Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba nerden başlıcam bilemiyorum,ben daha yeni evliyim ve severk evlendik,ama çok mutsuzum çünkü eşim çok kaba,oturması kalkması,konuşması çok kaba,evde hiç yardım etmiyor beni köle gibi kullanmayı istiyor,benden devamlı para istiyor,ayrıca tartışdığımız zaman hemen hakaret etmeye başlıyor ben hazmedemiyorum,ayrılcam diyorum bana o kadar masraf yaptım düğün için seni ve 7 sülaleni rezil ederim,seni öldürürüm diyor.beni devamlı tehdit ediyor..
merhaba nerden başlıcam bilemiyorum,ben daha yeni evliyim ve severk evlendik,ama çok mutsuzum çünkü eşim çok kaba,oturması kalkması,konuşması çok kaba,evde hiç yardım etmiyor beni köle gibi kullanmayı istiyor,benden devamlı para istiyor,ayrıca tartışdığımız zaman hemen hakaret etmeye başlıyor ben hazmedemiyorum,ayrılcam diyorum bana o kadar masraf yaptım düğün için seni ve 7 sülaleni rezil ederim,seni öldürürüm diyor.beni devamlı tehdit ediyor..
-----------------------------------------------------yaşım 22 ve şu anda ünv okuyorum. neden okuyorum iş için değil sadece annemin öğütlerine uyarak kimselere muhtaç olmamak için yeri gelir babamın oğluna eyvallah etmem . çünkü en büyük destekçim ailem ve okulum... benim annemde evliliğin 15. gününde dayak ve küfür yiyen biriymiş ve o kadar büyük kavgalar ki hastaneye bile yattı annem ve hala acısını çekiyor o günlerin bi kısmı sakat:'( ama 25 senedir de evliler. anneme niye boşanmadın diye sorduğumda ailemin bana bakacak durumu yoktu ve kendi ayaklarımın üstünde duramıyordum, diyor. hatırlıyorum da annem her babasının evine gittiğinde o dede evinde üç beş zeytin yerken bakışları hatırlıyorum... bence çocuğun olmadan ve kendi ayaklarının üstünde durabiliyorken ayrılllllll. ha düzelir mi sonu sende annem gibi sakat kalırsan 25 yıl aradan sonra çok mutlu olursundayak yemesin diye allah bilerek verdi bence o dertleri anneme
Allah genç kızlara hayırlı kısmetler versin ....