- 17 Ağustos 2011
- 26.213
- 166.841
- 798
- Konu Sahibi isimsiz871
İnsanın gideesi geliyor di mi??Kiz sen ne yaptin turist rehberi olman lazim yemin ederim bayildim bu mesaj da fotograflara da!!!!! mardin veya diyarbakir il turizm mudurlugu filan olsam bu mesajdan sonra direkt seni kultur elcimiz yaparimatlas dergisi olsam gezi yazari olarak kose veririm. Super bi gezi yazisi kk'da harcanmis resmen
![]()
Hemi de THY'nin 99tl kampanyasından almıştım biletlerimi (konu dışı olmasın. Konu sahibi Diyarbakır'da havaalanı var,THY de her ay kampanya yapıyor. Yüz liraya alırsın bilet gelirsin aileni ozledikce).
Ben gezdigim yerler hakkında konuşmayı çok seviyorum. İnsanları gaza getirip bilet aldırırım genelde. Mesela yuzellinci defa Muğla Akyaka'ya ailesinin yazlığına gidecek arkadaşıma üç saat dil döküp Denizli bileti aldirmistim, ahir ömründe traverten havuzlarini aşsin, antik şehirde gezsin,iki bin yıllık tiyatroda oyun izlediğini hayal etsin diye. 'Zaten sonrasında minibüsle muglaya da gidebilirsin , yirmi dakikada bir muglaya minibüs var ki'
Diyeeee diyeeee diyeeee ikna etmiştim:)
İnsanlar gezdikçe ben mutlu oluyorum. Allah koca kâinatı biz küçük mahallemizde komşu ziyareti yapalım diye yaratmadi ya:)
dünya harika, görmek lazım. Türkiye desen...gerçekten her şehri çok güzel. En gaydiriguppak şehirde, haritada görsen peh diye es gececegin yerde bile ne tarihi eserler, ne selaleler, ne sürprizler var.
Bkz, insanların tatile giderken durup lokum alıp geçtiği afyon ve Frig vadisi (resim internetten)
Yani isterim ki arabayla İzmir'e giden aile şöyle yollarını birazcık uzatsin, Frig vadisine de gitsin. Ya da yollarını hiç uzatmasin afyon kalesine çıksın.
Manzaraya baksın, geri arabasına binsin, ailecek 'karahisar kalesi yıkılır gelir' şarkısı eşliğinde İzmir'e gitmeye devam etsin:)
Ailecek Karadeniz'e memlekete giden şöyle bir direksiyon kirsin fatih sultan Mehmet'in aşık olup 'dunyanin gözü burası mi?' diye sorduğu, savaşip yıkmaya kiyamadığı için masada anlaştigi güzel amasra'ya şöyle bir tepeden baksınlar ....
Yani Türkiye sadece birkaç şehirden ibaret değil ki...