Ben sinirli deyilim kesin, onun her istediyini yapıyorum coraplarını bile eyikip giydiriyorum, ama işte sinirlenince uçuyo her şey. Bizim kavgamız hep tek taraflı o bağırıp çağırır bende sessiz sakin beklyorum. Ağzına geleni söyler bana, kulaklarımı tutuyorumki duymiyim. Bende böyle nereye kadar gidecek diye düşünüyorum(( sen de hamilesin boş ber oynasın, bende kendimi düşünmedm bebeyim tutunamadı((Bende yeni evliyim 3 aylık 1gün iyiysek 3gün kötüyüz ben sinirli biriyim ama eşim sütekli benim sevmediğim kızdığım şeyleri yapıyo. Bende hamileyim 7 haftalık ama inan acaba hakkımda hayırlımı hayırsız mı düşünür oldum. Etkekler evlendikten sonra çok değiliyo benimki yapmıcam diyo gene yapıyo çıldırıyorum dün akşam annesinden geldik gitti duşa girdi bu arada tuvalete bile yelefonla girer kızarım oyun oynuyorum der. Telefonda oyun oynamasını istemeidğimi söyledim sildim dedi dün akşam duştan çıkmış ben salondaydım baya gelmedi baktım oyutmuş yatağın üstüne yelefon elinde cinnet geçirdim beni görünce telefonu sakladı ben bağıımca da oyun oynuyodum başka bişey yapmıyom dedi soğuyorum böyle yaptıkça. Sana da üzgünüm bende sinirli bir insan olduğum için o an naptığımı bende bilmiyorum inan. Eşin eminim ki seviyordur seni ama sinirine yrnik düşüyo bi yedavi uygulasanız sinir için
Diyorum işte ben deli diyilim diyo, gitmem. Bak durmadan arıyo şimdi hadi geliyim iştem gidelim ultrasona, ama 1 saat evvel doktorun gelmişini gecmişini saydırdıbence eşinin öfke kontrolü yok. bi psikologa gitmeyi deneyin sinir hapları var.
zaten gün boyu işte geldiğinde de telefon elinde aevgiliyken nışanlıyken gözümün içine bakardı bazen keşke evlenmeseydim hep sevgili kalsaydım diyorumBen sinirli deyilim kesin, onun her istediyini yapıyorum coraplarını bile eyikip giydiriyorum, ama işte sinirlenince uçuyo her şey. Bizim kavgamız hep tek taraflı o bağırıp çağırır bende sessiz sakin beklyorum. Ağzına geleni söyler bana, kulaklarımı tutuyorumki duymiyim. Bende böyle nereye kadar gidecek diye düşünüyorum(( sen de hamilesin boş ber oynasın, bende kendimi düşünmedm bebeyim tutunamadı((
Neden bu duruma gelsik bilmiyorum(( çocuğunuz varmı?aynen benden konushuyorsuz sankibizde de boyle
İnanın bende öyle düşünüyorum, keşke evlenmeseydim, görüşüp buluşup babamın evine gelseydim, evinizdeyken o kadar mutluydum, keşke büyümeseydm, zamanı geriye alsam onu asla seçmezdmAma
zaten gün boyu işte geldiğinde de telefon elinde aevgiliyken nışanlıyken gözümün içine bakardı bazen keşke evlenmeseydim hep sevgili kalsaydım diyorum
yox canim 7aylik evliyim 1 kez dushuk yapdim sonra hamile kalamiyorumNeden bu duruma gelsik bilmiyorum(( çocuğunuz varmı?
. Hayatta herşeyin değişeceğine inanırım ama insanların asla benimki nışanlıuken ilgili hep peşimde dolanıyodu evlendik annem de annemyox canim 7aylik evliyim 1 kez dushuk yapdim sonra hamile kalamiyorumbiz 7yillik sevgili olduk hep kavqayla gecdi her gunumuz, ama yine de insan evlenince deyishir diyo ama 7yil oncesi nasilsak shimdi de oyleyiz
Vallahi al benden de okadar sevgiliyken ilgi yağmuruna tutuyorlar evlenince herşey tersine dönüyor bir gün iyiysek 2gün köyüyüz babamın evinde buluşuyodum kafam atarsa eve dönüyodum şimdi kıZsanda aynı evdesin küssende onlarda bunu bildiği için umursamıyoİnanın bende öyle düşünüyorum, keşke evlenmeseydim, görüşüp buluşup babamın evine gelseydim, evinizdeyken o kadar mutluydum, keşke büyümeseydm, zamanı geriye alsam onu asla seçmezdm
aynen oyle benim dediklerim hepsi bosh ama annesinin dedikleri hepsi mutlaka olmali kendisini gozumde cok dushurdu hic boyle duruma gelecegimi dushunmemishdimHay
. Hayatta herşeyin değişeceğine inanırım ama insanların asla benimki nışanlıuken ilgili hep peşimde dolanıyodu evlendik annem de annem
Buna evlilik deniyor kizlar sanmayin ki herkes canim cicim geciriyor evliliğin ilk zamanlarini. Erkeklerin kabullenme ve alisma sureci daha uzundur kadinlara göre. Bu sancili sureci en aza indirgemek icin esinizi iyi taniyip ona gore davranmaniz gerek isyan edip kızmayın daha yapıcı olun cekinmeden sevginizi gosterin.Ama
zaten gün boyu işte geldiğinde de telefon elinde aevgiliyken nışanlıyken gözümün içine bakardı bazen keşke evlenmeseydim hep sevgili kalsaydım diyorum
Çok üzgünüm, bizde de öyle. Doğru sinirliydi sevgiliyken ama bu kadarını bilmiyordum, bende deyişir dedim daha kötüsü oldu. Doktora da gidiyoruz bişiyiniz yok diyo, sakin olmaya çalışın diyo ama nerdee hep kavga hep gürültü. Bi yere çıktığımızda mesela alış verişe gitdik, bi elbiseye 5dak fazla baktım, esdi gürledi kollarımı morarttı, 5 dak sonra yalvarıyo hadi gidip alış verişini yapalım, o zaman da ben istemiyorum ağlatıyo sonrada özür dile, sakinleşdikten sonra her dediyimi yapıyo normalde sevmediyi kıyafetleri al desem alar, bu kadar sinir neden anlamıyorum, her şeyimiz var çok şükür nbu siniri nerde aldı bilmiyorumyox canim 7aylik evliyim 1 kez dushuk yapdim sonra hamile kalamiyorumbiz 7yillik sevgili olduk hep kavqayla gecdi her gunumuz, ama yine de insan evlenince deyishir diyo ama 7yil oncesi nasilsak shimdi de oyleyiz
İnanki soyutuyo bu durumlar beni sevgimi gösteremiyorum artık nereye kadarBuna evlilik deniyor kizlar sanmayin ki herkes canim cicim geciriyor evliliğin ilk zamanlarini. Erkeklerin kabullenme ve alisma sureci daha uzundur kadinlara göre. Bu sancili sureci en aza indirgemek icin esinizi iyi taniyip ona gore davranmaniz gerek isyan edip kızmayın daha yapıcı olun cekinmeden sevginizi gosterin.
Haklısın ama ben dünyaua birlere geliyorum hayatım onu kendime alıştırmakla geçemez kendi tutturdu evlenelim diye kendi ısrar eyyi ben istemiyordumBuna evlilik deniyor kizlar sanmayin ki herkes canim cicim geciriyor evliliğin ilk zamanlarini. Erkeklerin kabullenme ve alisma sureci daha uzundur kadinlara göre. Bu sancili sureci en aza indirgemek icin esinizi iyi taniyip ona gore davranmaniz gerek isyan edip kızmayın daha yapıcı olun cekinmeden sevginizi gosterin.
Ya aynen öyle, nereye gitsek ördek ailesi gibi hep beraber, bi ayrı ikimiz tatile çıkamıyoruz, bi sakinleşelim kafamızı dinlendirelim bebeyi unutalım, annemlerle gitcez işte. Ben eşimle evlendiyimi sanmıştım, üstünde anne babasını 2 kız kardeşini bide banannesini bonus almışım haberim yokHay
. Hayatta herşeyin değişeceğine inanırım ama insanların asla benimki nışanlıuken ilgili hep peşimde dolanıyodu evlendik annem de annem
Vallahi ya nışanlıukrn ben derdim annane gidelim diye kendi istemezdi insan düşünüuo evlenince ne oldu da birden annrci oldu diye. Sinir bozucu oluyo birsüre sonra annesinin evine gidince bana uAk oturuyo gidiyo annrsinin dibine oturuyo özlüyo desem hergün gidiyoz nerdeyseYa aynen öyle, nereye gitsek ördek ailesi gibi hep beraber, bi ayrı ikimiz tatile çıkamıyoruz, bi sakinleşelim kafamızı dinlendirelim bebeyi unutalım, annemlerle gitcez işte. Ben eşimle evlendiyimi sanmıştım, üstünde anne babasını 2 kız kardeşini bide banannesini bonus almışım haberim yok
Daha iyi tanı esini neye sinirlenir nelerden hoslanir sinirlendiginde nasil davranirsan sakinlesir bunlari ogrenmeye calis. Ayni hayati paylasacaksaniz orta noktayi bulmaya calisman lazim yoksa sıkıntı daha da büyür.İnanki soyutuyo bu durumlar beni sevgimi gösteremiyorum artık nereye kadar
Aynisini yasadim ben de birçok kadin yine ayni seyi yasamistir. Evliligini yurutmek istiyorsan dengede tutman lazim. Erkeklerin %99u anne kuzusu ya da cocuktur. Isini bilirsen bu cocukluk kısmını akillica kullanıp esini istediğin cizgiye cekebilirsin.Haklısın ama ben dünyaua birlere geliyorum hayatım onu kendime alıştırmakla geçemez kendi tutturdu evlenelim diye kendi ısrar eyyi ben istemiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?