• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum,eşim çok kaba bir insan

nişanlıyken yine ev hayatınızı bilirsiniz o zaman da mı anlamadın..ya da yok yok anlasanda gözü dönüyor insanın herşeyi görmezden geliyor...ama 5 aylık bir evlilite bukadar ağır konuşmalar bir hayli kötü olmuş allah yardımcınız olsun

Hemen suç duyurusunda bulun.Neler oluyor bak izliyoruz,görüyoruz.Savcılığa şikayetini bildir çünkü ortada bir suç var...Öldürürüm !!!!!! hafife alma sakın....

Dul oldugunuzdan dolayı neden yanlıs gözle baksılnlar ki??
Baska bir arkadasın dedigi gibi medeni durumunuzdan kime ne??
Sizce sırf bu sebepten dolayı böyle bir insanla ömür gecer mi?

bu elalem ne der düsüncesinde olan kadinlarimiz düsüne düsüne ne hale düsüyorlar düsürüyorlar kendilerini :( :50::41: toplumun baskisinla beraber adamda ense tabi:47:
Ailen arkandaysa seni tutan birsey yoktur demektir kaldiki calisiyorsun okumussun yasinda genctir ve yolun basindasin(ki yinede) ee daha ne olsun ne bekliyorsun!?

madem korkuyosun tehditlerinden, bunları ispat etme şansın yok mu veya bişekilde belgeleme şansın?
bu şklde polise basvursan?
çekilir dert değil çünkü

bu adamla yıl değil gün bile geçmez canım
bir an önce kurtul....
ailene söyledinmi durumunu söylemediysen bile hemen söylemelisin onlarda senin nasıl bir durumda olduğunu bilmeliler.
aile sözü dinlemedim demişsin.herkes hata yapar.ailen senin kötü olmanı asla istemez :50:

merhaba nerden başlıcam bilemiyorum,ben daha yeni evliyim ve severk evlendik,ama çok mutsuzum çünkü eşim çok kaba,oturması kalkması,konuşması çok kaba,evde hiç yardım etmiyor beni köle gibi kullanmayı istiyor,benden devamlı para istiyor,ayrıca tartışdığımız zaman hemen hakaret etmeye başlıyor ben hazmedemiyorum,ayrılcam diyorum bana o kadar masraf yaptım düğün için seni ve 7 sülaleni rezil ederim,seni öldürürüm diyor.beni devamlı tehdit ediyor..

yaşım 22 ve şu anda ünv okuyorum. neden okuyorum iş için değil sadece annemin öğütlerine uyarak kimselere muhtaç olmamak için yeri gelir babamın oğluna eyvallah etmem . çünkü en büyük destekçim ailem ve okulum... benim annemde evliliğin 15. gününde dayak ve küfür yiyen biriymiş ve o kadar büyük kavgalar ki hastaneye bile yattı annem ve hala acısını çekiyor o günlerin bi kısmı sakat:'( ama 25 senedir de evliler. anneme niye boşanmadın diye sorduğumda ailemin bana bakacak durumu yoktu ve kendi ayaklarımın üstünde duramıyordum, diyor. hatırlıyorum da annem her babasının evine gittiğinde o dede evinde üç beş zeytin yerken bakışları hatırlıyorum... bence çocuğun olmadan ve kendi ayaklarının üstünde durabiliyorken ayrılllllll. ha düzelir mi sonu sende annem gibi sakat kalırsan 25 yıl aradan sonra çok mutlu olursun :D:D:D dayak yemesin diye allah bilerek verdi bence o dertleri anneme :D Allah genç kızlara hayırlı kısmetler versin ....

korktugunu esine kesinlikle belli etme..kendini de ezdirme sakin..ailenle paylas..sonrada avukata git.omur boyu bununla yasanmaz

merhaba nerden başlıcam bilemiyorum,ben daha yeni evliyim ve severk evlendik,ama çok mutsuzum çünkü eşim çok kaba,oturması kalkması,konuşması çok kaba,evde hiç yardım etmiyor beni köle gibi kullanmayı istiyor,benden devamlı para istiyor,ayrıca tartışdığımız zaman hemen hakaret etmeye başlıyor ben hazmedemiyorum,ayrılcam diyorum bana o kadar masraf yaptım düğün için seni ve 7 sülaleni rezil ederim,seni öldürürüm diyor.beni devamlı tehdit ediyor..

eşinizin çok kaba oturmasını kalkmasını bilmeyen konuşması kaba olan biri olduğunu söylemişsiniz..
ama bunu evlendikten sonra anlamış olmamalısınız öyle değil mi?
bence bu tarzda biri olduğunu bilerek ve isteyerek evlendiniz..
evlendikten sonra bunlara takılmamak gerek önlemi baştan almak gerekir diye düşünüyorum..

Evliliğin ilk zamanlarında özellikle bir yıl çok önemlidir çünki evlendikten sonra insan herşeyın sevgili zamanları gibi olmasını ister fakat bu mümkün deildir .evlilik daha farklıdır asla daha kötüdür diye birşey yok sadece eşler çok fazla şey bekledıkleırnden ilk zamanlarda hayal kırıklıgı olabılır .maddi sorunlar fazla beklentiler farklı iki hayatı bir noktada toplamak ,maddi sıkıntılar bunların hepsi bir etkendir beş ay okadar kısa bir dönemki ben 10 yıllık evliyim sizin gibi düşündüğüm.ilk evlendiğim zamanlardı ve 10.yılda bir kez daha aynı sizin gibi düşündüm ve her ikisindede maddi sorunlarımız vardı erkekleri anlamak zordur onlar herşeyi bizim gibi paylaşmazlar nekadar dile getırsekte paylaşmazlar bir insan bir anda asla deişmez lütfen sizde ailenizi kurtarmak için çaba harcayın sonuçta severek evlenmişsiniz maddi sıkıntılar olmasada muhakkak sıkıntılar vardır o kibar deilse siz kibar olun siz kibar olursanız size hakarete fırsat bulamaz ona zaman verin tekrar aşık olma çareleri arayın eger sevıyorsanız yeniden kazanın değişik birşeyler yapın sevgilerimle.

yaşım 22 ve şu anda ünv okuyorum. neden okuyorum iş için değil sadece annemin öğütlerine uyarak kimselere muhtaç olmamak için yeri gelir babamın oğluna eyvallah etmem . çünkü en büyük destekçim ailem ve okulum... benim annemde evliliğin 15. gününde dayak ve küfür yiyen biriymiş ve o kadar büyük kavgalar ki hastaneye bile yattı annem ve hala acısını çekiyor o günlerin bi kısmı sakat:'( ama 25 senedir de evliler. anneme niye boşanmadın diye sorduğumda ailemin bana bakacak durumu yoktu ve kendi ayaklarımın üstünde duramıyordum, diyor. hatırlıyorum da annem her babasının evine gittiğinde o dede evinde üç beş zeytin yerken bakışları hatırlıyorum... bence çocuğun olmadan ve kendi ayaklarının üstünde durabiliyorken ayrılllllll. ha düzelir mi sonu sende annem gibi sakat kalırsan 25 yıl aradan sonra çok mutlu olursun :D:D:D dayak yemesin diye allah bilerek verdi bence o dertleri anneme :D Allah genç kızlara hayırlı kısmetler versin ....
-----------------------------------------------------
Bence çok yanlış o zaman evlenelim bakalım adamın kötü huyları var hemen boşanalım yenisini deneyelim .hayatta kimin kocası dört dörtlükki yada hangi kadın dört dörtlük muhakkak biryerlerde sorunlar var.bence şiddet olmadığı sürece bir evlilik herzaman kurtarılabilme şansını hakeder lütfen bukadar önyargılı olmayın

arkana bakmadan kaç derim, çünkü söylediklerine bakılırsa evlendiğin insanı pek tanıma fısatın olmamış
kimse onurunu ayaklar altına aldırmayı haketmez canım...

Back
X