve Frig vadisi (resim internetten)
images (24).webp

Yani isterim ki arabayla İzmir'e giden aile şöyle yollarını birazcık uzatsin, Frig vadisine de gitsin. Ya da yollarını hiç uzatmasin afyon kalesine çıksın.
Screenshot_2020-05-16-02-05-21-586_com.instagram.android~2.webp

Manzaraya baksın, geri arabasına binsin, ailecek 'karahisar kalesi yıkılır gelir' şarkısı eşliğinde İzmir'e gitmeye devam etsin:)
Ailecek Karadeniz'e memlekete giden şöyle bir direksiyon kirsin fatih sultan Mehmet'in aşık olup 'dunyanin gözü burası mi?' diye sorduğu, savaşip yıkmaya kiyamadığı için masada anlaştigi güzel amasra'ya şöyle bir tepeden baksınlar ....
IMG_20200516_020932.webp

Yani Türkiye sadece birkaç şehirden ibaret değil ki...

İnsanın gideesi geliyor di mi??
Hemi de THY'nin 99tl kampanyasından almıştım biletlerimi (konu dışı olmasın. Konu sahibi Diyarbakır'da havaalanı var,THY de her ay kampanya yapıyor. Yüz liraya alırsın bilet gelirsin aileni ozledikce).
Ben gezdigim yerler hakkında konuşmayı çok seviyorum. İnsanları gaza getirip bilet aldırırım genelde. Mesela yuzellinci defa Muğla Akyaka'ya ailesinin yazlığına gidecek arkadaşıma üç saat dil döküp Denizli bileti aldirmistim, ahir ömründe traverten havuzlarini aşsin, antik şehirde gezsin,iki bin yıllık tiyatroda oyun izlediğini hayal etsin diye. 'Zaten sonrasında minibüsle muglaya da gidebilirsin , yirmi dakikada bir muglaya minibüs var ki'
Diyeeee diyeeee diyeeee ikna etmiştim:)
İnsanlar gezdikçe ben mutlu oluyorum. Allah koca kâinatı biz küçük mahallemizde komşu ziyareti yapalım diye yaratmadi ya:)
dünya harika, görmek lazım. Türkiye desen...gerçekten her şehri çok güzel. En gaydiriguppak şehirde, haritada görsen peh diye es gececegin yerde bile ne tarihi eserler, ne selaleler, ne sürprizler var.
Bkz, insanların tatile giderken durup lokum alıp geçtiği afyon ve Frig vadisi (resim internetten)
Eki Görüntüle 2635776
Yani isterim ki arabayla İzmir'e giden aile şöyle yollarını birazcık uzatsin, Frig vadisine de gitsin. Ya da yollarını hiç uzatmasin afyon kalesine çıksın.
Eki Görüntüle 2635780
Manzaraya baksın, geri arabasına binsin, ailecek 'karahisar kalesi yıkılır gelir' şarkısı eşliğinde İzmir'e gitmeye devam etsin:)
Ailecek Karadeniz'e memlekete giden şöyle bir direksiyon kirsin fatih sultan Mehmet'in aşık olup 'dunyanin gözü burası mi?' diye sorduğu, savaşip yıkmaya kiyamadığı için masada anlaştigi güzel amasra'ya şöyle bir tepeden baksınlar ....
Eki Görüntüle 2635781
Yani Türkiye sadece birkaç şehirden ibaret değil ki...

Cok guzel ya. Ben de ikilemdeyim surekli. Hem gezmek istiyorum aklimda surekli ah suraya da gitsem buraya da gitsem var. Hem de olan izinlerimi mecburen ailemin yanina giderek harciyorum ozluyorum cunku. Ankara'da yasarken de her yere yakindim ama iyi degerlendiremedim yine bu sebepten. Aileciyim biraz. Ama Allahtan is seyahatimiz cok olurdu o sekilde gider gezerdik. Ailem de gezmeyi sever o bakimdan sansliyim. Ama senin kadar profesyonel bir gezgin diilim tabi ki!! Ilham verdi su an bunlar cidden koronadan sonra gezmek gormek lazim ah ah.

Mis gibi dert. Var mı güneydoğu gibisi? Oralı değilim ama mutfaklarını çok seviyorum. Yaşayanların da batı şehirlerine geleceğim diye akılları çıkıyor. Öyle bir yazmışsın ki oğlum var deyincw sonunu çok beter düşünmüştüm. Sağlıkla ilgili. Saçma başlık

Direkt anlatmak istiyorum
27 aşimdayım .
8yillik evliyim 1 yasinda oglum var

doğma buyüme istanbulluyum istanbulda kurulu düzenim vardı taki bugun aldigimiz haberle dünyam basima yikıldi adete duyduğumdan beri agliyorum kendime gelemedim
Eşimin tahini diyarbakıra çikti en geç temmuz, ağustos gibi gitmek zorundayız ama ben oraları sadce tvden gördüğümüz kadarıyla biliyorum
Diyabakirda yaşıyan var mı aradnızda yada benimle aynı kaderi paylaşan hepinizden destek bekliyorum bizi neler bekliyor bilgilendirirseniz sevinirim.
TV'den gördüğün kadarıyla izlemeye devam et sen içten içte neyden korktuğunu yazmamissin ama anlayan anladı merak etme .Doğu'da insan yemiyorlar, bütün ihtiyaçlarının en fazlasini rahatlıkla ulasabilecegin bir yer aklındaki gibi kötü değil . Şimdi kalkıp kimse kadın öyle demek istemedi böyle dedi merak ettiği için sordu demesin. Doğu gözünuzde bütün kötülüklerin yaşandığı bütün kötü insanlarin olduğu bir yer gibi görüyorsunuz. İstanbul'dan daha güzel daha az kötülüğün olduğu bir yer

TV'den gördüğün kadarıyla izlemeye devam et sen içten içte neyden korktuğunu yazmamissin ama anlayan anladı merak etme .Doğu'da insan yemiyorlar, bütün ihtiyaçlarının en fazlasini rahatlıkla ulasabilecegin bir yer aklındaki gibi kötü değil . Şimdi kalkıp kimse kadın öyle demek istemedi böyle dedi merak ettiği için sordu demesin. Doğu gözünuzde bütün kötülüklerin yaşandığı bütün kötü insanlarin olduğu bir yer gibi görüyorsunuz. İstanbul'dan daha güzel daha az kötülüğün olduğu bir yer
Siz de genelleyip herkesi aynı kefeye koymuşsunuz hoş olmamış. Siz kendinizi ayrıştırırsanız karşınızdakiler de sizi ayrıştırır. Ülkemin her karışı cennet.

Siz de genelleyip herkesi aynı kefeye koymuşsunuz hoş olmamış. Siz kendinizi ayrıştırırsanız karşınızdakiler de sizi ayrıştırır. Ülkemin her karışı cennet.
Konuyu açan gayet güzel ayriştirmis yok öyle bı başlık atmış ben kolu kopmuş sandım çok büyük bir ayrımcılıkla konuyu açan kendini ben rahatsız oldum Türkiye cumhuriyetinde yaşıyoruz her yeri güzel ne demek istediği açık görmezden gelmenize gerek yok bence

En büyük dert demeyin, Allah büyüğünü vermesin..
Alıştığınız çevreden kopmak üzücü gelebilir ama sağ olduktan sonra huzurlu olduktan sonra her yerde yaşanır. 💕

Konuyu açan gayet güzel ayriştirmis yok öyle bı başlık atmış ben kolu kopmuş sandım çok büyük bir ayrımcılıkla konuyu açan kendini ben rahatsız oldum Türkiye cumhuriyetinde yaşıyoruz her yeri güzel ne demek istediği açık görmezden gelmenize gerek yok bence
Görmezden geldiğim bir şey yok. Olayın şokuyla heyecanla kendini bu şekil ifade edebilmiş. Bizler de gideceği yerin gayet güzel olduğunu belirttik.

27 aşimdayım .

doğma buyüme istanbulluyum istanbulda kurulu düzenim vardı taki bugun aldigimiz haberle dünyam basima yikıldi adete duyduğumdan beri agliyorum kendime gelemedim
Eşimin tahini diyarbakıra çikti en geç temmuz, ağustos gibi gitmek zorundayız ama ben oraları sadce tvden gördüğümüz kadarıyla biliyorum
Diyabakirda yaşıyan var mı aradnızda yada benimle aynı kaderi paylaşan hepinizden destek bekliyorum bizi neler bekliyor bilgilendirirseniz sevinirim.
Bacim diyarbakir yemez sizi. Düzenin degisecek ama abartmadin yani. Keske benim esim her 2 senede bi tahini ciksa. Her sehre gidip dolasip yurdumun her kösesini görsem yemejlerini tatsam ögrensem. Diyarbakir kadar güzel bir yer mi va? Medeniyetin dogdugu topraklara gideceksiniz. Oradaki kadar özgür yasam özgür gezip dolasma yok yani. Dogu diye korkmayin. Insanlarada ön yargili davranip cekmeyin kendinizi. Dünyam basima yikildi derken bende agir seyler bekliyorum. La havle vela kuvvete..

İnsanlar yiyecek ekmeği zor bulduğu bir dünyada bir işin olması ve bu işten dolayı şehir düzen değişikliği bence dert değilde biraz lüksün şımarıklığı olmuş kusura bakma. Ben hergün eşim işsiz kalırsa acaba ekmek nerde olur ben nerde çalışabilirim diye düşünürken sen tahini dert ediyorsun. Tek derdin tahin olsun. Diyarbakır’da rahat yaşarsın çevren olur çok yabancı var orda çalışan

Evet tabiki tahmin ediyodum ama bebegim cok küçük onunla oralarda nabicaz bilmiyorum en cok onu düşünü yorum
Bacim diyarbakirda hastahanr var. Doktor var.😂😂😂😂 sen doguyu ne zannediyorsun allllaaaaah rizasi icin. Oha oldum ya. Ben güle gple giderdim yemin ederim. Cocufum hasta diiyn kaoidaki komsunuz size kosar yardim eder. Yardimsever insanlardir. Yemek yaparlar bir tabak size getirirler. Misafirperverlerdir. Hic tanimazsiniz siz ÖNYARGILISINIZDIR ama onlar sizi evöerine cagirir size son kalan yemekleride olsa sizle paylasir. Bilginize. Istanbullu olarak bu tür seyleri görmemissinizdie
Buda gayet dogal. Oraya gidince o kadar sanimiyetin icinde sasa kalirsiniz zaten. Alismadiginiz bilmediginiz icin. Bu zor gelir size. Burda hak verebilieim

Dertlerin en büyüğü diyerek fazla abartmiş olabilirim ama
Şuan cidden öyle düşünüyorum kendimi çok kotü hissediyorum
Evet tabiki bi gün tahinimizin cikicağini biliyodum ama diyarbakır olucagini dusunmedim hiç oralarda yapamam gibime geliyor aglmaktan yazamiyorum resmen😭😭😭
Cidden beynimi yiycem😂 hayir. Yazik 27 yasina gelmissiniz. Yahu hicli dogu turu yapmadiniz. Ne kadar yazik. Hicmi ülkenizi merak etmediniz. Illa gitmek degil. Hicmi arkadasiniz olmadi dogulu. Cevreniz fln. Oda olmadi acik interneti bakin güzel yerlerini. Instagramdan bi bakin ya. Allah rizasi icin su ön yargiyi kirin. Ordaki samimiyet misafirperverlik o sevgi ve sicaklik size zor gelir. Orda zorlanirsiniz

Ben bursalıyım bursada doğdum büyüdüm diyarbakırda 3 yıl yaşadım tuncelide 2 yıl yaşadım hiç bir sıkıntı çekmedim oranın insanı öcü değil ben çok memnun kaldım ayrıca tövbe deyin Allah korusun Rabbim bir dert verir bu dert sandıklarınızı ararsınız doğu ve güneydoğu tv den göründüğü gibi değil her yörenin iyiside var kötüsüde var içiniz rahat olsun.

27 aşimdayım .

Dert mi? Diyarbakır ın neyi varmış anlamadım eşinizin tayini çıkmış bu kadar abartacak ne var zaten bildiğiniz bir şey olmalı eşiniz memursa bir ömür İstanbul da olacak haliniz yoktu sanırım . Benimde eşim polis memuru bizde doğuya gideceğiz seneye inşallah Allah en hayırlısını versin.Doğu da batı da Türkiye min her yeri güzel . Siz gidin oraya alışın tekrar tayininiz çıkınca üzüleceksiniz keşke gitmesek diye

yani daha 40 günlük evladını ameliyattan ameliyata veren annenin sayfasından çıktım dertlerin en büyüğü deyince neler neler geldi aklıma.Allah büyük dert vermesin bunun için böyle tepki veriyorsanız :işsiz: tahini çıktıysa pekmezle güzel olur deneyin
+1
Ilgi çekici başlık olayını abartmayın lütfen. Bu kadar üzülecekseniz boşayın kocayı nereye gidiyosa gitsin.

Back
X